Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45 (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
0
Favori
16.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadro baştan aşağı yanlış nasıl galip geleceksin ki şu kadroyla çıksa şimdi başka şeyler konuşuyorduk

• Şampiyon Galatasaray oldu böyleyikle hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi geçmiş olsun beyler buraya kadarmış dem ba yı göklere çıkardılar alın siza baba dedi. yok hakemmiş çalmamış falan boş atamazsan böyle olur adam gibi oyna at golünü bak hakem kalıyormu sahada. hiç boşuna konuşmayın gs aldı şampiyonluğu bjk kendi ipini kendi çekti
  • Biz mi iyi gün taraftarıyız lan küme düşecek diye dalga geçildiği sezonda bile her maçtan sonra formamı çıkarmadım kimse bize iyi gün taraftarlığı edebiyatı yapmasın

• Kerim gibi adam eksilten oyuncu yok gider Olcay ı oynatır. Koy Kerim i Motta çakılı bek olsun zaten hücumda bi haltı yok. Sosa takımı taşımaya çalıştı ama olmadı. Tolgay topu taşıyor orta sahada defanstada kritik müdahale yapıyor gidip vizyonsuz her topu geri atan Mustafayla yer degiştiriyor. Yav he heeee biliç.

• bjk nin puan kaybtmesine üzüldüm.neden derseniz.olası bir bjk yenilgisinde bjk şampiyon olsun isterdim.ama şimdi eş kaza bjk bizi yenerse aptal hakemin tacdan verdiği gol yüzünden fb şammpiyon olacak.bu şekilde düşünürsen ben gerçekten üzüldüm.4.yıldız adına bjk nin şampiyon olmasını isterim fener yerine.
  • Az kaldı dananın kuyruğu kopacak. 3 gün içinde birer maçlar daha oynanıyor. GS derbiyi kaybetse bile sanmıyorum ki kalan iki maçında puan kaybetsin ancak Fenerin işine yarar. Ama futbol bu bakarsın GS de puan kaybeder yine işler kızışır. Şu an ki duruma göre en şamiyonluk için en büyük aday GS ama FB nin de en GS kadar şansı vardır. Yeter ki BJK derbiyi kazansın. Beşiktaş'ımız için her iki takımın da puan kaybetmesinden başka en ufak şansı kalmamıştır. Tabiki yine de sürpriz için derbiyi kazanmak mecburiyeti hala geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizlion

bjk nin puan kaybtmesine üzüldüm.neden derseniz.olası bir bjk yenilgisinde bjk şampiyon olsun isterdim.ama şimdi eş kaza bjk bizi yenerse aptal hakemin tacdan verdiği gol yüzünden fb şammpiyon olacak.bu şekilde düşünürsen ben gerçekten üzüldüm.4.yıldız adına bjk nin şampiyon olmasını isterim fener yerine.

merak etme antep ve akhisarı yenemeyen biz gelip sizi mi yeneceğiz hiç olmaz o iş şimdiden tebrikler şampiyonsunuz
  • Çok üzdüler yine bizi. Hayırlı olsun Galatasaraya. Bahanelere takılmamak lazım. Formanın hakkını veremediler. Çok üzdünüz be çocuklar çok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biliç güle güle,o kadar para alıyorsun ama bu dikkafalı tavırlar yaktı bizi hemde kendini,sadece sivas maçından sonra oturup biraz düşünsen yeterli olabilirdi ...hamzaoglu her mac mutlaka rakip analizi felan yapiyordur hatta ismail kartal bile fakat biliç bugün karsisina çıkacak akhisarın sistemi oyunculari hakkinda 1 dk oturup düşünmemistir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ak hisar ve süperman bilal kısa
    aynı gs ye oynadığınız gibi oynadınız değil mi?
    hayatımda bu kadar namert adam görmedim

ligtv ye gelince eylülde kapattırıyorum, tahütüm bitince,
    bjk nin kasap gibi doğranmasından çıkan sonuçtur bu
  • Hatalarindan ders cikaramayan ergen cocuk gibisin Slaven Bilic!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: orrca

quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

Besiktas icin hersey bitti artik.. CL ye katilma mucadelesi verecekler... tek umudum GS ye celme takmalari

::::))))) fenerbahce icin bitti herşey bence.Galatasaray ikili averajda önde.3 haftada 2 maç tökezlemez.

İkili averajda önde falan değil Galatasaray. Elemeli tur sistemi gibi deplasman gollerine bakılmıyor, gol sayıları eşitse ikili averaj eşit sayılıyor ve genel averaja bakılıyor. Onda da fener önde. Alper Potuk'un dışardan çevirip attığı son dakika golü sayesinde Fenerbahçe şampiyon olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: Navy SEALs

quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

Ya bırak sen inanıyor musun bu yazdıklarına?

Akhisar'ın bi bize oynadığı topa bak bi de GS'ye oynadığı topa bak. Hakemlerin bi bize çaldığı ve çalmadığı düdüklere bak, bi de GS'ye. Şimdi kimse bana Beşiktaş top mu oynuyor bıdı bıdı yapmasın, GS top mu oynuyor sanki, top oynayarak mı kazanıyor maçlarını?

Ya bıraksınlar bu işleri... Bu kadar kirli bir lig daha önce izlememiştim.

belediye bize 4 atarken
    siz sıralamada birinci iken
    kirli değildi diğmi
    sonradan kirlendi
    teyyAllahım ya!!

her maç sonrasi hakeme lige ağlamayın kardesim
    bahsettiğin hatalı kararlar GS içinde çalındı
    ama sen fanatizm gozu ile izlediğin için görmemen normal..

4 tane forvetle saldırdın
    o herifler yatmasınlarda gol atsınlar
    hakeme söveceğine forvetlerine sövmeyi dene,
    sanki her maç 3 atmışsınızda hakem 2 sini saymamış gibisiniz!

Belediye gs ye 4 mu atti :)) ve bu takim suan lider vay be türk futbolunun geldiği hale bak!

Çok zeki lan bu

Hatta realden kendi sahanizda 6 yemistiniz dortmund arsenal anderlecht 4lemisti..hakikaten gurur verici ulan bir de lideriz diye seviniyor musunuz.

• Geçen sene fener bu sene galatasaray seneyede fener olur. Beşiktaşlılar hiç heyecanlanmasın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

Ya bırak sen inanıyor musun bu yazdıklarına?

Akhisar'ın bi bize oynadığı topa bak bi de GS'ye oynadığı topa bak. Hakemlerin bi bize çaldığı ve çalmadığı düdüklere bak, bi de GS'ye. Şimdi kimse bana Beşiktaş top mu oynuyor bıdı bıdı yapmasın, GS top mu oynuyor sanki, top oynayarak mı kazanıyor maçlarını?

Ya bıraksınlar bu işleri... Bu kadar kirli bir lig daha önce izlememiştim.

belediye bize 4 atarken
    siz sıralamada birinci iken
    kirli değildi diğmi
    sonradan kirlendi
    teyyAllahım ya!!

her maç sonrasi hakeme lige ağlamayın kardesim
    bahsettiğin hatalı kararlar GS içinde çalındı
    ama sen fanatizm gozu ile izlediğin için görmemen normal..

4 tane forvetle saldırdın
    o herifler yatmasınlarda gol atsınlar
    hakeme söveceğine forvetlerine sövmeyi dene,
    sanki her maç 3 atmışsınızda hakem 2 sini saymamış gibisiniz!

Belediye gs ye 4 mu atti :)) ve bu takim suan lider vay be türk futbolunun geldiği hale bak!

Çok zeki lan bu

Hatta realden kendi sahanizda 6 yemistiniz dortmund arsenal anderlecht 4lemisti..hakikaten gurur verici ulan bir de lideriz diye seviniyor musunuz.

Bırak bu işleri kardeşim niye sevinmeyelim ne alakası var realden dortmunddan bahsediyorsun. Realle çeyrek final oynadık bir maçı da kazandık hatta bunları da hatırla. Geçen sene ölüm grubundan çıktık. Bu sene kötüydük diye şampiyonluğa mı sevinmeyeceğiz. Avrupayla ne ilgisi var. Liverpooldan 8 yiyince o zaman tüm bjkliler bıraksaydı takım tutmayı madem hiçbir şeye sevinmesinler bidaha. Ağlamayı bahaneleri kesin artık da 4 4 4 diye dalga geçtiğiniz galatasarayın kupayı elinizden alıp 4.yıldızı takışını izleyin

• Do Bemol Kerim kullanıcısına yanıt
    Böyle şeyler çok doğal değil mi kardeşim? ayrıca akhisarın oynadığı topada şükret yanı dün daha becerikli bi akhisar olsa faciaya yol açabilirlerdi
  • Bu kadar önemsemeyin bu olayı arkadaşlar bir Galatasaray'lı olarak şöyle söyleyebilirim ki bu sene şampiyonluk anca bi tesellidir. Şuan ligde GS - FB - BJK al birini vur ötekine halde. Hepimiz kendi içimizde kavruluyoruz. 3 takımda avrupada bir halt yiyemez, buraya gelip BJK ile dalga geçen GS taraftarlarına ben de gıcığım aynı GS'nin ya da FB'nin maçlarının başlığına gelip trolleyen karşı takım taraftarları gibi ama memleketimizin hali bu işte takımlara bağlı değil kişilere bağlı bu davranışlar. Keşkeher takım kendi başlığında kendi maçını, takımının oyununu, geleceğini, pozisyonlarını vb. adam akıllı tartışıp trollenmeden değerlendirebilse. BJK'yi bu senenin en iyi oynayan yerli takımı olarak tebrik ediyorum, biraz şans ve biraz azim ile şampiyonluğa koşan takımımı da şimdiden tebrik ediyorum. Şans diyorum ama bunun içinde şanssızlıkta var GS'de sonuçta çok anlamsız puanlar kaybetti puan farkı 10'u bulabilirdi ama böyle oldu futbol bu. Yalnız BJK'nin lige iyi başlayıp umutlandırıp lig sonunda hep böyle olmasına bende anlam veremiyorum demekki bu konuda bir problemleri var kaynağını bulup çözerler umarım. BJK'yi ayrıca takım/taraftar/yönetim olarak duruş ve karakterlerinden ötürü sevdiğim bir takım ha vardır onlarında trolleyenleri ben ama genel tavıra bakarım. GS'yi ise ligin en asil takımı bulduğum için tutuyorum zaten ve bu duruşu kaybetmedikleri için ne durumda olursalar olsun tebrik ediyorum. FB'ye ise gerek yöneticileri gerek bir takım topçuları yüzünden gıcık oluyorum, bu karakterle zaten onlardan şampiyon olsalarda bir cacık olmaz. İnşallah köklü bir değişikliğe gider takım olarak ve öncelikle takıma kazık çakmış yöneticilerinden kurtulurlar çünkü o taraftara cidden yazık, eskiden böyle bir takım değildi FB. Şuan gerek futbolcusu gerek yönetimi olarak ne zaman TV'de konuştuklarını görsem Futbol dışında herşeyi konuşup duruyorlar sürekli. Ne sportmenlik, ne centilmenlik, ne saygı hiç birşeyleri kalmamış kimseye karşı. Taraftarı da bunun farkında ama yapabilcekleri bir şey yok, ilk defa farklı bir anlamda söylüyorum bunu; Ne olacak bu fenerin hâli

• gaassaraylı gençler daha lig bitmedi, fazla gaza gelmeyin
  • Şampiyonluk mücadele ister bazende daha fazlasını , şampiyon olmak için varını yoğunu ortaya koymaya çalışan bir takım göremiyorum.

Bu kadar bizi heyecanlandırıp sonlarda böyle puan kayıpları yapılırmı be kardeşim.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.