Şimdi Ara

Şu an AKK kalktı bende (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

Orijinalden alıntı: makarnacanavarı

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

@makarnacanavarı

hocam sizinki iyiymiş ben bağlattığımda maksimum 600kbs alıyordum düzelttirdim :)

ya durum şöyle aslında ben türk telekomda çalışıyorum özel güvenlik olarak adamlara diyorumki abi bu akk ne olacak one diyolar normal tabi(çoğu 50yaşının üstünde ilk okul mezunu zamanında telekoma kapağı atmışlar hepsininde 1-2 yılı kalmış emekliiğine)geçen biri dediki ya internet çok yavaş neden acaba bu aralar akk'de olmasın dedim one dedi50gb'ı geçtiysen düşmüştür 1mbit'e dedim hadi ya bi kontrol edeyim dedi baktım harbiden dedi 1mbit'i geçmiyo dedi hız

personellerine 30tl'ye 16mbit veriyo telekom onlara bile akk uyguluyor

hahaha :D hocam sizin iş de zor ya ben oranın güvenliği olacağım, en yoğun saatlerde içeriye kangalları salardım :D

onlarla ilgili değil sorun yönetenlerle alakalı merak ediyorum bu işin sonu nereye varacak(yani akk'nin)o kadar çok kişi gelip iptal ettiriyoki halada bi sonuç yok kapatma bölümünde çalışanlar yetişemiyolar gelenlere

• mesajım bulunsun bu ay gömdüm downloadı ama gelecek aylarda işe yarar
  • Kötü haber var beyler ttnet hattımı 2 mbite sınırlamış. Mtu da işe yaramayacak.

Şu an AKK kalktı bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoRd1N

Kötü haber var beyler ttnet hattımı 2 mbite sınırlamış. Mtu da işe yaramayacak.

Şu an AKK kalktı bende

Turk Telekom diğer ISS müşterilerine yaptığı gibi TTnet müşterilerine de DSLAM'dan hız düşürmeye başlamış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoRd1N

Kötü haber var beyler ttnet hattımı 2 mbite sınırlamış. Mtu da işe yaramayacak.

Şu an AKK kalktı bende

benimde öyle sınırlamış ancak mtu işe yarıyor gece acık bıraktım 15 gb veri indirdim 8 saatte.
  • Ah mtu ah.... Hızımız bir 10-11 olaydı...
  • ya arkadaşlar bende resimde neden hız sonucu boş gözüküyor. Bu resmi BURADAKİ MESAJDAN ALDIM(TIKLA)

ilk başta speedtest üzerinden veriyi düzgün aktaramadığı için diye düşünüyordum ama bende sorun yok. Ahan da resim bu:

Şu an AKK kalktı bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fireforge35 -- 25 Mayıs 2012; 20:56:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

ya arkadaşlar bende resimde neden hız sonucu boş gözüküyor. Bu resmi BURADAKİ MESAJDAN ALDIM(TIKLA)

ilk başta speedtest üzerinden veriyi düzgün aktaramadığı için diye düşünüyordum ama bende sorun yok. Ahan da resim bu:

Şu an AKK kalktı bende

Bende de oluyordu, siteden kaynaklıdır diye düşünüyorum sizden ziyade...

• avianca kullanıcısına yanıt
    Usta biz o kadar veriyi, hatta daha fazlasını 2 saatte AKN'e gelene kadar indiriyoruz. ama AKN vurunca tam vuruyor, 23Mbps'ten 3Mbps'e iniyor. Sırf bunun için TTnet'i basmaya değer.
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    ben smile geçtim dmartnet+ maxipaket dsmart+yalın 83lira hd paket bundada düşüyor ama 8den 3 e çok bişey fark etmiyor kötünün iyisi. ttnetten farkı yok emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: lisnotjustice

TTNET'te santralden sabitlemiyorlar mı? Ben Smile'dayım. Modem arayüzünde 1024/512 yazıyor.

Hayır. Sadece filitre ile hız düşürüyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.