Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu | 21.Hafta | Eskişehirspor - Beşiktaş | 22.02.2015 | 19:00 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
2
Favori
11.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    net
  • mstfyldz.bjk kullanıcısına yanıt
    bu oyun havlu attıgımızın delilidir. 9 kişi rizeyi yenemedik hatırlarsan. bir kere rahat maç alamıyoruz. biliçten hoca olmaz hep dedim yine diyorum. arsenal maçına ismaili sol bek yapıp on numara oynuyan adamı kesip fener macına necibi sol bek yaptı maçı verdik.
  • geçmiş olsun,trollük yapmaya gerek yok. Sonra aynısı olunca ağlanıyorsunuz,bjk'de bizim gibi avrupa maçları öncesi ve sonrasında puan kaybı muhtemel.
  • Özeti izleme fırsatım oldu, maç ile ilgili yorum yapamam fakat genel olarak es-es ciddi pozisyonları kaçırmış gibi. Bir FENERBAHÇELİ olarak BJK nin bazı maçları izlerken keyif veriyordu fakat bundan sonraki dönemde bir düşüş olacağa benziyor, hem Liverpool maçı hem de derbiler BJK yi baya yıpratacak, tabii ki şansı bitmiş değil fakat oldukça zor.
  • Ulan beşiktaş oldumu bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖzTürk23 kullanıcısına yanıt
    kadıköydede arenadada 3 puanal cıkacak bu takım. tek bir şartı var oda fenerle arasındaki puan farkını korusun..
    gözlerinle göreceksin. olimpiyattaki maçta töre yoktu. serdar yoktu. neciple oynadık bi hatali gol yedik. emre atılmadı, olcay saçma salak bi faulle atıldı. dembanın penaltısı verilmedi. sanmaki oynayarak yendiniz. gsyide 10 kişiyle yeniyoduk. atiba yoktu o maçtada. geçen yılki kadıköy maçını izle. son dakika elimizden nasıl kaçtınız gör gözünle. çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde muck yaparlar
  • Besiktas bu sene torkunu koruyo

• Bi sövmedikleri kalmış Eses'e, biz bu ülkenin takımı değil miyiz ?

STSL Süleyman Seba Sezonu | 21.Hafta | Eskişehirspor - Beşiktaş | 22.02.2015 | 19:00
     STSL Süleyman Seba Sezonu | 21.Hafta | Eskişehirspor - Beşiktaş | 22.02.2015 | 19:00

• birader 4 er 4 er yerken kediydiniz şimdi aslan kesilmişsiniz? hayırdır? sizi dört köşe yapanlar bizi zar zor yendi hatırlatırım?
  • Beyler size güzel bi haberim var. Bilic ile üçüncülüğümüz garanti. Comandante Bilic. Adamın dibi Bilic.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilsiz Gurme

Bi sövmedikleri kalmış Eses'e, biz bu ülkenin takımı değil miyiz ?

Sanırsın Liverpool'a yenilmişler, Es-Es on numara oynadı aldı tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Ondan bundan 4 yiyenler gelmiş burda tatava yapiyor

Ondan bundan 4 yiyen takim size 2 tane sallayip yolladi kanka hatirlatayim dedim yani bizim olumuz size yetiyor

• Genelde yaşı küçük olanların yorumları, sanki ligin son haftası da şampiyonluk gitti. Sakin olun bu lig daha çok su götürür. Daha derbiler var alt taraf kaynadıkça süpriz sonuçlar çıkar. Bir maçta her şeyi kesip atmayın.
  • Wilakress W kullanıcısına yanıt
    Ne izledim ne dinledim. Dembaba sakatlanmış yokmuş izleyesim gelmedi. Daha çok puan var ne beşiktaşne de diğerleri için şampiyonluk için konuşmak için çok erken bence.
  • OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    Hadi hepsine eyv ama kadıköyde gol atarsanız dua edin. Fenerbahçe top oynuyor ilk yarı biz kötü oynuyorduk ama 2. sezon Fenerbahçe gayet iyi top oynamaya başladı BJK kadıköy de şansı yok. Kazansın bırak kazanmayı berabere kalsın forumu terk ederim tüm BJK da özür dilerim. O derece şansınız yok şu duruma bakarsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

quote:

Ondan bundan 4 yiyen takim size 2 tane sallayip yolladi kanka hatirlatayim dedim yani bizim olumuz size yetiyor

Gorusucez ligin sonunda toprağım derbileri kazanmakla sampiyon olunmuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

quote:

Gorusucez ligin sonunda toprağım derbileri kazanmakla sampiyon olunmuyor.

Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzTürk23

BJK iddaası bitmiş değil ama şu saatten sonra işi baya ama baya zora girdi. 3 puanın telafisi zor gibi buna + 3 puan da Saraçoğlu'nu eklersek. Buna ek olarak GS maçı da var büyük ihtimal onuda kaybedecek +3 de oradan gitti.

bence de zor beşiktaş bütün derbilerini deplasmanda oynayacak kadıköyde 1 arenada 0 trabzonda 3 alsa kafadan yine 5 puan kaybediyor, liverpool maçından sonra yorgun düşüp eskişehir maçında olduğu gibi puan kaybederse şampiyonluk şansı tamamen biter artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramon Motta 31

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

quote:

Orijinalden alıntı: Ramon Motta 31

quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

Sen sussana ya bu maç berbattın zaten, aldığın parayıda haketmiyorsun..

O değil de takım berbattı bugün.

Topla oynama istatistiklerine baktım,

Beşiktaş %26 - %74 Eskişehirspor. Lig rekoru kırıldı resmen.

Imkansiz boyle bir istatistik eskisehir in 200 tane pasi yok

Kaynak: Fanatik

Yazdığı nin tam tersi Eskişehir %24 Beşiktaş %76

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Beşiktaş kazanamaz daha perşembe maç yaptı

Kazanırsa karı gibi taksimde göbek atcam.

hadi yine iyisin
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.