Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 32. Hafta Beşiktaş -Torku Konyaspor 18.05.2015 20:00 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
0
Favori
8.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş Arena'ya 4 puan farkla gider diyen Sinan Engin'den açıklama. "Kandırdım."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K3BL4

Tebrik ederim . Ancak bu kadar iyi anlatılırdı . Diğer Galatasaraylılar gibi trollük yapmadan açık ve net.

Bjk ye karşı sempatim var hocam cidden ikinci bitirip şl e gitsin isterdim. Çok güzel yeni stad yapıyorlar şl hakkediyor yani. Ama adamlar oynamıyor yenemiyor sonra iş sneijdere patlıyor melo ya patlıyor.

Şino sanki yapıştırıp gol atmıyor da hakemi baskı altına alınca kendiliğinden gol oluyor.

Bizim net penaltımız verilmedi hala baskı altına alan biziz.

Demba Ba en büyük futbolcu diyorsun lig te gol kaçırınca suçlu melo suçlu emre.

Emre yi sevmem hemde hiç ama adam girdi oyuna gol attı. Nasıl baskı altına alıyor böyle hakemi anlamadım.

GS yi şampiyon yapanlar bjk ile Fener. Ya olmasına izin vermeyeceksin adam Akıllı oyun oynayıp yada alkışlayacak sın.

Bjk liverpoolu u yenerken ben birçok bjk den daha fazla destek verdim adamlar gitti hıyar bi takıma yenildi. E desene hadi brugge hakemi baskı altına alıyorlar diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• az kalsın şampiyon oluyordunuz be
  • Ah ulan Beşiktaş. Ne yaptın öyle? Kazanman gerekiyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok güldüğüm olay da birbirlerine işleri düşünce kardeş olan FBJK, karşı karşıya geldiği maçlarda kanlı bıçaklı oluyor. Çıkar ilişkiniz hafaya şampiyonluğumuzu ilan ettiğimizde nasıl sarsılacak izleyin görün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Derbi sonucda. Ben bjk'nin gs yi yenecegini düşünüyorum. Bir nevi kendini affetdirmek isteyeceklerdir.

Çok zor. Bjk şampiyonluğu ne zaman kaybetse kalan haftalarda puan alamayan bir takım. Gecen senede öyle oldu bu sene de böyle oldu. Hele kadrosunun genç olduğunu düşünürsek daha da zor.

Kalan 2 haftada işi en kolay takım Gs. Son 2 haftada oynayacağı iki rakibinin de iddiası yok. Fenerbahçe'nin ise 2 rakibinden biri Avrupa'ya gitmek isteyen İ.B.B takımı.

İbb, en yakın rakibine 4 puan fark attı. Fenere yenilseler bile son macı yenmesi halinde avrupa ligine gidecekler.

Derbi konusunda artık üstündeki stresi attı bjk. Kaybedecek neyleri kaldı ki? Ve derbi kazanamîyor diye dalga gecilen bi takîm. Burada stresli olan gs. Yenemezse eger rize macı cok zor gecer. Ne kadar rize kalmayı garantilemiş olsada ben o macda bir suprz bekliyorum. Bakalim hayirlisı olsun

• Rize de 3-1 yenmiş ohhh beee

• bilic i gonderirse bjk 500 bin euro odeyceklermis
  • bjk ye yazık oldu gerçekten hakemden yana yüzü gülmüyor adamların

neyse önünüzdeki maça odaklanın artık

gözünüzü seveyim hadi hadi yılmak yok!
  • Beşiktaş bu sene istikrarını koruyamadi
    Evet ligin ilk başlarında olsun uefa da olsun yönetim ve taraflara umut verdi ama malesef önce uefa dan uzaklastilar sonra ligin son hastalarına doğru performans düşüklüğü yaşadılar. Takım Genç koşuyor ama su bir gerçek ki tecrübesiz.
    Takımda lider oyuncu yok. Lider vasfını taşıyan bir oyuncu malesef yok
    Beşiktaşın bir Wesley e bir bir selçuk a bir emre ye ihtiyacı var. Kimse kusura bakmasın ama sosa ile dembaba ile olacak işler değil bunlar. Hele ki töre olsun Şahan olsun gerçekten bu oyuncular oyuncu değil.
    Em başından dedim hala aynı fikirdeyim
    Gökhan töre futbolcu felan değil.
    Beşiktaşlı arkadaşlarım sizler için Üzgünüm evet inandiniz bende sözlerle inandım ama işte malesef olmadı.
    Seneye sağlam bir kadro kurmanız şart.
    Töre ba Şahan frie Tosun felan bunlara hiç güvenmeyin. Beşiktaş benim sevdiğim bir takım . Galatasaray dan sonra başarılı olmasını istediğim tek kulüptur. Sağlıcakla kalın kendinize iyi bakin

• sivasta ter maçımız ile bjk maçına hazır oluruz
  • Biliç yollamalı

İkincilik bile gidici.

• Bilic açıklamasında resmen ben gideceğim. Ama paramı alırım mesajı verdi. Tüm Bjklilerle Geçmiş olsun..

qnq ztn şampiyon olmuyonuz maçı vrsenize .s.s

• Galatasaray Biliç'e para teklif etse anında satar maçı. Açıklamalarından sonra herşeyi para için yapmış şaibeli maçlar bile olabilir kontrol edilmeli.
  • 2.lik için genel avaraja mı bakılıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Biliç yollamalı

İkincilik bile gidici.

Gitti zaten

• Gs ve fb şampiyonlar ligine gider.
    Fener Lucescuyu getirirse, ön elemeleri geçip şl ne kalır.
    Hamza gs kalibresinde bir teknik adam değil, bu şekilde şl de asansör olur cimbom. Türkiye ligine bakıp havalara girmesin kimse.

• Haftalar önce öyle şeyler yazılıyorduki. Galatasarayla nasıl dalga geçiyorlardı. Şimdi şu yorumları okurken büyük keyif alıyorum. Arena' da bizi yenip şampiyon olacaklardı... Ha-ha-ha
  • Beyler son hafta da rahatladı Rize düşmemeyi garantiledi

• quote:

Orijinalden alıntı: Richie Rich

Galatasaray Biliç'e para teklif etse anında satar maçı. Açıklamalarından sonra herşeyi para için yapmış şaibeli maçlar bile olabilir kontrol edilmeli.

Şaşırmışsın

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.