Şimdi Ara

STSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Ekim, 19:00 (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.754
Cevap
3
Favori
26.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     STSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Ekim, 19:00
  • Son 17 yılda, 9 GS, 2 Bjk, 1 Bursa şampiyonluğu gören aziz efendi, 16 yıllık kadıköy yenilmezliğini başarı olarak görüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeoMatrix

Her takımın kendine göre hedefleri vardır..

Galatasaray

Sezon boyunca mümkün oldukça fazla maç kazanmak,zorlu deplasman maçlarından en azından 1 puanla dönmek,ligi şampiyon bitirip şampiyonlar ligine katılmak ve şampiyonlar liginde elinden geldiğince ilerleyip ülkeyi gurula temsil etmek..

Fenerbahçe

Galatasaray'ı yenmek ve Saraçoğlu'nda Galatasaray'a yenilmemek...

Maç sonu 1-1 olduğuna göre her iki takımda hedefine ulaşmış oluyor..Konu kapanmıştır

En guzel aciklayan yorum bu cidden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biraz uzun yazdım Kusura bakmayın çoğunuz okumazsınız belki ama canı sıkılan okumak isteyen olur belki.

Maç analizi :

Kısa özet : Ey Fenerbahçe Teknik direktörü bizim defans niye açık veriyor kaç haftadır? bunun cevabını ver hele
    Ey Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım nasıl olduda büyük konusmak aklına geldi bilmez misin düşmez kalkmaz bi Allah var.

İnşallahı yok muş elleri ayakları titriyormuş kazanırmışız.

Vitor Pereira bu sana ders olsun ummadığın taş başını yardı 2 metrelik adamlar 177'lik olcanın önünde duramadılar adam göbeğiyle mi kafasıyla mı ne her neyse çaktı golü.
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Benim Derbi tahminim 1 hafta öncesinde şu şekildeydi ilk gol Fenerden ilk yarı. 2.yarı fazla zaman geçmeden 45-60 dk arasında galatasaray beraberliğe getirir son dakikalarda yaptığımız gibi yine yapar bir yerden gol atar 2-1 yapardık düşüncesindeydim. Fakat Galatasaray beni çok şaşırttı Keza Fenerbahçe'de öyle.

Öncelikle Galatasaray'a baktığımızda bu kadar sürmez erken gol atarlar beraberlik yaparlar diye düşünüyordum ki adamlar baya geç attı golü bunda Fenerbahçe'nin defansları sayesinde. Eğer Erken atmış olsaydı Fenerbahçe bastırır dediğim gibi 2-1 yapardı skoru ama çok geç attılar be kardeşim.

Fenerbahçe'ye baktığımızda bu maç biraz daha hücum olarak toparlandıklarını gördüm anında 2-3 gol pozisyonuna girdiler kritik paslaşmalarda Nani kilit oyuncuydu aha kaptırdı derken birşeyler yaptı topu takım arkadaşına attı bana kıpırtı var gibi geldi. Bu adam sezon sonuna çoşmuş olur çoktan. Böyle oynamaya devam ederse.

Van Persie : Kardş sana uçan adam dedik geçmişte çok güzel işler yaptı Yıldız oyuncu dedik savunduk. Bitmiş Eto bile bir maçta 2 gol attı Nani bile attı lan sen 1 maçta 0 gol attın ayrıca Futbolun ölmüş reis k.bakma sen gelmesen yerine daha hızlı teknik bir forvet gelse tercihim olurdu. Sen arada jeneriklik gol atar sezon sonunda belki 15 gol felan atmış olursun. O yüzden senden pek fazla performans beklemiyorum arada bizi sevindirirsin o kadar.

Genel Durum
    Fenerbahçe : Çok sigara içip illa oynamak isteyen halı saha abilerine benziyor diyim Adam ilk başta iyi oynuyorda sonradan nefes nefese kalıyor hacı yetmiyor nefesi. Nefesinin yetmediği zaman biraz geri çekilir pas yapar arada bir adamların içine girersin ki sana doğru gelip hücum yapmasınlar. Fenerbahçe bunu yapamadı Galatasaray topa sahip oldu Vitor Pereira anlıyorum seni hücum oynatmak istiyorsun ilerde baskı yapmak istiyorsun ama bizim iyi markaj yapan forvetimiz yok iyi top tutan orta sahamız yok. Bir kere sağ kanat yedek oyuncumuz sakat Lazar koşuyo koşuyo yoruluyo baskı yapmak istiyorsan Lazarı çıkar Şen'i koy birde forveti çıkarıp Musayı koy ilerde baskı yaparlar defansa fakat elimizde Musa da yok. Çoğu şeyimiz eksik bunların farkında değil misin hücum oynatıyorsun hücum böyle oynatılır. İlerde baskı yapacaksan iyi adamların olucak orta sahanda öyle.

Galatasaray: GS Maçlarını izlerken böyle oynamıyordu Fenerbahçe maçında ilk 45 dakika için söylüyorum olumsuz not. İlginç Fenerbahçe kendisini düzeltmiş demek ki Galatasaray biraz sabırlı oynadı Hamza hocanın dediği gibi Sneijder iyi asist yaptı ben katkısı olmaz diyordum açtı ortayı Helal ölmemiş

Fenerbahçeli olduğum için genel olarak Fenerbahçe'nin Galatasaray karşısında ki oyununa odaklandım bir de malumunuz internetten illegal olarak izliyorum yayın donuyor v.s tam diğer oyunculara bakamıyorum top dışında napıyorlar neydiyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

STSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Ekim, 19:00

asdsdfdsfdsfsdfdsf

ya gsyi de sevmem ama sırf şu aziz mors oldu ya çok sevindim
  • maçın özetini internetten nerden izleyebiliriz
  • DİEGO'NUN ATTIĞI GOL OFSAYT DİYEN galatasaraylılar, SİVAS-gs MAÇINDA DA OFSAYTTAN ATILAN GOLE NE DİYOR? ELEŞTİRİYORSANIZ OBJEKTİF OLMAK ZORUNDASINIZ!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç Beşiktaş'a yaradı diyenlerin müthiş tespitlerini alkışlıyorum
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Lig tv nin kendi sitesinden izleyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakeme rağmen cimbom beraberliği yakaladı.
  • Ofsaytın arkasına sığınmayın gsliler fenerbahçe orada 1 0 öne geçmese sonra öne geçecekti ama 40ta ama 50 de. fenerbahçe golü buluncada geriye çekilecekti tekrar.
    Yani her türlü berabere biterdi yine bu maç.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cris10

hakem katletmese iyi maçtı kazanan tarafı belirledi malesef. ilk gol ofsayt, 3. golde faul var, ersan 2 3 kez 2. sarıyı almalıydı. Bunları kabul etmeyen kör olmalı yada akıl tutulması yaşıyo olmalı :) hakemlerden çok çeken bjk var ama bunu düzeltmenin yolu başkalarını doğrayarak telafi etmek değil. gerekirse teknoloji daha çok işin içine girmeli dünkü güzelim oyuncuların mücadelesini hiç etmemeliler.

Beşiktaş maçından sonra atıp tutuyordun bu şekilde, aynı hassasiyet ve adaleti dün akşamki maç içinde alalım senden çok şerefli ve adaletli fenerli cocuk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Ofsaytın arkasına sığınmayın gsliler fenerbahçe orada 1 0 öne geçmese sonra öne geçecekti ama 40ta ama 50 de. fenerbahçe golü buluncada geriye çekilecekti tekrar.

alternatif nedenselliğin feriştahı olmuşsun maşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Ofsaytın arkasına sığınmayın gsliler fenerbahçe orada 1 0 öne geçmese sonra öne geçecekti ama 40ta ama 50 de. fenerbahçe golü buluncada geriye çekilecekti tekrar.

alternatif nedenselliğin feriştahı olmuşsun maşallah.

Olacak olan o değil mi?
    Yoksa sizde Vitor Pereiranın 3 0 4 0 olacaktı sözüne mi inanıyorsunuz?
    Tekrar söylüyorum hatta 80.dakikada 1 0 öne geçse idik maç yine 1 1 biterdi. Takımın üstünde ölü toprağı var. Vitor takımı kötü oynatıyor 7 defans ile gol yiyen bir takım oluşturmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

DİEGO'NUN ATTIĞI GOL OFSAYT DİYEN galatasaraylılar, SİVAS-gs MAÇINDA DA OFSAYTTAN ATILAN GOLE NE DİYOR? ELEŞTİRİYORSANIZ OBJEKTİF OLMAK ZORUNDASINIZ!

AH ŞU fenerbahçeliler YOK MU ŞU fb liler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

DİEGO'NUN ATTIĞI GOL OFSAYT DİYEN galatasaraylılar, SİVAS-gs MAÇINDA DA OFSAYTTAN ATILAN GOLE NE DİYOR? ELEŞTİRİYORSANIZ OBJEKTİF OLMAK ZORUNDASINIZ!

DESENE HAKSIZ 1 PUAN ALDI galatasaray DİYE. N'OLDU DİYEMİYOR MUSUN YOKSA?

"oh şo fonorbohçololor yok mo şu fobololor"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlar bizi 17 yıldır yenemiyor kendi evimizde hala sevinmeler felan :D Bu nasıl rezilliktir ya :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

DESENE HAKSIZ 1 PUAN ALDI galatasaray DİYE. N'OLDU DİYEMİYOR MUSUN YOKSA?

"oh şo fonorbohçololor yok mo şu fobololor"

Yok ben senin bütün yazıyı büyük harflerle yazıp aklın sıra Galatasaray'ın adını ve kısaltmasını küçük yazarak çocukça kendi kendini tatmin etme şekline vurgu yapmak istedim. Ama kafa başka yerde herhalde senin.

• fb' NİN TARİHİ BOYUNCA EN BÜYÜK BAŞARISI 17 SENEDİR KADIKÖYDE GALATASARAYA YENİLMEMESİ
  • oranya O kullanıcısına yanıt
    ya bu nasıl bir azim burayı yeni gördüm neyse cevabı bjk konusunda yazdım bunu ilk görsem buraya yazardım
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.