Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
0
Favori
16.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wonder Woman JL

AKHİSAR HAMZA HOCA İÇİN BJK'YE CANLA BAŞLA SALDIRIYOR BİLAL KISADA GS MAÇINDA YOKLARI OYNARKEN BU MAÇTA PİRLO KESİLDİ NEYSE BU MAÇ 1/2

Fb-Erciyes 4-1,6-1 bitecekti Gs puan kaybedecekti ne oldu Escobar?
  • Topla alakası yok pozisyonun ben olsam kirmizi veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BJK kadrosundan kimi takımınızda görmek istersiniz diye sorsalar Töre derim. Belki sosa da alınabilir. Diğerlerini onların seviyesinde bulmuyorum.
  • Maşallah konuda beşiktalılar bir elin parmağını geçmiyor. Herkes bloklu. Şaşırmadık.

• Galatasarayın taktik güzel vallaha Aziz başkanın stil değiştirmesi lazım bazı konularda
  • Beşiktaş ve Fenerbahçeli arkadaşların yenilgiden sonraki yorumları kola cipsle okuyorum. Çok gülüyorum.

• SArı kart doğru, sert girmiş adam.

Hakem gayet iyi maç yönetiyor şuana kadar. Ersan a veridği kart da doğruydu.
  • gelecek sezon sergen yalçın beşiktaşa roberto carlos fenere gelir
  •  STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

Maşallah konuda beşiktalılar bir elin parmağını geçmiyor. Herkes bloklu. Şaşırmadık.

Ben de mi blokluyum aşk olsun 🙀😿 size hiç yakış tıramadım.
  • Oha o faule nasıl sarı kart verirsin ? Direk kırmızı ulan o hareket. Utanmasan faul vermeyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

Maşallah konuda beşiktalılar bir elin parmağını geçmiyor. Herkes bloklu. Şaşırmadık.

Ben de mi blokluyum aşk olsun 🙀😿 size hiç yakış tıramadım.

Imza mesaj uyumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puan kaybettiği Antep maçının kopyası bu maçtada puan kaybedecek beşiktaş.. Yandan içeri orta damba ba daha bir topa kafa vurmuş değil.. zaten böyle bir özelliği de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Akhisar şu futbolu gs karşısında da oynasaydi keşke . kendini xavi sanan bilal şu pasları o maçta da atsaydi ama özürlü gibi sağa sola dikmeye çok meraklıydı .

Bilal gs'de seneye de ondan
  • Şerefli 3.lük geliyorrr

• Bu bjk nasıl gelmiş buralara kadar anlamadım. Kümede kalma mücadelesi veriyor olması gerekirdi şuan. Gerçi Süleyman Seba sezonunda mümkün değil böyle bir şey........

• Ruhsuzlar ordusu.. Ulan kan dökülürdü bu maç verilmezdi be.. Yazık istemezük bu ruhsuzlarla şampiyonluk falan. Töre hariç hepsini at çöpe gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biggest Star kullanıcısına yanıt
    Hayeet seni atlamışım.

• O kimdi la öyle BJK ortasahasını ekmeğe gönderdi
  • Bjkliler biz bu Gs'yi Arena'ya gömeriz falan diyorlar da derbilerin havası farklı olur,Gs'nin gerçekten Mersin maçındaki gibi oynayacağını düşünüyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.