Bildirim
STSL Süleyman Seba Sezonu 32. Hafta Beşiktaş -Torku Konyaspor 18.05.2015 20:00 (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Yoksa takım şike mi yapıyor ? Ellerimizle Gs ye hediye ettik şampiyonluğu. . Tebrik ederim. -
Sosadan müthiş orta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
görün görün bide bana troll derler bjk gol yer yemez damladı gsli tayfa -
Mackolik gol verdi sonra iptal dedi noluyo hayirdir :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizi yenerseniz ananıza bacınıza söven her maç yedek kulübenize saldıran 20 numaranın takımını şampiyon yaparsınız. Bence hiç mutlu olmazsınız
-
neyse ya üzülmeyin seneye denersiniz ahuahuahuaa -
Takımda orta yapmayı bilen yok. Dalga geçilen Sabri gibi adam yok
Ft. -
veee maç biter şampiyon galatasaray.... -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu nasıl futbol anlayışı
torku bjk atması için elinden geleni yapıyor. -
Evet benim allah belamı versin ben ayıyım yılda 1.6 m euro alan teknik direktör 2 yıldır takımda olan teknik direktör 2 yıldır kazma pektemeki ben oynatıyorum pektemekden daha iyi forvet olan cenki ben yedek tutuyorum son 10 dk alıyorum oyuna gene olcaydan daha efektif frei ben yedek tutuyorum . gene maçta gol atmamız lazımken dembabayı çıkarıp cenki ben alıyorum (kazma pektemek oynuyor) gene gol bekliyoruz takımın en efektif orta sahası tolgay çıkıp yerine defansif atibayı ben alıyorum oyuna necip kazması hala oyunda. yazıklar olsun inşallah tez zamanda nereye gidecekse defolsun gitsin bilic yanına da pektemek olcay necip i alsın orda oynatsın! -
Oyss konya
o anancı tayfaya gelsin bu maç beter olun seneye açılırsa eğer yeni stadınızdada çakıcaz
-
Beşiktaş sadece bugün şampiyonluğu değil 2.liği de kaybetti. Cumartesi günü Ferhat'ın golünde şike şike diye cikcikleyenler nerdesiniz? -
Besiktas ligde tek basına olsa yine sampiyon olamaz...arenada yenip sampiyonluk kutlayacagını zanneden bjkliler gelin kutlayın gelirken 2.5 lt kolada alin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X