Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
0
Favori
16.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asmodian

Yine gelmiş malum itici takımın taraftarları, sağdan soldan 4leri döşedikleri zaman, 'yeter, tamam vurmayın yeter' diyenler başımıza dalgacı kesildiler.

4 4 diye dalga geçe geçe 4. yıldızı bize veriyorsunuz daha hala laf söylemeye yüzünüz var. Koca 45 dakikada 1 tane isabetli şutunuz yok rezillik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

Yine gelmiş malum itici takımın taraftarları, sağdan soldan 4leri döşedikleri zaman, 'yeter, tamam vurmayın yeter' diyenler başımıza dalgacı kesildiler.

Önümüzdeki sene yine zevkten 4 köşe olacaklar. Şimdiden başladı hazırlıklar. Adamlar memnun. Hoşlarına gidiyor.
  • Bu takım bu futbol ile şampiyon olmasın. İlk yarı bir şut çeken büyük takım mı olur arkadaş.
  • Su sivok ne zaman takima geri donse takimi direk etkiliyor biktim bu adamdan gormek istemiyorum takimi 10 kisi oynatiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene 4. Yildiz meselesi olmasa bjk sampiyon olsun diyecektim ama malasef diyemiyorum ama su kesin besiktas bu sene genel olarak oynadigi futbol ile sampiyonlugu hakediyordu fakat son haftalara dogru istikrarsizlastilar cok iyi futbol oynuyordu nasi bu hale geldiler anlamadim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yinemi pektemek

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalizma_26

Gs taraftarı kadar antipatik bir taraftar topluluğu dünya üzerinde yoktur:) Takımları kötüyken hiç bir şekilde desteklemezler ama iyiken en kral taraftar kesilirler:)

Yapma yaaww :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY

Yuce Rabbimin adaleti ne guzel,zamaninda Guntekin soylemisti ;
    Feda diye dalga gectiginiz BJK puan kaybetsin diye dua edeceksiniz diye..
    Konuya bakinca ne kadar hakli oldugunu goruyorum..
    Sen ne buyuksun Besiktasim..
    Varsin sampiyonluk gelmesin,su insanlarin gozumuzun onunde ezildigini bana zevkle izlettin

• Renkliler niye burada? Adamlar harbi korkuyor.

Alıcaz maçı, rahat olun. Editlerim maçtan sonra.

• Yaptığın tam olarak bu BEŞİKTAŞIM ama canın sağolsun bitirdin gençliğimi.
     STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45

• Veli'nin yokluğunu hissediyoruz. Orta saha bomboş. Top kapan yok. Veli olsa süpürürdü hepsini. Olcay sahada yok gibi. Töre topu alınca 3 kişi gidiyor üzerine. 2 stoper arasında Demba'ya orta atmaya çalışıyorlar hala. İlk şutumuzu 43. dakikada attık. İkinci yarı ilk 15 dakikada golü mutlaka bulmamız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

hep diyorum sikeyi bu ulkeye getiren GS dir.. rakipler neden bu kadar istekli oynuyor ?

Yapma yaw .s.s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olcay şahan sağbek te töre sol açıkta
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalizma_26

Gs taraftarı kadar antipatik bir taraftar topluluğu dünya üzerinde yoktur:) Takımları kötüyken hiç bir şekilde desteklemezler ama iyiken en kral taraftar kesilirler:)

Şerefli üçüncülükler, hakemler bizi doğruyorlar, biz en temiziz vb zırvalardan sonra bir de "Galatasaray taraftarı kötüyken hiçbir şekilde desteklemezler" zırvası çıktı. Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz.
  • Beşiktaş bu sene mac cevirdimi ?

• Doğru. Başakşehir maçının gününe bakmamışım. Bari Mersin maçında puan bıraksalar da arenada kaldırsak kupayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

quote:

Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY

Yuce Rabbimin adaleti ne guzel,zamaninda Guntekin soylemisti ;
    Feda diye dalga gectiginiz BJK puan kaybetsin diye dua edeceksiniz diye..
    Konuya bakinca ne kadar hakli oldugunu goruyorum..
    Sen ne buyuksun Besiktasim..
    Varsin sampiyonluk gelmesin,su insanlarin gozumuzun onunde ezildigini bana zevkle izlettin

ulan ya bjk ın puan kaybetmesi gs ın durumunu etkilemiyor ki ne güzel kendi kendini tatmin ediyorsun sizdeki bu ezik psikolojisini çok seviyorum

Antep maçına kadar ağlamıyor muydunuz la Beşiktaş puan kaybetsin diye

Hiçbirşey farketmedi ki, Antep maçı öncesi de bizim 33. haftaya kadar tüm maçları alıp 33. hafta en azından beraberlik almamız gerekiyordu, Şimdi siz akhisara yenilseniz de hala aynı şey geçerli?

• quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

hep diyorum sikeyi bu ulkeye getiren GS dir.. rakipler neden bu kadar istekli oynuyor ?

Hayır sana ne oluyor senin sıran dündü geçti
  • Demba Ba bu yıl sonu satılmazsa ikinci Fernandes vakası olur. Buraya yazıyorum.
  • Abi burası Besiktas mac konusu,macla ilgili seyler görmek istiyo insan.Yok neymis ezik psikolojisi falandır la spor bu hobi birbirinizi kırıcak kadar düşmeyin yahu yazık.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.