Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu | 24.Hafta | Beşiktaş - K. Erciyesspor | 15.03.2015 | 16:00 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
1
Favori
8.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta burada penaltı vermeyen cünyet çakır, ödüllendiriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

sezon başında oynadığımız 4-4-2ydi bu sistemle Arsenal deplasmanında bile oynayarak rakibin saygısını kazandık bu sistem bizim sistemimiz olmalı uzun süre sonra mücadeleci oyun sergiliyoruz işte Beşiktaş bu arkadaşlar sistemimiz bu şu anda Atibanın sakatlığı Sosa nın düşük formu derken bu kadroya sadece Serdar eklenip geri kalan maçlarda bu sistemle oynanmalı Mustafanında formu oturacaktır Cenk-Ba ikiliside olabilir

Hocam şu futbola Cenk-Ba ikilisi ateş eder vallahi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süleyman sezonu ya hadi bakalım... mehmet özdilek falan... tabii beşiktaş iyi yine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairos .

quote:

Orijinalden alıntı: İsmail Köybaşı

Penaltıyla Gol Krallığı,

Penaltıyla Liderlik.

Helal olsun Fikret Orman ve Beşiktaşımızın yönetimi. İşte Süleyman Seba sezonu

Sen Beşiktaşlıysan bende Brad Pitt im bu kadar büyük konuşuyorum .

İçinizde belki de en Beşiktaşlı olan benimdir. Siyah beyaz renklere yıllarca emek verdik biz.

Hiç bir şeyi eleştiremeyen insanların karşımda olmaları normal!!
  • Kairos . kullanıcısına yanıt
    kanki maç seçseler avrupa ligi ikinci tur maçı yerine erciyesspor maçını mı seçerler
  • quote:

Cüneyt Çakır, geçen haftaki misyonunu tamamladıktan sonra bu hafta da görevini eksiksiz yerine getiriyor.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 24. Hafta | Görev başarıyla tamamlandı.

Yeni görevler için 25. Hafta bekleniyor...

Sen Beşiktaşlıysan ben Bradley Cooper ım .

• Olcay attı lan olcay gol attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

gslileri fb lileri bosverin, onlarda farkinda, artik moda besiktas avrupada bile haftanin 11 i ne giriyo oyuncularimiz.

oyuncular ?? -lar ı atın isterseniz.

gökhan töre haricinde kayda değer avrupa liglerinde rahatça oynayabilecek oyuncumuz yok.

zaten dikkat ederseniz kaç maçtır bizi gökhan kurtarıyor. daha önce bir yorumda denildiği gibi taraftarın ba ya değil gökhana beste yapması lazım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruiser33

quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

STOPERİN BEYİNSİZCE SARILMASI PENALTIYA DAVETİYEDİR ARKADAŞIM.

YAPAYDI PROFESYONEL GİBİ FAULUNU HAKEM ÇALMAZDI PENALTIYI.

Ne işsiz adamlarsınız.

adam sarılıyor evet ama saniyenin 10 nda 1 inde elini koyup geri çekiyor hangi insan evladı bu süre içinde düşebilir? olcan bildiğin kendini yere atmış o zaman bizde emekhırsızıolcan demeye başlayalım kabul ediyorsanız

sen önce o adamın adının olcay olduğunu öğren de sonra futbol tartışırız

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

kanki maç seçseler avrupa ligi ikinci tur maçı yerine erciyesspor maçını mı seçerler

Oo kanki suarez muhabbetiyle dalga geçen sendin dimi

• quote:

quote:

asıl dalga geçen sensin olm barcelona forvetiyle beşiktaş forveti mi kıyaslanır

• Ulan bu nasıl yönetim ?

adamların yorularına bak yönetimin umrunda değil
  • Geçen hafta iki kırmızı kartı es geçen, penaltı vermeyen cüneyt çakır ödül gibi maç yönetiyor, akhisar maçında topal'a yapılan harekete kırmızı diyerek orta hakemi uyaran 4.hakem Bal liginde maç yönetti. Fenerbahçe lehine karar verirsen sürünürsün mesaj gayet açık. Organizasyonu tamamlamak için iki kale arkası da seyircisiz oldu. daha ne yapsın tff.
    Haftaya fb - bjk maçını da cüneyt yönetsin
  • Hasedinizden catlayın troller...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

gslileri fb lileri bosverin, onlarda farkinda, artik moda besiktas avrupada bile haftanin 11 i ne giriyo oyuncularimiz.

oyuncular ?? -lar ı atın isterseniz.

gökhan töre haricinde kayda değer avrupa liglerinde rahatça oynayabilecek oyuncumuz yok.

zaten dikkat ederseniz kaç maçtır bizi gökhan kurtarıyor. daha önce bir yorumda denildiği gibi taraftarın ba ya değil gökhana beste yapması lazım....

liverpool macindan sonra serdar, necip, tolgay ve atiba saniyorum 4 oyuncumuz daha girmisti,

ayrica sen besiktasliysan bende japon asilli zenci cami hocasi ateistim.

• Acil Demba Ba - Cenk Tosun, Töre - Kerim değişikliği yapılmalı 60'da da Veli dışarı alınmalı.
  • Şu Beşiktaş ın yenilgisini 4 gözle bekleyen Beşiktaş taraftarı gibi gözüküp eleştiri yapıyorum diyen şahıs...

- Dem "baba" yı alıp git.

• Bizim takımı biliyorsam yine kanser olacaz gibi

• quote:

quote:

quote:

asıl dalga geçen sensin olm barcelona forvetiyle beşiktaş forveti mi kıyaslanır

Kanki ben futbol mentalitesi olarak söyledim tabi ki suarez 20 gömlek üstün ama insan sonuçta etten kemikten

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    hahaha hocam alemsin :D

japon asıllı zencı camı hocası
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.