Selamlar , Stun skili olan 5-10 bildiğiniz champları söylermisiniz ? lolwiki'den bakmak istemiyorum TÜRKÜN Türkten başka türklere ne ile neyse
quote:Orijinalden alıntı: * KıLRenekton,Rengar,İrelia,Sion.STUN SKILL SİHİRDAR? senim memleket from where are?
quote:Orijinalden alıntı: snshyn STUN SKILL SİHİRDAR? senim memleket from where are? fanta içiyodum monitöre fışkırdı.hoş mu bu yaptığın ?
quote:Orijinalden alıntı: TripwareXquote:Orijinalden alıntı: snshyn STUN SKILL SİHİRDAR? senim memleket from where are? fanta içiyodum monitöre fışkırdı.hoş mu bu yaptığın ?Alıntıları Göster Başlık yanlış Sihirdar olanlar biziz. Stun skili olanlar ise Şampiyonlarımız. ok by
quote:Orijinalden alıntı: TripwareXquote:Orijinalden alıntı: snshyn STUN SKILL SİHİRDAR? senim memleket from where are? fanta içiyodum monitöre fışkırdı.hoş mu bu yaptığın ?Alıntıları Göster master yi soraka poppy nunu garen ashe bütün 450lik champlar
quote:Orijinalden alıntı: Kage.Başlık yanlış Sihirdar olanlar biziz. Stun skili olanlar ise Şampiyonlarımız. ok byAlıntıları Göster TDK kurallarına göre Sersemletici yeteneği olan kahramanlar yazman gerekiyodu başlığa.
quote:Orijinalden alıntı: TripwareX quote:Orijinalden alıntı: snshyn STUN SKILL SİHİRDAR? senim memleket from where are? fanta içiyodum monitöre fışkırdı.hoş mu bu yaptığın ? Hocam borcum olsun. (fantaya mı üzüldün monitöre mi? ona göre sözümü geri alıcam da)
quote:Orijinalden alıntı: fontainebleau master yi soraka poppy nunu garen ashe bütün 450lik champlar quote:Orijinalden alıntı: terrut master yi tryndamare fiddlesticks Olmayan aklınızda Trollemeyimi çalışıyorsunuz ? 1 Level oyuna yeni başlamış adam değilim , 30 Level W/l 20 Olan biriyim Sadece Stun Skili olan Champion'ları Bir araya toplamak istiyorum. Çok komikmiş , master yi stunluyor süper ..
quote:Orijinalden alıntı: Evelyntr quote:Orijinalden alıntı: fontainebleau master yi soraka poppy nunu garen ashe bütün 450lik champlar quote:Orijinalden alıntı: terrut master yi tryndamare fiddlesticks Olmayan aklınızda Trollemeyimi çalışıyorsunuz ? 1 Level oyuna yeni başlamış adam değilim , 30 Level W/l 20 Olan biriyim Sadece Stun Skili olan Champion'ları Bir araya toplamak istiyorum. Çok komikmiş , master yi stunluyor süper .. sinirlendi reis :) amumu morgana rengar jax sion alistar varda var aklıma gelince yazarım akşam yine.
quote:Orijinalden alıntı: Evelyntr quote:Orijinalden alıntı: fontainebleau master yi soraka poppy nunu garen ashe bütün 450lik champlar quote:Orijinalden alıntı: terrut master yi tryndamare fiddlesticks Olmayan aklınızda Trollemeyimi çalışıyorsunuz ? 1 Level oyuna yeni başlamış adam değilim , 30 Level W/l 20 Olan biriyim Sadece Stun Skili olan Champion'ları Bir araya toplamak istiyorum. Çok komikmiş , master yi stunluyor süper .. afferin sana .d
quote:Orijinalden alıntı: Evelyntr Selamlar , Stun skili olan 5-10 bildiğiniz champları söylermisiniz ? lolwiki'den bakmak istemiyorum TÜRKÜN Türkten başka türklere ne ile neyse http://youtu.be/nta6IG9o0HY Buyur Kardeşim Konu Burada Mevcut Merak edenler izleyebilir.
quote:Orijinalden alıntı: Evelyntr quote:Orijinalden alıntı: fontainebleau master yi soraka poppy nunu garen ashe bütün 450lik champlar quote:Orijinalden alıntı: terrut master yi tryndamare fiddlesticks Olmayan aklınızda Trollemeyimi çalışıyorsunuz ? 1 Level oyuna yeni başlamış adam değilim , 30 Level W/l 20 Olan biriyim Sadece Stun Skili olan Champion'ları Bir araya toplamak istiyorum. Çok komikmiş , master yi stunluyor süper .. 30 level adamsın hala oyundaki stun karakterlerini bilmiyo musun ? Mesajını cevapladığım adama bak ya.
quote:Orijinalden alıntı: snshyn quote:Orijinalden alıntı: TripwareX quote:Orijinalden alıntı: snshyn STUN SKILL SİHİRDAR? senim memleket from where are? fanta içiyodum monitöre fışkırdı.hoş mu bu yaptığın ? Hocam borcum olsun. (fantaya mı üzüldün monitöre mi? ona göre sözümü geri alıcam da) hiçbirine üzülmedim güldüm manasında dedim -.-
quote:Orijinalden alıntı: ColdHeart quote:Orijinalden alıntı: Evelyntr quote:Orijinalden alıntı: fontainebleau master yi soraka poppy nunu garen ashe bütün 450lik champlar quote:Orijinalden alıntı: terrut master yi tryndamare fiddlesticks Olmayan aklınızda Trollemeyimi çalışıyorsunuz ? 1 Level oyuna yeni başlamış adam değilim , 30 Level W/l 20 Olan biriyim Sadece Stun Skili olan Champion'ları Bir araya toplamak istiyorum. Çok komikmiş , master yi stunluyor süper .. sinirlendi reis :) amumu morgana rengar jax sion alistar varda var aklıma gelince yazarım akşam yine. morgana stun ?
quote:Orijinalden alıntı: TenaciousD. quote:Orijinalden alıntı: Evelyntr Selamlar , Stun skili olan 5-10 bildiğiniz champları söylermisiniz ? lolwiki'den bakmak istemiyorum TÜRKÜN Türkten başka türklere ne ile neyse http://youtu.be/nta6IG9o0HY Buyur Kardeşim Konu Burada Mevcut Merak edenler izleyebilir. O nasıl bir imza kurallara aykırı.
quote:Orijinalden alıntı: Tremonti quote:Orijinalden alıntı: ColdHeart quote:Orijinalden alıntı: Evelyntr quote:Orijinalden alıntı: fontainebleau master yi soraka poppy nunu garen ashe bütün 450lik champlar quote:Orijinalden alıntı: terrut master yi tryndamare fiddlesticks Olmayan aklınızda Trollemeyimi çalışıyorsunuz ? 1 Level oyuna yeni başlamış adam değilim , 30 Level W/l 20 Olan biriyim Sadece Stun Skili olan Champion'ları Bir araya toplamak istiyorum. Çok komikmiş , master yi stunluyor süper .. sinirlendi reis :) amumu morgana rengar jax sion alistar varda var aklıma gelince yazarım akşam yine. morgana stun ? Ulti. bu arada rengarda stun yok
quote:Orijinalden alıntı: zxcv321quote:Orijinalden alıntı: Tremonti quote:Orijinalden alıntı: ColdHeart quote:Orijinalden alıntı: Evelyntr quote:Orijinalden alıntı: fontainebleau master yi soraka poppy nunu garen ashe bütün 450lik champlar quote:Orijinalden alıntı: terrut master yi tryndamare fiddlesticks Olmayan aklınızda Trollemeyimi çalışıyorsunuz ? 1 Level oyuna yeni başlamış adam değilim , 30 Level W/l 20 Olan biriyim Sadece Stun Skili olan Champion'ları Bir araya toplamak istiyorum. Çok komikmiş , master yi stunluyor süper .. sinirlendi reis :) amumu morgana rengar jax sion alistar varda var aklıma gelince yazarım akşam yine. morgana stun ? Ulti. bu arada rengarda stun yokAlıntıları Göster sihirdar ne demek ?