Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
0
Favori
16.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şöyle bir durum var hangi sırada olursan ol kazanmak için elinden geleni ardına koymuyacaksın,gerekirse kı..nı yırtacaksın eğer sen yapmassan sana yaparlar sen çalışmassan ben böyleyim ben şöyleyim diye böbürlenirsen olmaz bu işler,taraftarı da üzmen çabası.Ya adam akıllı oynuyacaksın eğer oynucaksan yenene yenilene saygın olacak. bir hafta yenip de dalga geçmiyeceksin bir haftada yenilip de dalga geçilen olmuyacaksın, nifak tohumları ekilmesine izin vermeyeceksin yapanların eline ne geçiyorsa.Önümüzde 3-4 hafta var ya 3 te 3 yapıp diğer takımları izleyeceksin yada şampiyonu tebrik edeceksin.Biz takımız amatör kümeye düşse bile desteklemeye devam edeceğiz çünkü bizim için ikinci bir alternatif yoktur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 hafta var 1i derbi. birileri gelmis fener iticiliginde yorumlar yapiyor.

ne deyim allah utandirmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RapiD_

Bunu sen mi söylüyosun? Kendi stadını yakan ucubeler hee?? Her maç en az bir tribünü kapanan ezik takımın taraftarı...
    Siz mi taraftarsınız?
    Dün fbnin stadında 10bin kişi yoktu bize mi laf atıyosun aklınca?
    Önce dön ayıbını ört ondan sonra konuş.
    O ayıplar da örtülemeyeceğinden SUS!

melis sen misin ?

nolmuş şampiyon olunmadı diye stad yanmış neymiş küfürden tribün kapanmış
    ne var ki bunda 3-5 densizin yaptığı saçma sapan işler
    ayrıca hangisinde başarısızlığın sonucunda ben fenerli değilim oda ne demiş insanlar
    bu takıma şikecide dendi bu takım son haftada defalarca şampiyonluğuda kaybetti ama taraftarı hiç bir zaman fener neymiş abi yaeee diye takılmadı
    takmını bi başına bırakmadı hep destekledi
    ama gs başarısız olduğu zamanlar benim takımla işim olmaz parayı onlar kazanıyo biz üzülüyoruz diyen
    iyi gün "taraftarları" konuşmasın lütfen
    neden alındığınıda anlamadım hepsi demedim ki pek çok yazmışım bak
    ha üslubuna bakıncada
    sana puanım 9 kankam

• beyler şu yan tarafta olan takım şeysininası ayarlıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: mhtmutlu

beyler şu yan tarafta olan takım şeysininası ayarlıyoruz

Tercihlrrden

• Galatasaray a karşı hep bir sempatim oldu bu sene şampiyonlar liginde ağır hezimetler aldıklarında kendi taraftarları kadar üzüldüm ama belli ki hata yapmışım şu mesajlara bak yarısı troll 2-3 tane futbol bilen adam mesaj atmış o kadar yazıklar olsun bir futbol için geldiğiniz noktalara bak. Allah bilir kaç kişi ananıza bacınıza küfür etti o mesajlarınız yüzünden. İsterse ermeni takımına karşı oynasın yine Galatasaray falan desteklemem o kadar ki soğuttunuz, zaten millet olarak bazı şeylerin bokunu çıkarmakta üstümüze yok, futbolda bunlardan biri.

• Fb üçüncü olur gibime geliyor iki maçta altı puan çıkarmaz belki iki puan falan alır

• cevap burda 2 hafta önce twitterde de paylaştım.

b.arınç 4.yıldızı takacağız dedikten sonra fb ve bjk puan kayıpları yaşıyor.neden ilk önce galatasaray dedi .boş konuşmaz bu adamlar

7 Haziran’da şimdi dördüncü yıldızı takacağız. Galatasaray takar da biz takamaz mıyız ya.(burayı hemen söylemedi sonrada ekledi ).Beşiktaş da takar, Fener de takar.

http://www.gazetevatan.com/basbakan-7-haziran-da-simdi-dorduncu-yildizi-takacagiz--786677-gundem/?google_editors_picks=true

• erenyagmur E kullanıcısına yanıt
    Galatasaraylılar ve saygı, güldürmeyin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremyan

cevap burda 2 hafta önce twitterde de paylaştım.

b.arınç 4.yıldızı takacağız dedikten sonra fb ve bjk puan kayıpları yaşıyor.neden ilk önce galatasaray dedi .boş konuşmaz bu adamlar

7 Haziran’da şimdi dördüncü yıldızı takacağız. Galatasaray takar da biz takamaz mıyız ya.(burayı hemen söylemedi sonrada ekledi ).Beşiktaş da takar, Fener de takar.

http://www.gazetevatan.com/basbakan-7-haziran-da-simdi-dorduncu-yildizi-takacagiz--786677-gundem/?google_editors_picks=true

Yav he kardeşim. Nereye saracağınızı şaşırmışsınız. Oturun ve basinizdaki yoneticileri tekbik direktörleri sorgulayın sonra da GALATASARAY ı tebrik edin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalizma_26

Ali Sami Yende 5.000 kişi bile gelmiyordu işte şampiyonluk şansı gidince:) Şimdi potada olunca tabii dolar o tribünler;) İyi günün taraftarınız işte ötesi yok;)

Transfarmekt sitesinden bak bakalim son 10 yildaki seyirci ortamalarina Galatasaray her turlu ezip gecmis mobil oldugun icin yazamiyorum sizin kendi kendine inandiginiz o iyi gin taraftarligida yalan yani en kotu sezonumuzda bile ligdeki seyirci ortalamamiz sizden fazla

• Soruyorum. Bjk yi kaça aldınız gs liler. Haftaya derbinin galibi de belli oldu. Fener samp olmasın diye maçı satcak bjk . gayet belli. Ucuza gitmeseymis bari. Böyle erken pes etmelerini beklemezdim. Yazık .

• Kasımpaşa Maçının İlk Yarısından Sonra Arada Hamzaya Ve Oyunculara Anavrat Söven Şampiyonluk Gitti Diye Ağlayan Gs Liler Fb Ve Bjk 2 Puan Kaybetti Diye Havaya Girdiler Hemen.Bjk Bu Maç Yenildi Bizim İçin Daha İyi Oldu Biz Bu Maçı Yenilsin Sizi Yensin İstiyorduk İlki Tamam Bide Sizi Yendiler Mi OH Mis.Puanımız Eşitlenecek O Zaman Hani HATIRLARSINIZ TAÇTAN GOLUMUZ VAR YA AHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAH İKİLİ AVARAJDA ÖNDEYİZ HEMEN HAVALARA GİRMEYİN AHAHAHAHHA
  • tebrik ederiz problem değil ki.fanatik değiliz daha objektif bakıyoruz olaylara.
    fenerbahçeye aldırı düzenlendikten sonra lig bitti benim için
  • Biliçi iki üç hafta öncesine kadar çok savundum hep kadro derinliği yok, hep sakat futbolcu sayısı fazla vs. derken bir baktık ki kendimize bahane üretiyormuşuz, adam daha futbolcu rotasyonunu bilmiyor taktiksel rotasyonu, değişimi nereden bilecek hep aynı format futbolcu iken evertonda hocasından öğrendiği şeyi uygulamaya çalışıyor. Bende Sergen Yalçın bile daha kaliteli hocalarla çalışıp daha fazla taktiksel bilgi edinmiştir kanaati oluştu. Ancak alınacaksada adam yönetimi iyi, disiplinli, taviz vermeyen ve Taktiksel yeniliklere açık bir teknik direktör getirilmelidir. Örnk: Mancini olmadı, Prandelli, yine olmazsa Galatasaray juve den allegriyi getirince bizde yerliye Hamza hocaya döneriz :D şaka bir yana.. Gönlümden Şenol Güneş geçiyor. Bence türk futbolunda yeterince hakkı verilmeyen ve Fatih Terim'e, Mustafa Denizli'ye kişilik olarak kumaş farkıyla üstün gelebilecek bir karakterdir.

• akhisarın 2 tane kırmızısı verilmemiş.ilk yarı 32 de kadirin direk kırmızı 2.yarı lualuanın olcaya taç çizgisinde yaptığını ikinci sarıdan kırmızı kart olmalıydı.
  • Yazık bu takıma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KLASİK BEŞİKTAŞ TARAFTARI İLK 5 HAFTA İNANIN SON 5 HAFTA ANANIN :)
  • Şu adam kadar inanamadı hiç biriniz... Başta gökhan töre olmak üzere hepinize yazıklar olsun .
     STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45

• Arkadaslar takım genç bir takım ve sezon başından beri saçma saçma hareketler yapıyorlar. Ben son 4-5 maçı izlemeyi bıraktım çünkü cidden kanser eder bu takım insanı. Bilic e yüklenenleri anlamıyorum arkadaş göçebe gibi ordan oraya giden bir takım oyuncular desen çoğu genç tüm sezona geniş açıdan bakarsanız anlarsınız demek istediğimi. Bu maçı izlemedim saten geçen haftalardan belliydi kötüye gideceğimiz ne söylesem boş 🙎🙎

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.