Bu konuyu a610-620 kullanıcılarının olduğu başlıkta yazmıştım fakat bu konunun genel başlıkta kunuşulmasının daha iyi olağını düşünüyorum Konu başlıktan anlaşılacağı gibi digital makinemizle su altında fotoğraf çekilip çekilemeyeceği araştırınca çoğu makinenin bunun için özel plastik kılıf aparatı olduğunu öğrendim fakat çekimlerin istenen kalitede ve görüntüde olup olmadığını bilmiyorum.Bu konuda bilgisi olan ve ya makinalarını su altında kullanmış olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
makineleri tek tek incelemek yerine, böyle özel kılıfı olan modelleri tüm fiyat aralıklarında verebilecek olan var mı arkadaşlar?
benim makinemde su altı çekim modu diye bi mod var. Eyer kılıf alırsam otomatik yada manuel ayarlarla değil de o modda çekim yaptığımda çok güzel olacak diye tahmin ediyorum. Yine de her hangi bi tecrübem olmadı bu konuda. (Canon ixus 55)
ben dalış konusuna meraklı biri olarak almayı düşünüyorum fakat suu geçirmeme konusunda ne kadar güvenilir ve su altında buğu yapma gibi dezavantajları var mı bunları merak ediyorum gidip erkayalara sorsam kesin bişey olmaz diyecekler ama ne kadar güvenilir bu da soru işareti... Bu yüzden bu aparatı kullanmış veya bilgisi olan biri varsa tecrübelerini aktarırsa çok iyi olur Her halde benden başka su altı fotosu çekmek isteyen çok foto. sever arkadaş vardır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme