Şimdi Ara

STSL | Fenerbahçe - Adanaspor | 15.01.2017 | 19.00 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
0
Favori
18.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ozan ve fernandao çıksın kenarda otursun 9 kişi oynayalım hiç birşey farketmeyiz hatta daha iyi oynarız
  • Ulan açın a sporu dinleyin. Aatifa ikinci yarı seni düşünmüyorum diyorsun, daha sonra takasda kullanmıyorsun hiçbir hazırlık maçında oynatmıyorsun kampın sonunda adamı çağırıyorsun ve bu adam ilk 11 de başlıyor.

Git lan bu takımdan advocaat
  • Şu Mehmet Topal çöpü bu kötü futbolla hala 11'de yer bulabiliyor, insan hayret ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

Ben her zaman adaletli futbolu savunurum penaltıysa herkese penaltı verilmeli derim sizin gibi taraf tutmuyorum.Doğruları söylüyorum ama siz yanlışa yanlış bile diyemiyorsunuz anca karşı tarafa saldırın yazık 1982 doğumlu birine hiç yakışmıyor çocukça hareketler.

o zaman bu sezon hakemler size çalıştığını da kabul edersin heralde.1-2 maç bütün büyüklere kıyak yaparlar ama sizin kadroya girdi adamlar.
  • iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Hocam fenerin defansi iyi falan degil.Iki tane cok iyi stoper var.Aralarinda iyi de bir uyum olunca Skrtelin tekkenki hataları göze batmiyor.Fakat kaledeki manevi evlat çok kötü.Sol bek gözlerimi kanatiyor.Sag bek atak yapiyor defansa gelince tüm kademe anlayışı,pozisyon bilgisi vasat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2/1 iddaanın hediyesi, canlıdan fener galibiyetine kasa basıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

https://twitter.com/OnurKrsln1907/status/820670995145048065?s=09

Kesinlikle penaltı değil. Josef denen oyuncu bunu Galatasaray maçında da yaptı. O maçta da topa değil rakipten faul almaya koşuyordu burda da aynı şekilde. Resmen atlamaya koşarak geliyor. Pozisyona da arkadan girdiği için Adana'lı oyuncu tam topa vuracakken ayağını araya sokuyor ve düşüyor.

Buna penaltı çalınacaksa varya ooohoooo...

Josef'in bu çirkefliği bırakması lazım.

• Advocaat'ın arkasındaki sarışın kız bir içim su, yemişim maçını ulan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karbonat eroll

Ulan açın a sporu dinleyin. Aatifa ikinci yarı seni düşünmüyorum diyorsun, daha sonra takasda kullanmıyorsun hiçbir hazırlık maçında oynatmıyorsun kampın sonunda adamı çağırıyorsun ve bu adam ilk 11 de başlıyor.

Git lan bu takımdan advocaat

• Uchiha-İtachi kullanıcısına yanıt
    He abim he bizim kadroda he.
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Hocam SS isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hondo Ohnaka

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Skrtel fena kazık.

Oynayabileceği maksimum takım Yeni Malatyaspor.

Futbolu kafada bitirmiş.

Akşam yemeğinde sadece ot mu vardı hocam

Bezelye ve bulgur.

Ama dost acı söyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Techno

Hocam fenerin defansi iyi falan degil.Iki tane cok iyi stoper var.Aralarinda iyi de bir uyum olunca Skrtelin tekkenki hataları göze batmiyor.Fakat kaledeki manevi evlat çok kötü.Sol bek gözlerimi kanatiyor.Sag bek atak yapiyor defansa gelince tüm kademe anlayışı,pozisyon bilgisi vasat.

Volkan formdayken Musleradan iyi filan diyen var. Ve bu adamlarla futbol konuşuyoruz. İlginç.

Ha Fener bu maçı alır, ama ilginç.
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Souza nin bileğine vurmuş

Net penaltı
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

He abim he bizim kadroda he.

tamam objektif,gördüğünü söyleyen abim
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Kırmızı rujlu, vay onu tek ben izlemiyormuşum, skoru ilk yarının sonu dendiğinde fark ettim.
  • fener normalde topun arkasına geçerdi bu maçta top yapıyo (yani yapamıyo)
    ortasaha yok

adana çıkarken iyi paslaşıyor ileride pas hataları yapıyor yoksa skor daha farklı olurdu
  • bir bilmece

üç ön libero ile oynayan takıma ne denir
  • Birde uefa çıkmış ffpden en kritik takım fenerbahçe diye açıklama yapıyor. Adamlar altının yükseldiği dönemde 2 tane adana burması takmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

https://twitter.com/OnurKrsln1907/status/820670995145048065?s=09

Kesinlikle penaltı değil. Josef denen oyuncu bunu Galatasaray maçında da yaptı. O maçta da topa değil rakipten faul almaya koşuyordu burda da aynı şekilde. Resmen atlamaya koşarak geliyor. Pozisyona da arkadan girdiği için Adana'lı oyuncu tam topa vuracakken ayağını araya sokuyor ve düşüyor.

Buna penaltı çalınacaksa varya ooohoooo...

Josef'in bu çirkefliği bırakması lazım.

Zihniyete bak ya, döver misin söver misin hadi yürü kendi mahallene!

Al bunu da yanında götür!

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.