Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45 (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
0
Favori
16.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahmetcakar @ahmetcakar1 · 9 dk. 9 dakika önce

Maşallah Akhisar cok iyi mücadele ediyor tıpkı 2 hafta önceki G.Saray karşısında oynadıkları gibi oynuyorlar .
  • demba ba hic ortalıklarda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih2085

işimiz çok zor dembaba ve olcay bizi şampiyonluktan ettiler

Bu yorumu gerçekten uyuzluğuna ya da tahrik etmek için yazmıyorum.. Gelen her yıldız oyuncuya gelir gelmez besteler falan vs yaparsanız olacağı bu işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

4-0 alır akhisar. Bjk bitik.

STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs ye yatmayı biliyo akhisar. Fener'e bjk'ye gelince aslan kesiliyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu bu sezon ortaya vurulan kafayla kac gol attik duran top disi bana biri soylesin. devamli orta yapiyorlar ceza sahasinda sadece demba ba varken o da zaten kafa vurmada yeteneksiz.
  • Galatasaray'a karşı maçları hariç Beşiktaş maçlarını izlemiyordum ben. Aylardır dillerden düşmeyen iyi oynayan Beşiktaş bu mu?
  • AKHİSAR HAMZA HOCA İÇİN BJK'YE CANLA BAŞLA SALDIRIYOR BİLAL KISADA GS MAÇINDA YOKLARI OYNARKEN BU MAÇTA PİRLO KESİLDİ NEYSE BU MAÇ 1/2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Akhisar'a bak valla nasıl yırtıyorlar kendilerini.. Hele ki Bilal, Gs karşısında sahada mıydı belli etmedi.

Daha ne istiyorsunuz işte, siz 2. olacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norman Reedus.

ahmetcakar @ahmetcakar1 · 9 dk. 9 dakika önce

Maşallah Akhisar cok iyi mücadele ediyor tıpkı 2 hafta önceki G.Saray karşısında oynadıkları gibi oynuyorlar .

napcaklardı gel buyur bjk gol mu at diyeceklerdi? kaldı ki gs a karşı kötü oynamadılar ki, medyanın abartması gs maçı iyi kitledi tecrübe ile

• Hala 4 2 3 1 oynuyor su olcayi cikarip cenki koyup 4 4 2 ye donmek aklina gelmiyo hakkimi helal etmiyorum bilic sana

• googlex kullanıcısına yanıt
    BJK tv bile birşey demedi.

• quote:

Gs ye yatmayı biliyo akhisar. Fener'e bjk'ye gelince aslan kesiliyo.

trabzon gibi

• Bilal Kısa gerçekten iyi futbolcu.
  • Of be bu Akhisar'ı eze eze 2-0 yenmiştik
  • Demba Ba bjk taraftarları tarafınca şişirilmiş kocaman bir balondur. İki penaltı attı diye besteler yaparsanız böyle olur beyler kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

quote:

Gs ye yatmayı biliyo akhisar. Fener'e bjk'ye gelince aslan kesiliyo.

trabzon gibi

STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ceza sahasında sadece Demba Ba var ve ota şeye orta açıyoruz <3
  • akhisar her zamanki gibi bjk koy takimi gibi d

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Galatasaray'a karşı maçları hariç Beşiktaş maçlarını izlemiyordum ben. Aylardır dillerden düşmeyen iyi oynayan Beşiktaş bu mu?

beşiktaş en az son 5-6 maçtır formsuz. gene de bu halleriyle bizden daha iyi olduklarını düşünüyorum.

zaten içimdeki ses beşiktaş kanseri, şanssızlığı mı ne derseniz deyin, onun devreye girip beşiktaş'ın akhisar'a kaybedeceğini ama derbide bizi yenip şampiyonluktan edeceğini (averajla fener şampiyon oluyor çünkü) edeceğini söylüyor. şerefli üçüncülük muhabbetleri is coming anlayacağın.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.