Şimdi Ara

Şu Açıköğretim Bölümünü Seçebilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafama takılan bir soru varda

ben TİCARET LİSESİ MEZUNUYUM. dün YGS kaydını yaptırdım.

amacım fakülte kazanmak değil, sadece açıköğretim okumak, çünkü bir işte çalışıyorum.

kısaca şunu diyecem;

TİCARET LİSESİ MEZUNU OLARAK

açıköğretimde SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ 2 yıllık var, bu bölümü seçebiliyormuyum.

yeni sınav ve kanunlarından haberim yok o yüzden soruyorum.

bide SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ bölüm hakkında bilgisi olan var mı?

hayatımıza ne gibi faydası olur.

• Merhaba ben o bölümü okudum sağlık kurumları işletmeciliği 2 yıllık bölümü okudu valla zor dersleride var ama güzel bi bölüm ve bölümü bitirince işletme yada iktisata geçiş yapıp dire 3.sınıftan başlayabiliyorsun.ben öyle yaptım ve iki diplomam oldu Sağlık kurumları diplomasıyla hastanelerde çalışabilirsin,ama devlet olarak ataması pek yok diyebilirim sana tavsiyem o bölümü bitirdkten sonra işletme yada iktisatada geçi yapıp 4 yıllık mezn olmandır

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Merhaba ben o bölümü okudum sağlık kurumları işletmeciliği 2 yıllık bölümü okudu valla zor dersleride var ama güzel bi bölüm ve bölümü bitirince işletme yada iktisata geçiş yapıp dire 3.sınıftan başlayabiliyorsun.ben öyle yaptım ve iki diplomam oldu Sağlık kurumları diplomasıyla hastanelerde çalışabilirsin,ama devlet olarak ataması pek yok diyebilirim sana tavsiyem o bölümü bitirdkten sonra işletme yada iktisatada geçi yapıp 4 yıllık mezn olmandır

zaten düşüncem bu kardeş 2 farklı diplama alabilmek. asıl sormak istediğim konu bu. bide ticaret lisesi mezunuyum ya, tercih yapabiliyormuyum peki kardeş ??

• yaparsın sonuçta puanla o lise bu liseden mezun olman sorun değil.
  • arkadaşlar bende bu sene ygs sınavına girecem bu ikinci girişim olacak geçen sene tercih yapmadım. sonradan pişman oldum bi açıköğretim bölümüne kaydolmadığım için ama tam bi bilgim yok bölümüm sayısal. mesela bu sene sınavı kazandım örgün eğitime kaydoldum aynı anda bir açıköğretim bölümünede kaydolabilirmiyim ? puan şartı falan varmı biliyormusunuz?
  • Örgün öğrencileri yada mezunları ikinci üniversite programı ile
    AÖF e kayıt yaptırabıliyorlar

Başvurular da Eylül Ekim gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Merhaba ben o bölümü okudum sağlık kurumları işletmeciliği 2 yıllık bölümü okudu valla zor dersleride var ama güzel bi bölüm ve bölümü bitirince işletme yada iktisata geçiş yapıp dire 3.sınıftan başlayabiliyorsun.ben öyle yaptım ve iki diplomam oldu Sağlık kurumları diplomasıyla hastanelerde çalışabilirsin,ama devlet olarak ataması pek yok diyebilirim sana tavsiyem o bölümü bitirdkten sonra işletme yada iktisatada geçi yapıp 4 yıllık mezn olmandır

Merhaba,

Öncelikle bilgiler için teşekkürler. Şu an okuduğum üni ye ek olarak sağlık iş. okumaya karar verdim. Şayet 4 yıllık bölüm okurken 2 yıllık bu bölümü okuyup bitirsem, bu şekilde iktisata tamamlayabilir miyim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.