Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu | 24.Hafta | Beşiktaş - K. Erciyesspor | 15.03.2015 | 16:00 (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
1
Favori
8.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte Demba Ba sen busun. Tempo düşmemeli kesinlikle. gerekirse 1-2 gol daha atmak lazım YEMEDEN.

BU maç gol Yemeyın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

Sen bu akşam GB'yi yen de sonra konuşalım.

• Tore yerine kerim ba yerine cenk veli yerine eslem oyuna girmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak ne guzel basit oynayinca yeniyoruz. Bu kadar kolay simdi koyar kerimi girer calima top kaptirir gol yeriz. Sakin Bilic sakin.

• Demba ve töre çıksın as kadroyla çıkalım derbiye

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruiser33

quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

STOPERİN BEYİNSİZCE SARILMASI PENALTIYA DAVETİYEDİR ARKADAŞIM.

YAPAYDI PROFESYONEL GİBİ FAULUNU HAKEM ÇALMAZDI PENALTIYI.

Ne işsiz adamlarsınız.

adam sarılıyor evet ama saniyenin 10 nda 1 inde elini koyup geri çekiyor hangi insan evladı bu süre içinde düşebilir? olcan bildiğin kendini yere atmış o zaman bizde emekhırsızıolcan demeye başlayalım kabul ediyorsanız

olcan kim

bu sezon ilk kez maçı unuttum ve ilk yarıyı izlemedim heralde sorun benim uğursuzluğum, şimdi izlemeye başlıyorum 3-3 biter maç

• quote:

quote:

Ne işsiz adamlarsınız.

adam sarılıyor evet ama saniyenin 10 nda 1 inde elini koyup geri çekiyor hangi insan evladı bu süre içinde düşebilir? olcan bildiğin kendini yere atmış o zaman bizde emekhırsızıolcan demeye başlayalım kabul ediyorsanız

Sana fenerbahçe beşiktaş maçını hatırlatayım.

Olcay emrenin omzuna elini koydu çekti 1 saniye bile değil. Şak diye diye 2. Sarıdan kırmızı aldı. Pozisyon aynı pozisyon.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selates

Bilic- Necip :)

https://vine.co/v/OVWEDUnltUV

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah Bilic çift forvetin verimini iyice görmüştür tek forvetli takim izlemek resmen işkence

• quote:

Orijinalden alıntı: AgaCinayetVar

Beşiktaş bugün Süper Ligde 7 kırmızı kartla en çok kırmızı kart gören takım, bu sayı Galatasarayda 0 iken, Fenerbahçede 3 . Gerizekalılık, kör olmaya bahane değil arkadaşım, bak burada somut veriler var. Kim şampiyon yapacağı takıma 7 kırmızı kart gösterir? (Beşiktaşın kırmızı kartta en yakın rakipleri 4er kartla, Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu, ayrıca bu sezon gösterilen kırmızı kart sayısı 32, yani hemen hemen 4 kırmızı karttan biri Beşiktaşa çıkmış, tekrar dediğim gibi, madem gerizekalısınız somut verilerden sonuç çıkarmaktan da aciz olmayın.)

Mesajı yazarken 3. gol geldi, bakalım ne bahane üreteceksiniz.

Orada eksiklik var silahlı çete gökhan 'ın antep maçında mma dirseğini unutmamak gerekir. bugün beşiktaşa lafım yok geçen hafta rezalet maç yöneten cüneyt'in ödül gibi bu maçı yönetmesi. isterse 5. gol gelsin ben ne anlatmaya çalışıyorum sen ne diyorsun

• Hep beraber beyler hadi "SİLİYMİN SİBİ SİZİNİNDİ BİŞİKTİŞ'İ ŞİMPİYİN YİPMİK İSTİYİRLİR" hahahah

• Beşiktaşlı arkadaşlara tavsiyem, penaltı pozisyonu için kimseyle polemiğe girip canınızı sıkmayın, ceza almayın. İyice yüzsüzlüğe vurup arkadan sarılmaya bile penaltı değil diyecek hale gelmişler, laf anlatamazsınız.

Dünyaca ünlü teknik direktör İsmail Kartal'ın deyişiyle, hakem çaldıysa penaltıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsmail Köybaşı

Penaltıyla Gol Krallığı,

Penaltıyla Liderlik.

Helal olsun Fikret Orman ve Beşiktaşımızın yönetimi. İşte Süleyman Seba sezonu

Sen Beşiktaşlıysan bende Brad Pitt im bu kadar büyük konuşuyorum .

• quote:

quote:

Ne işsiz adamlarsınız.

dedigin dogru fakat bu işi meslek haline getiren burak yılmaz ile karşılaştıramazsın emek hırsızlıgında burak 1 numara

• DEMBA BA VE GÖKHAN ACİL ÇIKMALI

• 2. Yarı 3-3 burdayım.

Umut.avi Fenerbahçe lider olacağına siz olun

• sezon başında oynadığımız 4-4-2ydi bu sistemle Arsenal deplasmanında bile oynayarak rakibin saygısını kazandık bu sistem bizim sistemimiz olmalı uzun süre sonra mücadeleci oyun sergiliyoruz işte Beşiktaş bu arkadaşlar sistemimiz bu şu anda Atibanın sakatlığı Sosa nın düşük formu derken bu kadroya sadece Serdar eklenip geri kalan maçlarda bu sistemle oynanmalı Mustafanında formu oturacaktır Cenk-Ba ikiliside olabilir
  • gslileri fb lileri bosverin, onlarda farkinda, artik moda besiktas avrupada bile haftanin 11 i ne giriyo oyuncularimiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

DEMBA BA VE GÖKHAN ACİL ÇIKMALI

Çok korkuyorum valla bencede çıkmalılar ama 3-0 olabilir
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.