Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu | 24.Hafta | Beşiktaş - K. Erciyesspor | 15.03.2015 | 16:00 (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
1
Favori
8.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Töre gittikçe farklılaşıyor . Bu adamı takımda tutabiliriz inşAllah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Kabiiiiirrrrrrrrrr
    Feneri Kahire gonderdi

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

100 yılin en komik rezil kalleş küstah emek yiyen penaltisina şahit olduk ! Süleyman seba sezonu çok şey ifade ediyor. Sene başında dedim yine diyorum ;süleyman seba sezonu besiktas sezonudur. Şampiyon besiktastir.

Beşiktaş bu sezon penaltılarla geldi buralara değil mi? Aslında hiç emek harcamadı bu takım? Avrupa'da da mı Süleyman Seba Sezonu mu var? Orada da bugünlere gelmemiz hakem sayesinde mi?

Taraflı tarafsız herkes Beşiktaş'ın oynadığı futbolu beğeniyor bu sezon. Kendiniz bedavadan bulduğunuz paralarla (artık bakanlar mı hibe ediyor yoksa ünlü mütaahitler mi siz daha iyi bilirsiniz) saçmasapan transferler yaptınız. Bir an ümitlendiniz ama baktınız olmuyor, sataşın sağa sola.

Aslında sizin mesajınıza öyle güzel bir cevap verilirdi ama ban yemeye hiç niyetim yok. Boşuna tahrik mesajları atmayın.

Besiktas buralara penaltilarla geldi demek yanlis olur tabiki de. Evet BJK oturmus kadrosu ile birlikte sezonun en iyi futbol oynayan takimi bunu inkar etmiyorum. Ama bazi maclariniz cok hatali benim degindigim nokta bu. hatali maclardan birisi de bu mac.

Trabzonspor'a gelince evet TS AKP'yi arkasina aldi gidiyor destek veriyormuyum hayir, Futbol ile siyaset ayri olmamali. Futbol sadece futbol olmali.

• edit : Futbol ile siyaset bir olmamali. Ayri olmali. Yanlis yazdim. kusura bakmayin.
  • Bu konudaki mesaj sayıları azalıyor sanki dün koca koca laflar eden fenerliler mesajlarınımı siliyor acaba? Ne oluyor!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftaya feneri yendiğimiz anda fb devre dışı olacaktır. Allahın izniyle yenip feneri devre dışı bırakacağız

• Bızı yenıp haftaya toparlanacaklarını dusunuyorlar.. Haklı olabılırler.. Dusunemedıklerı bız yenersek haftaya buyuk ıhtımal sampıyonluk gıdecek.. Bızım oyle bır sıkıntımız yok
  • Canok C kullanıcısına yanıt
    Sadece ilk cümleni okudum ve cevap veriyorum birader.
    bak şimdi gs fb kolay maçmı kazanıyor diyorsun evet diyorum. fenerin gsnin her maç onar pozisyona girdiğini ikimizde biliyoruz (maçlarını izliyorsan tabi) konyaspor beşiktaş maçını izle. beşiktaş sadece açık oynadığında rakip iyi top oynuyor. sezon başından beri trabzon maçını rahat oynadık onlarda açık oynadılar bize. fenerbahce her maç 20 orta yapıyor ceza sahasına? galatasaray her maç 20 şut cekiyor kaleye? siz bunları görmüyormusunuz? biz kapanan bi takımız. oyun yapısı gereği kapanarak oynuyoruz. liverpoolü eleyen takım nasıl bruggeye yenilir? ve pozisyon dahi bulamadık gökhanın bireysel cabasıyla gol attık. sivas maçı son dakika kurtardık. karabük maçı adamların golü ofsayt verildi ona rağmen son dakka yine direkten döndü. bu şekil 20 maç sayarım sana. fenerin galatasarayın bi cok macı 3-1 2-0 iken bizim her maçımız 2-1 3-2 1-0. fark atamıyoruz. bi kere olcay çok koşan bir adam. ama gram yeteneğe sahip değil. sen rakiplerin kanatlarıyla olcayı kıyasladığında olcayı onlara rakip görebiliyorsan eğer futboldan anlamıyorsundur cok net. fenerbahce de canere bakıyoruz. sol beg. adamın bir maçta açtığı ortayı beşiktaşlı olcay + motta açmıyor. caner savunmacı? olcay hucumcu :) komik değilmi? öbür kanada bakalım. serdar canını dişine takıyor ama genede bir gökhan gönül değil. adam her maç serdardan 3 kat fazla ota acıyor. gökhan töre miz yeteneğiyle istisna. türkiye liginin en iyisi. geliyorum forvetlere. fenerin forvetleri sow, emenike, vebo. üçüde dembabadan daha cok basıyor rakibe. dembaba duran bi topcu. (yetenekli ama durarak oynuyor) ee sen bu takımdan ne bekliyorsun? pozisyona giremiyoruz. bizim pozisyona girmemiz için rakibin üzerimize gelmesi lazım. kapanan takımları açamıyoruz sezon başından beri hiç açamadık. şansa bir gol atarız ya da rakip bize kontradan gol atar. başka ihtimali yok. beşiktaş iyi futbol oynamıyor. sadece içi boş bir hırs var. hepsi bu. iyi akşamlar dilerim. isterimki beşiktaşımız en iyi futbolu oynasın. ben sadece objektif konuşuyorum. bir maçta 5 pozisyona giriyoruz adamlar her maç 10 pozisyona giriyorlar. bu bizim 2 mislimiz demek.. he şampiyon olurmu olabilir. takım cok puan topladı bugune kadar şansıyla. bundan sonra iş ciddiye bindi iyi oynamak zorundalar.

• beşiktaş haftaya kazanırsa fb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Bjelica

quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

Sen bu akşam GB'yi yen de sonra konuşalım.

Naber knk

• quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

bak şimdi gs fb kolay maçmı kazanıyor diyorsun evet diyorum. fenerin gsnin her maç onar pozisyona girdiğini ikimizde biliyoruz (maçlarını izliyorsan tabi) konyaspor beşiktaş maçını izle. beşiktaş sadece açık oynadığında rakip iyi top oynuyor. sezon başından beri trabzon maçını rahat oynadık onlarda açık oynadılar bize. fenerbahce her maç 20 orta yapıyor ceza sahasına? galatasaray her maç 20 şut cekiyor kaleye? siz bunları görmüyormusunuz? biz kapanan bi takımız. oyun yapısı gereği kapanarak oynuyoruz. liverpoolü eleyen takım nasıl bruggeye yenilir? ve pozisyon dahi bulamadık gökhanın bireysel cabasıyla gol attık. sivas maçı son dakika kurtardık. karabük maçı adamların golü ofsayt verildi ona rağmen son dakka yine direkten döndü. bu şekil 20 maç sayarım sana. fenerin galatasarayın bi cok macı 3-1 2-0 iken bizim her maçımız 2-1 3-2 1-0. fark atamıyoruz. bi kere olcay çok koşan bir adam. ama gram yeteneğe sahip değil. sen rakiplerin kanatlarıyla olcayı kıyasladığında olcayı onlara rakip görebiliyorsan eğer futboldan anlamıyorsundur cok net. fenerbahce de canere bakıyoruz. sol beg. adamın bir maçta açtığı ortayı beşiktaşlı olcay + motta açmıyor. caner savunmacı? olcay hucumcu :) komik değilmi? öbür kanada bakalım. serdar canını dişine takıyor ama genede bir gökhan gönül değil. adam her maç serdardan 3 kat fazla ota acıyor. gökhan töre miz yeteneğiyle istisna. türkiye liginin en iyisi. geliyorum forvetlere. fenerin forvetleri sow, emenike, vebo. üçüde dembabadan daha cok basıyor rakibe. dembaba duran bi topcu. (yetenekli ama durarak oynuyor) ee sen bu takımdan ne bekliyorsun? pozisyona giremiyoruz. bizim pozisyona girmemiz için rakibin üzerimize gelmesi lazım. kapanan takımları açamıyoruz sezon başından beri hiç açamadık. şansa bir gol atarız ya da rakip bize kontradan gol atar. başka ihtimali yok. beşiktaş iyi futbol oynamıyor. sadece içi boş bir hırs var. hepsi bu. iyi akşamlar dilerim. isterimki beşiktaşımız en iyi futbolu oynasın. ben sadece objektif konuşuyorum. bir maçta 5 pozisyona giriyoruz adamlar her maç 10 pozisyona giriyorlar. bu bizim 2 mislimiz demek.. he şampiyon olurmu olabilir. takım cok puan topladı bugune kadar şansıyla. bundan sonra iş ciddiye bindi iyi oynamak zorundalar.

Malesef her kelimesi doğru.
    İnşallah daha iyi oynariz kalan haftalarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu takımın neden derbilerde arsenal liverpool maçlarındaki gibi oynayamadığını bir türlü anlayamadım. Fark nedir arkadaş bir fark var benim bildiğim oda hakemler. Artık zamanı geldi biliç.

• Korkak Bilic bizi şampiyon yapamaz. Derbi alamadan şampiyonluk gelmez. Bari ikinci bitirsek ligi.
  • 6. hislerin mi tuttu ne yaptı bilemedim kardeşim helal olsun :D
  • OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    adamın dediği gayet doğru neyle şans onalara bak bakalım kaç maçı doğru düzgün kazanmışlar .... her gün maç seyrediyo mun ditosun evde ligtv var izliyorum fener gs maçını da izliyorum onlar profesyonel biz değiliz kardeşim.. nasıl bjk lisin anlamadım ma.çları izle sonra konuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

Hocam bilim taktifinde olcayı kanada yaslı forvet gibi oynatıyor. Ba yoğun oresteyken boşluklara girmesini istiyor yada defans gobege yıkıldıgında kanada açmak için kullanıyor. Ondan caner gibi çok orta vs. Beklemiyor. Hazardda kanatta ama mou onu içeri kat etsin diye kullanıyor, reusta kanatta ama onu dribling yapsın diye kullanıyorlar diyebiliriz. Olcayın yetenek yorumuna laf etmem ancak Türkiye liginde pek çok oyuncuda olmayan özelliği de senin eleştirdigin yonu ayrıca bjk oyunu o kanattan kurarak oynamıyor. Bayı hedef adam gibi değil komple forvet gbi kullanıyor geri çekip geri yaslanan defans hattını one çekip boşluk yaratmaya çalışıyor. Orta yaparak oynamanın faydası da olmaz zaten çizgiye inmedende pek orta yapılmıyor.

• eledruin kullanıcısına yanıt
    öyle birşey demedim. bizim takımın kadro derinliği yok ve tecrübesizler. ayrıca bilicte iyi bir hoca değil. ve stadyum değiştirmeleride cabası. oradan oraya gidiyorlar sürekli. fazla ümit bağlamamak gerek
  • blawer_s B kullanıcısına yanıt
    hocam olcay cizgiye inip orta yapabilir. ba ya yaklaşmıyor maç içerisinde. bu anlattıklarınızı derleyin toplayın beşiktaşın lig performansına bakın. aklıma gelenleri sayıyorum. konyaspor maçı, karabükspor maçı, sivasspor maçı, balıkesir maçı, genclerbirligi maçı, bursaspor maçı.. umarım yeterli olmuşturr benim hatirladıklarım bunlar. hangisinde iyi oynadı bu takım? kaç sefer kaleye vurdu kaç sefer kalesine top geldi bi istatistiklerini incelermisiniz? ligin yarısından coğunu bu şekil top oynadık ba nın gökhanın yetenekleriyle maç kazandık. sadece kapanmayı iyi yaptık liverpool, arsenal, tottenhama karşı cok iyi oyun oynadık bu nedenden dolayı.
  • Çift forvetle çok iş yapar bu takım ba Mustafa yada Mustafa cenk olarak ama defans hattı patates. Biliç cesur oynaması lazım. Takım skor tutamıyor.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.