Şimdi Ara

Şu an AKK kalktı bende

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mtuyla uğraşıyordum bişeyler yaptım şu an akk tamamen kalktı bende. başka downloada başlarkende speedtesttede full hız alıyorum. yoksa akk kısa bi süreliğine kaldırdılar mı bir deneyin .

Şu an AKK kalktı bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Download Canavarı -- 23 Mayıs 2012; 12:44:02 >

•  Şu an AKK kalktı bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

Şu an AKK kalktı bende
    mtu değiştirince şimdi hız çok daha uzun süre kalıyor sanırım mtu olayını duydular deneme yapıyorlar ama şu an hepten berbat etmişler. şimdide 800 kb/s ile çekiyorum yarı yarıya hız. tekrar 1.6 mb/s çekiyorum torrentte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Download Canavarı -- 23 Mayıs 2012; 13:02:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Download Canavarı

mtu değiştirince şimdi hız çok daha uzun süre kalıyor sanırım mtu olayını duydular deneme yapıyorlar ama şu an hepten berbat etmişler. şimdide 800 kb/s ile çekiyorum yarı yarıya hız. tekrar 1.6 mb/s çekiyorum torrentte.

Alıntıları Göster
    Vatandaşı böyle parasıyla rezil edenler utansın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Vatandaşı böyle parasıyla rezil edenler utansın...

Alıntıları Göster
    TTNET'te santralden sabitlemiyorlar mı? Ben Smile'dayım. Modem arayüzünde 1024/512 yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pallad

TTNET'te santralden sabitlemiyorlar mı? Ben Smile'dayım. Modem arayüzünde 1024/512 yazıyor.

Alıntıları Göster
     Şu an AKK kalktı bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Gebes0606

Şu an AKK kalktı bende

Alıntıları Göster
    Hız böyle de zaten bu ay düşmedi nedense... Eskiden ne güzeldi 10-11 mbit alıyorduk...

Şu an AKK kalktı bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Gebes0606

Şu an AKK kalktı bende

Alıntıları Göster
    düzeldi zaten anlık bir şeydir sanırım.
  • quote:

düzeldi zaten anlık bir şeydir sanırım.

Alıntıları Göster
    en güzeli mtu ayarı ve torrent önce olmamıştı ama modem firmware ve port açıp mtu ayarı yapınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

en güzeli mtu ayarı ve torrent önce olmamıştı ama modem firmware ve port açıp mtu ayarı yapınca

Alıntıları Göster
    normal mtu suz modemi yeniden başlattım gene tam hız (düşmüyor) eskiden 30 saniye içinde düşerdi hız.

kaç saattir hala düşmedi hız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Download Canavarı -- 23 Mayıs 2012; 18:02:58 >

• quote:

normal mtu suz modemi yeniden başlattım gene tam hız (düşmüyor) eskiden 30 saniye içinde düşerdi hız.

kaç saattir hala düşmedi hız.

Alıntıları Göster
    Hız değişimi santraldan olmuyor genel merkezden oluyor. Şuan 7392/800 gözüküyor ama 1mbitteyim. MTU işe yarıyor 400 kb/s yi gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoRd1N

Hız değişimi santraldan olmuyor genel merkezden oluyor. Şuan 7392/800 gözüküyor ama 1mbitteyim. MTU işe yarıyor 400 kb/s yi gördüm.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greatbox -- 24 Mayıs 2012; 12:23:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: greatbox

Alıntıları Göster
    Dünkü hız MTU'dan değil. Gece 12'den sonra yükseldi ve akşam 6'da geri düştü. 12gb download yaptım birkaç saatte keşke daha fazla yapsaymışım 830 gördü sabit..

• quote:

1-2 ay önce arkadaşlar santralle konuşup hızlarını arttırmışlardı forumda ama... Öyle söylemişlerdi daha doğrusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

1-2 ay önce arkadaşlar santralle konuşup hızlarını arttırmışlardı forumda ama... Öyle söylemişlerdi daha doğrusu...

Alıntıları Göster
    Santralde bir şey yapamıyorki bu duruma. Onlar sadece modemin alabileceği hızı ayarlıyorlar ama 50 gb ' yi geçtiğinizde isterseniz modeme 20mbit versinler 1 mb alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Faewox

Santralde bir şey yapamıyorki bu duruma. Onlar sadece modemin alabileceği hızı ayarlıyorlar ama 50 gb ' yi geçtiğinizde isterseniz modeme 20mbit versinler 1 mb alırsın

Başıma gelmediği için bilmiyorum belki mart-nisan'daki ilk AKK dalgasında yalnızca santallerden yönetip modemden tanımlama yapmamış olamazlar mı ?

Bizzat okumuştum bu konuları forumda...
  • quote:

quote:

Başıma gelmediği için bilmiyorum belki mart-nisan'daki ilk AKK dalgasında yalnızca santallerden yönetip modemden tanımlama yapmamış olamazlar mı ?

Sanmıyorum 3 yıl once akk senin dediğin gibiydi ama santraldeki elemanların üşengeçliği yüzünden akk yapımıyordu. Şimdi son 2-3 aydır ttnet yurtdışından akk için sistem alıp merkeze kurdurdu, santralin yapabileceği birşey yok malesef.

• quote:

quote:

quote:

Sanmıyorum 3 yıl once akk senin dediğin gibiydi ama santraldeki elemanların üşengeçliği yüzünden akk yapımıyordu. Şimdi son 2-3 aydır ttnet yurtdışından akk için sistem alıp merkeze kurdurdu, santralin yapabileceği birşey yok malesef.

Nasıl bir sistem aldılar ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl bir sistem aldılar ?

Alıntıları Göster
    Selam, arkadaşlar, ben mecburiyetten TTNET e yeni geçtim. Kotam 50 yi geçtiğinde download yapmadım, nerdeyse 5 gündür 51 gb gözüküyor ama hızım düşmedi. Hızımı ne zaman düşürürler? Haftasonunu da atlatır mıyım acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Selam, arkadaşlar, ben mecburiyetten TTNET e yeni geçtim. Kotam 50 yi geçtiğinde download yapmadım, nerdeyse 5 gündür 51 gb gözüküyor ama hızım düşmedi. Hızımı ne zaman düşürürler? Haftasonunu da atlatır mıyım acaba?

Alıntıları Göster
    2 aydır 51gb dan sonra internet 1mb'e düşüyor bende... pazartesi uydunete geçiyorum baydı ttnet
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.