Arkadaslar freya veya epilogue stuck subb (multi skills) server bilen varsa msj atabilirmi cok acil lazım
Ya rcon olm ytr artk. Sıkılmadınmı. Bn bıle sıkıldm sarmıyo artk. Eskısı gbi sna.da tavsym brak artk. Derslerne calış l2 eskıden l2 ıdı o zamn dostluk braberlk vardî. Smdı hıc bırî kalmadı.
quote:Orijinalden alıntı: XxAzerothxX Beyler Bildiğiniz Server Yokmu ?? Yoksa Artık officiale baslıcaz bizde. L2 Sondora ya gel istersen 2 türk clanı var 20 de ppl vardır. Yardımcıda oluruz.
Goddess Of Destruction a geçtik interludemı oynucaz hala gerçeği interludedeki hava hicbi sürümde yok ama
quote:Orijinalden alıntı: XxAzerothxX Goddess Of Destruction a geçtik interludemı oynucaz hala gerçeği interludedeki hava hicbi sürümde yok ama Artist misin sen?
quote:Orijinalden alıntı: eRcn. quote:Orijinalden alıntı: XxAzerothxX Goddess Of Destruction a geçtik interludemı oynucaz hala gerçeği interludedeki hava hicbi sürümde yok ama Artist misin sen? L2 God Low Rate Server Arıyodum.. Şimdi nasıl artst oluorm bn anlamadm ?
quote:Orijinalden alıntı: XxAzerothxX quote:Orijinalden alıntı: eRcn. quote:Orijinalden alıntı: XxAzerothxX Goddess Of Destruction a geçtik interludemı oynucaz hala gerçeği interludedeki hava hicbi sürümde yok ama Artist misin sen? L2 God Low Rate Server Arıyodum.. Şimdi nasıl artst oluorm bn anlamadm ? Ozellklerini baştan deseydin ona göre yorum yapardım.
Goddess Of Destruction a geçtik interludemı oynucaz hala Hala interlude oynayan oynamaya devam edicek olan var havan kime artist, saygılı ol.
Sonradan görme bunlar :) Neymiş god çıkmış hala interlude mi oynucakmış. Sonuna birde ''ayol'' koysaydı sosyete karısı olduğuna hiç şüphem kalmazdı