Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 32. Hafta Beşiktaş -Torku Konyaspor 18.05.2015 20:00 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
0
Favori
8.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İddaa oynayanlara yaradı 02 ÇS
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirJustice

Hocam anlatmak istediğim şu Gs 8. olduğunda Adnan Polat ı ne hale getirdiler.
    Bjk da Fikret Orman (ki iyi adam bence) 3. defa 3. olacak sanırım.
    Taraftarda tepki yok.
    Sportif başarı yerlerde.

Hadi geçtim

İlk geldiğinde verdiği tarihe göre stat bu sezonun başında hazırdi....
    Feda sezonu fiyaskoları (bjk taraftarı kötü gün taraftari muhabbetini birakmalari lazim taraftar ister başkan başarı getirir)
    Demirörenden hesap sorma olayı vs....
    Borçlarda bu arada artıyor

Seba deyip şirin gözüküyor

Ben yanlış anlamisim tepki olmamasının tek nedeni stat konusu seneye şampiyonlugun kaybedildigi anlaşıldığı gibi protestolar baslicak ama dediğin gibi. Diğer branşlarda durum bu kadar kotuyken neden ses cikarilmaz anlamıyorum belkide nedeni futbol taraftarı olmamızdir başarı yoksa diğer branşlar umrumda olmaz bizim taraftarımızın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o bu değil de bjk bu gidişle batışa geçicek milan gibi sakın yanlış anlaşılmasın dalgasına demiyorum yıllardır şampiyon olunamıyor bu sıkıntı yaratacak
  • böyle mallıık olur mu ya.
    son 5 haftaya avantajlı olarak girmişsin. 3 maçta 2 puan al olacak iş mi?
  • Konya şike yapmış diyorlar öyle gol mü yenir diye.

Neyse Rize de yasladığına göre son maç GS affetmez. Bjk ile berabere kalsak yeter ki yeneriz.

Daha Fener başakşehir ile maç yapacak onu da unutmayalım. Haftaya GS şampiyonluğunu ilan eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonluğa Oynayan Bumu diye GALATASARAYı çekiştiren beşiktaşlı arkadaşlara selam olsun.
  • Ruhsuz herifler. Bir de utanmadan maç başı paralarını alacaklar. Haram olsun

• 1 i gitti bi fener kaldi

• Sana bi omur verdik yaziklar olsun BESIKTAS

• lanet olsun gerçekten nefret ediyorum bu takımdan tuttuğum güne lanet olsun yenilip ezilmeleri umrumda değil kuponum yattı sırf bu maçtan sadece bu maçtan kuponum alacağım 250 lira gitti
  • Yok arkadas bizim takima emre gibi melo gibi takimi atesleyecek biri lazim hakemi baski altina alicak.Rezalet oynuyoruz ona lafim yok ancak boyle 1-2 oyuncumuz olsa hakemler takimi sıkıyorsa ezmeye calissin.Yanlis hatalarda bile takim sesini cikarmiyor gs ye fb ye yapilsa emre melo tepki koyuyor bisiler yapiyorlar bizim takim pasif kaliyor sonra niye bjk sindiriliyor.Karsi takimi isiracak baski yaraticak oyuncu lazim bize

• Bana 90 dk boyunca pektemek ve Necip gibi kazmalari izlettigin için hakkımı helal etmiyorum sana Biliç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgan Schneiderlin

Evet benim allah belamı versin ben ayıyım yılda 1.6 m euro alan teknik direktör 2 yıldır takımda olan teknik direktör 2 yıldır kazma pektemeki ben oynatıyorum pektemekden daha iyi forvet olan cenki ben yedek tutuyorum son 10 dk alıyorum oyuna gene olcaydan daha efektif frei ben yedek tutuyorum . gene maçta gol atmamız lazımken dembabayı çıkarıp cenki ben alıyorum (kazma pektemek oynuyor) gene gol bekliyoruz takımın en efektif orta sahası tolgay çıkıp yerine defansif atibayı ben alıyorum oyuna necip kazması hala oyunda. yazıklar olsun inşallah tez zamanda nereye gidecekse defolsun gitsin bilic yanına da pektemek olcay necip i alsın orda oynatsın!

Ben hatalardan bahsetmiyorum ben karakterden bahsediyorum burda sende olmayan karakterin allahı var Bilic'te . Hatalar olabilir desteklersin desteklemezsin orası ayrı birşey ama efendi gibi eleştirini yapacaksın o zaman Beşiktaş teknik direktörünün annesine bile laf söyleyen 2-3 çapulcuya kalmış Beşiktaş ne başarı bekliyorsunuz ki ? Ayrıca sen Bilic'e kızacağına önce yönetimine kız ...

• hakem ofsaytı iyi yakalamış yalnız.

• quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Derbi sonucda. Ben bjk'nin gs yi yenecegini düşünüyorum. Bir nevi kendini affetdirmek isteyeceklerdir.

Çok zor. Bjk şampiyonluğu ne zaman kaybetse kalan haftalarda puan alamayan bir takım. Gecen senede öyle oldu bu sene de böyle oldu. Hele kadrosunun genç olduğunu düşünürsek daha da zor.

Kalan 2 haftada işi en kolay takım Gs. Son 2 haftada oynayacağı iki rakibinin de iddiası yok. Fenerbahçe'nin ise 2 rakibinden biri Avrupa'ya gitmek isteyen İ.B.B takımı.
  • Şampiyonluk yarınlara kaldı
    Uefa da başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: -abluka-

Sezon başlamadan: "Şampiyon beşiktaş"
    İlk haftalar: "Şampiyon olacağız"
    ligin ortaları: "Beşiktaş ağır taştır, altında kalırsınız"
    25. ve 32. haftalar: "futbolun katili Türk hakemleri"
    33. hafta: "sevinmek için sevmedik"
    ligin sonu: "İstiklal marşı ve kapanış"

İstiklal marşı ve kapanış

• Ruh yok bisey yok bunla mi oynayacaz biz gs bizi parcalar bu serefsiz oyunla ayip ya bu kadar da olmaz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

o anancı tayfaya gelsin bu maç beter olun seneye açılırsa eğer yeni stadınızdada çakıcaz

yeni stadın da ilk derbiyi kaybeden ve ali samiyen de ki son derbiyi kaybeden takımın taraftarının bunu demesi

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.