Şimdi Ara

şu 2 çöp hakkında yardım PRO EKİPMAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.hepsiburada.com/liste/pro-km-saati-kablosuz-digi-7-prcc0007/productDetails.aspx?productId=sporatms8380&categoryId=60002788

bu iki ürünü aldım üsttekini de hb'den aldım lakin satıştan kalkmış

bunlar nasıl kullanılıyor daha önce bu pompa benzerinden defalarca kullandım ama bu bir türlü şişiremedim olmuyor ne yapsam sibopu yakalayamıyor bile
    diğeri ise taktım kurdum ayarları basıyorum vs. km 00 olarak kalıyor. bilen kullanan varsa yardım.

(Şu an için tahminim teki bozuk diğerini de ben yapamadım)

bisiklet salcano astro (kalın sibop araba teker sibopu gibi olanlardan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 12 Mart 2014; 16:32:18 >

• pompa için; ucunu sibopa takacaksın biraz bastırdıktan sonra üstündeki dili yukarı çekeceksin ve havayı basacaksın, yine olmazsa büyük ihtimalle hava kaçırıyordur veya bozuktur.
    km sayacıda mıknatısla alıcı arasında kıl kadar fark olmalı yani çok çok yakın olmalı janttaki mıknatıs ile maşadaki alıcının mesafesi. sayaç kablosuz ise bazen fardan, telefondan etkilenebiliyor.
  • Sayacın alıcısı ile vericisi arasında çok az mesafe olmalı. Maşaya takarken alıcının arkasına lastik bir şey sıkıştır janta yaklaşsın. Bir de mıknatısı alıcının okuduğu noktaya tak alıcılar her yerinden okumaz bir noktasından okur sadece. Oraya denk getir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.