Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
0
Favori
16.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi kara kartal bok gibi para gömdüm bugün illegalden. şampiyon ol olma umurumda değil ama al şu maçı allahınızı severseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Galatasaray'a karşı maçları hariç Beşiktaş maçlarını izlemiyordum ben. Aylardır dillerden düşmeyen iyi oynayan Beşiktaş bu mu?

beşiktaş en az son 5-6 maçtır formsuz. gene de bu halleriyle bizden daha iyi olduklarını düşünüyorum.

zaten içimdeki ses beşiktaş kanseri, şanssızlığı mı ne derseniz deyin, onun devreye girip beşiktaş'ın akhisar'a kaybedeceğini ama derbide bizi yenip şampiyonluktan edeceğini (averajla fener şampiyon oluyor çünkü) edeceğini söylüyor. şerefli üçüncülük muhabbetleri is coming anlayacağın.

Geçen haftaları bilemem ama yapmayın etmeyin bu halleri mi bizden iyi? Galatasaray kapanıyor diye kötü oynuyor gözükebilir ama savunma da bir taktiktir. Galatasaray'ı izlerken bir şey yapmaya çalışan bir takım izliyorum. Hani yapsa da yapmasa da bir şeyleri bilinçli olarak yapmaya çalışıyor oyuncular. Bu Beşiktaş'ı izlerken kaos görüyorum, kimin ne yaptığı belli değil; savunma resmen dökülüyor.

• Hakem beşiktaşa eyyama başladı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçı BJK TV den takip edin çok heyecanlı. Akhisar mı şampiyonluğa oynuyor diyorlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45

Maşallah nazar değmesin
  • Bu Vaz te öldü mü ya , kaç maçtır göremiyorum

• quote:

trabzon gibi mi diye tweet at bak bakalım ne dicek

• Sezonun adına bakmaniz yeterli :) bjkli arkadaşlar rahat olsun

• quote:

Yav boş yere kıvranmayın Galatasaray şampiyon.
  • Mümkünse Kerim Frei girsin doldurt boşalt ile maç alınmaz GT Sosa hariç çalım atabilecek oyuncu yok
  • Bjk dünkü fener gibi çok panik oynuyor.
  • konu full gsli. bjkli yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Demba Ba bjk taraftarları tarafınca şişirilmiş kocaman bir balondur. İki penaltı attı diye besteler yaparsanız böyle olur beyler kusura bakmayın.

aynen öyle halbuki ortada bir şey yok büyük balon
  • Lua lua halı sahaya çağırılan 35 yaş üstü tekniği yüksek göbekli abiler gibi.
  • Bakalım maçtan sonra hala Bilic'i savunanlar çıkacak mı?

• quote:

Bunu ciddiye alan yok. Bunun futbol camiasına etek giyme borcu hala duruyor.

• konudaki Fenerbahçe'li arkadaşlar sanırım ligi ikinci sırada bitirmeyi arzu ediyorlar. Yanlış mıyım?
  • bu nasıl yönetim?

Beşiktaşlıdan çok fb ve gs taraftarı var.

ve istedikleri kadar cirit atıyorlar
  • top surmekten aciz Olcay'in sahada ne isi var.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.