Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu | 21.Hafta | Eskişehirspor - Beşiktaş | 22.02.2015 | 19:00 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
2
Favori
11.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Circassian81

quote:

Orijinalden alıntı: Ramon Motta 31

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

Sen sussana ya bu maç berbattın zaten, aldığın parayıda haketmiyorsun..

O değil de takım berbattı bugün.

Topla oynama istatistiklerine baktım,

Beşiktaş %26 - %74 Eskişehirspor. Lig rekoru kırıldı resmen.

Imkansiz boyle bir istatistik eskisehir in 200 tane pasi yok

Kaynak: Fanatik

Hocam siz tam tersini yazmissiniz ondan itiraz ettim

Özür dilerim ya, geç farkettim.

• quote:

pardon ya doğru, tam tersiymiş. haberde ilk önce eskişehirpor dendiği için yanlış anlamışım.

özür dilerim. gerçeği beşiktaş %74- %26 eskişehir olacak...

özürü boşver bize ismaili arattırma yeter :(
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

Sen sussana ya bu maç berbattın zaten, aldığın parayıda haketmiyorsun..

O değil de takım berbattı bugün.

Topla oynama istatistiklerine baktım,

Beşiktaş %26 - %74 Eskişehirspor. Lig rekoru kırıldı resmen.

Imkansiz boyle bir istatistik eskisehir in 200 tane pasi yok

Kaynak: Fanatik

Hocam siz tam tersini yazmissiniz ondan itiraz ettim

Özür dilerim ya, geç farkettim.

Önemli değil hocam beşiktaş sağolsun kafa bırakmiyor insanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beşiktaş buraya kadarmış bizde bakalım nekadar direnebilirsek.. Büyük ihtimal fener şampiyon olur derbi avantajıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAsGalat

barcelona da her sene kupa almıyor panpa..la liga bundes liga premier lig de hafta içi oynanıyor..bu işler böyle..
    sürekli avrupa kovalayacaksan bu tip yorgunluklara sezon başında önlem alacaksın

Aferim,cevir kazi yanmasin

• Es es sahada yoktu
    1 0 kazandi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Başarılar şanlı takımım...
     STSL Süleyman Seba Sezonu | 21.Hafta | Eskişehirspor - Beşiktaş | 22.02.2015 | 19:00
     STSL Süleyman Seba Sezonu | 21.Hafta | Eskişehirspor - Beşiktaş | 22.02.2015 | 19:00

Tebrikler şanlı takımım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenerin de yenecegini düşünürsek.

1. İle arasında 2 puan fark olan bir takimin havlu attigini nasıl düşüne biliyorsunuz.. Nasıl bir beyniniz var merak ediyorum..

(Bunu diyen besiktaslilara da ayni soru)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Ondan bundan 4 yiyenler gelmiş burda tatava yapiyor

Kavgada söylenmezdi reis
  • Zaten ne gs yi ne fb yi yenemicez bu senede buraya kadarmış(bu nedenle 2 puan olması fark etmez), pek üzülmüyorum her sene aynı seneryo alıştık...
  • Sê7êN SKY kullanıcısına yanıt
    siz şimdiden '' maçtan onra disko, otelde kumar şampiyonluk gitti aferim çocuklar '' bestesini söylemeye başlayın.
    kaz o zaman yanar
  • Bu mac ile BJK fetret devrine girmistir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk

Fenerin de yenecegini düşünürsek.

1. İle arasında 2 puan fark olan bir takimin havlu attigini nasıl düşüne biliyorsunuz.. Nasıl bir beyniniz var merak ediyorum..

Rizespor (2 kırmızı) 1 : 2 Beşiktaş -son dakikada kazanıyorsun
    Kayserispor 1 : 0 Beşiktaş
    Beşiktaş 3 -2 Bursaspor (1 kırmızı) -son dakikada uyduruk penaltıdan kazanıyorsun
    Liverpool 1-0 Beşiktaş
    Eskişehirspor 1 - 0 Beşiktaş

Beşiktaşın Şubat ayında yaptığı maçlar bunlar. Son 5 maçta 2 galibiyetin var ki 1 tanesinde yanlış penaltı olduğunu her yorumcu söyledi, diğeride 2 kırmızı kart yiyen takıma karşı son dakikada atılan gol ile. Bunun üzerine 3 deplasman derbisini hesaba katarak hala şampiyonluğun favorisiyiz diyebiliyorsan takdir ederim dostum. Elbette şansı sıfır değil beşiktaşın, ancak bu yenilgi ile yüzde 10-15 civarına düştüğü kesin.

• Benim mesajı sildirmiş çekemeyen BJKliler.
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    90 dakika yanlış maçı izledim herhalde 3 tane Beşiktaş kalecisinin net kurtarışı var. Eskişehir kalesinde ise 1 pozisyon var oda çizgiden çıkan. Eskişehir in ileri uç oyuncuları biraz diri olsa skor daha farklı olurdu. Beşiktaş yorgun bir de son 2 haftada çok zor kazandı. bugün ise bence kaybetmesi normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: aeser

90 dakika yanlış maçı izledim herhalde 3 tane Beşiktaş kalecisinin net kurtarışı var. Eskişehir kalesinde ise 1 pozisyon var oda çizgiden çıkan. Eskişehir in ileri uç oyuncuları biraz diri olsa skor daha farklı olurdu. Beşiktaş yorgun bir de son 2 haftada çok zor kazandı. bugün ise bence kaybetmesi normal.

Topla oynama yuzdesinden bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

quote:

Beşiktaş 3 -2 Bursaspor (1 kırmızı) -son dakikada uyduruk penaltıdan kazanıyorsun
    Liverpool 1-0 Beşiktaş

Beşiktaşın Şubat ayında yaptığı maçlar bunlar. Son 5 maçta 2 galibiyetin var ki 1 tanesinde yanlış penaltı olduğunu her yorumcu söyledi, diğeride 2 kırmızı kart yiyen takıma karşı son dakikada atılan gol ile. Bunun üzerine 3 deplasman derbisini hesaba katarak hala şampiyonluğun favorisiyiz diyebiliyorsan takdir ederim dostum. Elbette şansı sıfır değil beşiktaşın, ancak bu yenilgi ile yüzde 10-15 civarına düştüğü kesin.

Uyduruktan 2737758 tane penalti kazanan takimdanmisin ? (Yukarıda uyduruk PEN. Vs. Yazmissin da ondan dedim)

Sans düşmez merak etme kardeşim. Bu ligte daha neler olur neler.
    Siz illaki mac kaybedersiniz biz de kazaniriz..
    Ama havlu attı vs. Demek saçma.. Ki bunu diyenlerin çoğu da beşiktaşlı!!

• BJK iddaası bitmiş değil ama şu saatten sonra işi baya ama baya zora girdi. 3 puanın telafisi zor gibi buna + 3 puan da Saraçoğlu'nu eklersek. Buna ek olarak GS maçı da var büyük ihtimal onuda kaybedecek +3 de oradan gitti.
  • Yavaş yavaş havlu atıyoruz lig'e. Bi kaç maçta daha kayıp yapıp yine bu lig için fazla şerefliyiz diyeceğiz. Beşiktaş'ımızın kaderi bu. Ne kadar iyi başlasak da sonunu oynayamıyoruz. Veteran bir oyuncu kadrosuna sahip olsak eminim daha farklı olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

quote:

Liverpool 1-0 Beşiktaş

Uyduruktan 2737758 tane penalti kazanan takimdanmisin ? (Yukarıda uyduruk PEN. Vs. Yazmissin da ondan dedim)

Sans düşmez merak etme kardeşim. Bu ligte daha neler olur neler.
    Siz illaki mac kaybedersiniz biz de kazaniriz..
    Ama havlu attı vs. Demek saçma.. Ki bunu diyenlerin çoğu da beşiktaşlı!!

Fenerli değilim dostum, Ayrıca yukarıdaki uyduruk vs kısmını direk olarak beşiktaşlı bir üyenin mesajından kopyala yapıştır yaptım benim yorumum "Beşiktaşın şubat ayında yaptığı..." kısmında başlıyor. Benim orada demek istediğim Beşiktaş haksız puan aldı falan değil, ancak son 5 maçında rahat bir galibiyet yüzü görmediği de gerçek. Şuan Beşiktaşın performansı hiç iyi değil, bunun üzerine 3 deplasman derbisi eklenince şampiyonluğun favorisi olmadığınız kesin. He fener veya galatasaray bir anadolu takımına süpriz bir şekilde puan kaybeder, o zaman deriz beşiktaşın şansı arttı diye.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.