Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
0
Favori
16.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan Engin: Beşiktaş, TT Arena'ya 4 puan önde gider.

(Gidemedi)
  • İki taraf da pozisyonlar buldu; ama kimse kusura bakmasın ki Akhisar ciddiyetten uzak olmasaydı çok farklı bir maç olurdu. Son dakikalardaki saman alevini saymazsak benim gözümde Beşiktaş 2 puan kaybetmemiştir; 1 puan kurtarmıştır.
  • Biggest Star kullanıcısına yanıt
    bu adam ne zaman yorum yapsa bjk sampıyon olamıyor
  • GS top oynamıyor, rakipler de maçı resmen hediye ediyor, BJK ve Fener de çok centilmen. Ben böyle takımın
  • Rıdvan dağılmış

• Umarım bu Akhisar seneye küme düşer de bir daha asla birinci lig bile göremez

• quote:

Orijinalden alıntı: zert123

TFF HAKKIMIZI YİYOR GEÇEN MAÇTA PENALTIMIZI VERMEDİLER VE TAÇ'I GÖRMEYEN HAKEM VARDI.
    HEM RAKİBİN GOLU OFSAYT MI DEĞİL Mİ BİLMİYORUM İZLEMEDİM.
    BİLİCİN HATASI ÇOK GEÇEN HAFTA VE BU HAFTA 2 FORVETLE ÇIKARMASI GEREKİYORDU. DEMBA BA YALNIZ KALINCA BEŞİKTAŞ GOLU ATAMIYOR MAALESEF ŞAMPİYONLUK GİTTİ ARTIK.
    Yazıklar olsun Beşiktaşın hakkını yiyenlere.

Rakibin golü izle sonra mesajı editle.
    İlla suç arıyorsan birisinde git Töre'ye,Olcay'a suç bul.Şampiyonluğa giden takımın kilit oyuncuları bu kadar laçka olamaz.

• demba ba ne yapsın ?
    servis yapan mı var ???
  • Gene iyi gün taraftarları toplanmış.

•  STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45
  • Z.İbrahimovic10 kullanıcısına yanıt
    Rahat ol hocam, Gençlerbirliği kazanacak Tabi biz de kazanabilir miyiz orasını bilemem de o kadarda akılsız değillerdir heralde bizimkiler de :)
  •  STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45
  • Koyu besiktasliyim ama bu saatten sonra kesinlikle sampiyon olmasin galatasarayda birakmaz zaten her hafta sinir krizi gecirmekten biktim

• Mustafa pektemek gol demek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacak birşey yok Karabük'ü şans golü ile yen Antep'i,sezonu kapatmış Akhisar'ı yenmeyen eşek sürüsünden şampiyonluk beklersek böyle olur dün dediğim gibi üst üste 5 maçında kazanan Galatasaray'a SAYGI duymak zorundayız helal olsun
  • BİZ MERSİN İ balına yendik demi Sizde balına berabere mi kalıyorsunuz?

• lider kim?
  • Maç bitiminde üzgün

STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45
  • mayislar bizim olsun

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.