quote:Orijinalden alıntı: BlackLead Dick advocaatin arkasındaki sarışın, fenerbahçe kapşonlu kız çok güzel aynısını yazmaya gelmiştim:)
İçimden bir ses adana 10 kişi kalıcak fener penaltıyla beraberliği yakalayıp son dakika golüyle 2-1 kazanıcak diyor bakalım
quote:Orijinalden alıntı: Phoenix077 quote:Orijinalden alıntı: nk061 Bu golü atan arkadaşın ismine hayranım. Magaye Gueye Hav ar yu ne var yu
quote:Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan quote:Orijinalden alıntı: BlackLead Dick advocaatin arkasındaki sarışın, fenerbahçe kapşonlu kız çok güzel aynısını yazmaya gelmiştim:) Çok hoş be hacı, maçı değil de kızı çekse geri kalan sürede şikayet etmem vallaha
quote:Orijinalden alıntı: asiruhh1903 İçimden bir ses adana 10 kişi kalıcak fener penaltıyla beraberliği yakalayıp son dakika golüyle 2-1 kazanıcak diyor bakalım bahsettiğin şeyler bjk maçlarına has.
quote:Orijinalden alıntı: BlackLead quote:Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan quote:Orijinalden alıntı: BlackLead Dick advocaatin arkasındaki sarışın, fenerbahçe kapşonlu kız çok güzel aynısını yazmaya gelmiştim:) Çok hoş be hacı, maçı değil de kızı çekse geri kalan sürede şikayet etmem vallaha en azından doğru düzgün birşey izleriz
quote:Orijinalden alıntı: ercan962 gsnin taktik: bruma'ya at belki şansa geçip gol atar/attırır fbnin taktik: lens'e at " " " " Bjk'nin taktiği Maça çık gerisini hakemelere bırak