Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
0
Favori
16.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzeeeel
    bu kavga akhisarı hırslandırır.
  • Ac bi lualualualua

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

Akhisarı şerefli bilirdik Bilal'in kendini bırakması fln.

Futbolda kendini yere bırakan şerefsiz oluyorsa Dünya'da bir tane namuslu topçu yok.
  • Hahaahahaahaha motta'ya bak. Kimden emir almış acaba :))

• Akhisara ne olmuş böyle gsye karşı oynadıkları oyuna bak bu maça bak bilal kısa takımı için oynuyor bu maç çok belli...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

G. Töre : Erkeğin kralıyım lan ben.

Töre'ye kart çıkmalı ama..
  • Akhisara bak
  • Sosaya kart ver hakem artık
  • keşke 10 kişi kalsak köpek gibi oynarlar
  • Gökhan dokunulmaz galiba bi adamı dövmediği kaldı

• Şutu yok bjk nin

• Beşiktaş güya atak yapıyor ceza sahası içinde 2 futbolcu var. Beşiktaş nasıl gol bulacak?
  • Beşiktaş 0 (sifir) şut...

• quote:

Orijinalden alıntı: Norman Reedus.

bu nasıl yönetim?

Beşiktaşlıdan çok fb ve gs taraftarı var.

ve istedikleri kadar cirit atıyorlar

Ligin bitmesine 3 hafta var ve 3 takım da diğer 2 takımın puan kaybetmesini bekliyor.Bundan daha doğal ne var?Ayrıca bu size özel değil aç bak Galatasaray maçlarında geriye düşünce noluyor. Her 10 yorumdan sadece 1-2si Galatasaray'lı yorumu oluyor geri kalanlar hep "muhaha", haydi X Takım'ı yen şunları vs vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Galatasaray'a karşı maçları hariç Beşiktaş maçlarını izlemiyordum ben. Aylardır dillerden düşmeyen iyi oynayan Beşiktaş bu mu?

beşiktaş en az son 5-6 maçtır formsuz. gene de bu halleriyle bizden daha iyi olduklarını düşünüyorum.

zaten içimdeki ses beşiktaş kanseri, şanssızlığı mı ne derseniz deyin, onun devreye girip beşiktaş'ın akhisar'a kaybedeceğini ama derbide bizi yenip şampiyonluktan edeceğini (averajla fener şampiyon oluyor çünkü) edeceğini söylüyor. şerefli üçüncülük muhabbetleri is coming anlayacağın.

Geçen haftaları bilemem ama yapmayın etmeyin bu halleri mi bizden iyi? Galatasaray kapanıyor diye kötü oynuyor gözükebilir ama savunma da bir taktiktir. Galatasaray'ı izlerken bir şey yapmaya çalışan bir takım izliyorum. Hani yapsa da yapmasa da bir şeyleri bilinçli olarak yapmaya çalışıyor oyuncular. Bu Beşiktaş'ı izlerken kaos görüyorum, kimin ne yaptığı belli değil; savunma resmen dökülüyor.

hocam valla ben bireysel performanslarla ayakta durduğumuzu düşünüyorum hep. defans taktiğini de çok severim, türk izleyicisinin de aksine mourinho'nun otobüsünü izlemekten çok zevk alırım ama biz bence savunma yapmaya çabalama evresinde değiliz, kaostayız. tabi hamza'nın ilk haftalarında böyle değildi, ne oldu bilmiyorum. ama toparlayacaktır bizi. tabi umarım içimdeki ses yanılır da derbiyi alır ve şampiyon oluruz orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joshua Taxiarchai

Sosaya kart ver hakem artık

:D ver artık derken her maç adamları tahrik ediyor,sert giriyor der gibi
  • BJK li futbolcular potansiyel kırmızı kartlık oyuncular, yani hiç kusur aramayın boşuna kimselere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Hadi kara kartal bok gibi para gömdüm bugün illegalden. şampiyon ol olma umurumda değil ama al şu maçı allahınızı severseniz

Kaç papel yatırdın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.