Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu | 21.Hafta | Eskişehirspor - Beşiktaş | 22.02.2015 | 19:00 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
2
Favori
11.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: baxu

quote:

Orijinalden alıntı: negres_1903

Cenk 1 hata yaptı diye yine harcamaya başladınız. Bu çocuk senede 5 maça çıkıyor en fazla. Bırakalım da bu 5 maçta 1 hata yapsın. Tolga neler neler yaptı 2 sezondur keşke ona da bu kadar katı olsanız. Emin olun dün Tolga olsaydı kalede bu maç minimum 4 olurdu. Tamam çocuk hatalı gol yedi. Peki Ersan o pozisyonda koşmayı kesmese adamıyla koşsa seken topa o gol olur muydu ? Hayır.
    Necip ve Pektemek varken Cenk'e yüklenmek ilk bence yanlış dostum. Cenk bu iki dangalak kadar maç oynasa şuan Avrupa'daydı. Değerini bilelim sahip çıkalım.
    Tolga gibi goller yiyeceğine varsın böyle goller yesin. En azından Tolga'dan daha çok güven veriyor.

bizim millet unutkandır, hatırlatmak gerekir,

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/72562/kendinden-cok-emin-olarak-gol-yemek-kaleci-cenk

Stadda cenk o golu yerken tam arkasindaydim unutmadim merak etme. Olabilir boyle seyler. Yanlis hatirlamiyosam zaten yeniktik orda yanlissam duzelt lutfen. Tur coktan gtmisti takilmaya gerek yok bu gole.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• negres_1903 N kullanıcısına yanıt
    kardeşim, anladığım kadarıyla iyi bi BJK lisin. o maçta ben de yeni açıkdaydım. sorun hatalı gol yemek değil, aptalca gol yemek. Cenk in yediği bu tip 8-10 tane gol var. normal bi kaleci 20 sene top oynadığı sürece böyle aptalca en fazla 1 veya 2 tane gol yer. hani eskiden dvdler vardı, en iyi goller, en kötü kaçan goller. bu da onun gibi. bir de şansına gol olmayan hataları var, akla zarar. ama efendi çocuk, karakteri falan iyi, sempatik geliyor insanlara.

Cenk o golü yemeseydi, dünkü takımın kanser ede ede de olsa kazanma şansı vardı, 0-0 a ilk yarı yatıp, 2.yarı asları sokacaktı Bilic (klasik). Sıkıştırıp 1 gol atmaya çalışacaktık. Bu gol olmasaydı zaten 2.yarıdaki kontraları yemeyecektik. Bu gol takımın bütün düzenini bozdu. Pektemek li takımın 2 gol atma şansı olmadığını biliyoruz zaten. Es-es pozisyona dahi giremeyecekti bizim bekler oyunda olsaydı.
    Tolga konusunda, özellikle son zamanlarda düşüş içinde, haklısın ama bu golleri yemez be arkadaş. en son yan toptan kötü yedi Kayseri maçında ama Cenk ayrı bi dünya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: Beybifeys

quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: Beybifeys

Pektemek'e yüklenmeyin bence. Eskişehir'in 5-4-1 taktiğinde tek başına isterse Cristiano Ronaldo olsun yine etkisizleşirdi. Bence burada en büyük suçlu Bilic'tir. Sistem hataları ve yanlış kararlarla takımı kısır döngüye sokuyor. Halbuki benim hayran kaldığım ligimizin en iyi agresif ortasaha ikilisi olan Atiba + Veli'ye sahip. Bu ikili Galatasaray'da olsa ŞL'de motor olmazdık mesela. Liverpool bu hafta Southampton gibi ligin en kapalı takımını deplasmanda yenmiş olabilir ancak Beşiktaş turu geçebilecek kapasite bir takım. Liverpool defansif bir dizilimle sahaya çıkacaktır muhtemelen ve Bilic umarım dünkü gibi bir taktik hatası yaparak takımı kısırlaştırmaz. En azından bekleri ortasahaya yakın tutmalı ve hücum organizasyonlarında daha kalabalık yer almalı diye düşünüyorum.

Dostum zaten Beşiktaş'in en büyük zaafi hücum da cogalamamak. Ayrica pektemeke yüklenmeyin demissin ama benim bu adama daha tahammülüm kalmadi. Tamam talihsizlikler yaşadı, sürekli sakatlandı,bir türlü formunu tutturamadi ama 2 senedir kendine gelmeye çalışıyor. Adam gol atamiyor gol. Sivokun ondan fazla golü var. Stoper Sivok'un. Besiktaş'in forveti iyi ise, Beşiktaş takim olarakta iyi oluyor. Bu yillardan beri böyle. Sonuç olarak kötü bi yenilgiydi. Gene de ümitsizliğe kapilmamak gerek.

Bizim yetenekli diye düşündüğümüz kişilere bakış açımız biraz farklı. Yetenekli dediğimiz futbolcunun tek başına Gladyatör kesilmesini ve takımı sırtlamasını bekliyoruz. Üstelik bu sorumluluğu ona çok erken yaşlarda vermeye kalkışıyoruz. Halbuki yetenekli bir futbolcunun yetişmesi ve oturması için takımının sistemli, kadrosu oturmuş ve takım olarak düzgün bir seyir çizmesi gerekiyor. Pektemek değil isterse Messi gelsin tek başına ne yapabilir ki?

Benim demek istediğim futbol bir takım oyunu ve bu oyunda parlayan yeni yüzler görebilmemiz için önce omurgamızın çalışan, sağlam bir vaziyette kurulması gerekiyor. Pektemek'in mesela Fenerbahçe'de çok daha fazla iş yapacağına eminim. Kuyt yerine bugün koysan birkaç haftada adapte olur ve çatır çatır oynar. Ancak Beşiktaş'ın sistem tercihleri nedeniyle balon olup patlıyor.

Yani Pektemek'ten önce ağır eleştiriyi Bilic'in alması gerekir diye düşünüyorum. Ha takımın her tarafı düzgündür, Pektemek'e verilen onca şansı hunharca katletmiştir, o zaman asın kesin hak veririm.

Hocam haklısın ama dunku maçı izlediysen pektemekin ne kadar çok top ezdigini göreceksin. Bu ilk de değil, verilen her şansı elinin tersiyle itiyor. Niye dem ba ba gol atiyor da pektemek atamiyor. Aralarin da dağlar kadar fark var çünkü hocam.

Ben de sizin görüşünüze katılıyorum. Sistem oyuncusu diye birşey var mesela. Pektemek Bilic'in oyun yapısına uygun bir oyuncu değil bence. Ama hunharca eleştirilecek kadar kötü bir oyuncu da değil. Beşiktaş'ın oyun düzeninde parlayabilecek bir tercih olamaz Pektemek. Pektemek'in yerine bu sistemde oynayabilecek oyuncu bana sorarsan West Ham'daki kiralık Andy Carroll tipindedir. Onun da özelliği top karşılayabilecek teknik kapasitede, uzun, güçlü, ikili mücadelelerde defanslara karşı pasif kalmayan ve iyi pozisyon alabilen bir oyuncu olmasıdır.

Mesela Bilic'in taktiğinde Pektemek değil Demba Ba'yı da geçtim Andy Carroll olsaydı çok daha iyi sonuçlar alınırdı. Zaten futbolda hem onu hem bunu yapayım mantalitesini kurabilecek seviyede geniş tercihlerle hareket edebileceğiniz klüp sayısı çok az. Dolayısıyla ya taktiğinize göre oyuncu tercih edeceksiniz, ya da elinizdeki oyunculara göre taktik. Ben Bilic'in ikisinde de sınıfta kaldığına inanıyorum.

• baxu B kullanıcısına yanıt
    Senin de hakli oldugun yerler var tamam cenk yiyor boyle goller ama icimizden biri oldugu icin ben dedigin gibi seviyorum. Bu golleri tolga yese kudururum
    Volkan'a nasil sabretti fener gecmiste. Aynisini bizim de yapmamiz lazim cenk icin sadece bunu savunuyorum ben. Telafisi olur bu maclarin, onemli olan derbileri kazanalim

• Cenk in bu mac kac tane net pozisyon cikardi peki benim gordugun yuzde yuz gol olucak 2 tane refleksle cikardigi var

• Takımı ve biliç'i ne çabuk yediniz tek maçta,,zor bir virajdan geçiyoruz farkındamısınız?
    dün gece çok kötü oynadık ve kötü bir gol yedik,Hocanında hataları var,hepsi kabul.
    47 puandayız,Gs 48,Fb akşama yendiğini varsayarsak 49 olucak,
    arada 3 puan bile yok,daha kaç hafta var,ne bu karamsarlık,bu isyan anlamadım gitti.
    Biz bitti demeden bu lig bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: berfuemre

Cenk in bu mac kac tane net pozisyon cikardi peki benim gordugun yuzde yuz gol olucak 2 tane refleksle cikardigi var

o golleri yeseydide ilk golü yemeseydi daha iyiydi. Çünkü o ilk golü yemese diğer pozisyonlarda olmayacaktı.
  • Melo da sezonu kapatmis. Sampiyon fenerbahce

• Liverpool maçı biletleri tükenmiş. 70 bin Kartal orada olacak, haydi hayırlısı. Stadı dolduranlara da helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzTürk23

Hadi hepsine eyv ama kadıköyde gol atarsanız dua edin. Fenerbahçe top oynuyor ilk yarı biz kötü oynuyorduk ama 2. sezon Fenerbahçe gayet iyi top oynamaya başladı BJK kadıköy de şansı yok. Kazansın bırak kazanmayı berabere kalsın forumu terk ederim tüm BJK da özür dilerim. O derece şansınız yok şu duruma bakarsak.

Büyük konuşmak ne kadar acıdır

• Yanarım ulan şu maça yanarım. Fb'de kaybedince 6 puanlık maçı vermiş olduk. Yaktın bizi hocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

quote:

Orijinalden alıntı: Nuno Gomes

quote:

quote:

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

(intikam )

mağara

Sıranı bekle

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

(intikam )

mağara

Sıranı bekle

• çok iyi ya :D...
  • fenerde puan kaybetti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

açıkcası bjk ın bu deplasmandan 1 puan alması bence mucize biz bala felan 3 puan aldık valla hiç hak etmedik eskişehirden açıkcası

tahmin de yanılmadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzTürk23

Maçı izlemeyen ergen yorumu işte! Biz sizi kadıköyde kanırta kanırta yeneceğiz !

İnş cnm yha yengeye selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nime-N0-Kyo

quote:

Orijinalden alıntı: kpln04

7 yıldır şampiyon olamıyoruz ben o zaman 8. siniftaydim şimdi üni bitecek biz hala şampiyon olacaz.çocuğum olunca bizde şampiyon oluruz heralde.
    serdar necip mustafa motta sutlayin gitsin be futbol diye birşey bildikleri yok fizik güçleri yok hep sakatlar mustafa gol atamaz çok para ister serdar orta acamaz necip adam tutamaz yazık verilen paraya futbolu bile gözümde kararttiniz be eskiden mac izlemek icin sabahlar kahvelerde sürünürdüm şimdi tv de çıkınca bile dönüp bakmıyorum.renktaslarda kusura bakmasin havlu attık maalesef

Hocam dibine kadar besiktasliyim hepsini satalim saglam bir adam alalim. O sakatlandi kim oynuyacak?

Besiktas eski besiktas degil biz buyuguz taraftar buyuk takim buyuk fakat bu maddi olarak degil sevgi saygi baglili..

Maddi olarak zayifiz bu oyunculari satsak yedek kulubesi bos kalir .

Noldu muhammede messi diyorlardi futbolcuya guven olurmu? Her zaman alternatifi olmali alternatif demek para demek para iste o yok bizde..

alternatif olsun da bu kadar vasıfsız olmamalı adam orta yapamıyor ya orta yapamayan futbolcu mu olur attığı her top rakibe çarpıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Bilic eliyle verdi resmen maçı. Belki şampiyonluktan olduk bu maç ile.

Sanki Liverpool'u eleyeceğiz çık tam kadro ne rotasyonu

Biraz inanç lazım di mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnk9624

game over.. yüksek ihtimal haftaiçi liverpoolden 4-5 tane yeriz dağılırız ligde de 3. oluruz her zamanki gibi.

Yoook. Penaltılarla 6-4 yendek :)
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.