Şimdi Ara

şu an bu klasöre erişim izniniz yok !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
16.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullandığım 500 gb lık harici harddisk teki klasörlere giriş yapmak istediğimde " şu an bu klasöre erişim izniniz yok " altında " Bu klasörde kalıcı erişim izni almak için devam ı tıklayın yazıyor. "

Devamı tıkladığımda bi süre bekliyor ve klasöre giriş yapıyor. Ancak klasörün simgesinde kilit işareti çıkıyor. Bir daha klasöre giriş yapmak istediğimde hiç bir hata vermiyor. Ancak harddiski başka bi bilgisayara taktığımda harddisk boş

görünmekte. Bu olayı nasıl düzeltebilirim ?

şu an bu klasöre erişim izniniz yok  !!!

• Yapay Zekanın Yanıtı

Şu An Bu Klasöre Erişim İzniniz Yok

Giriş:

Bazı durumlarda, bilgisayarınızda veya ağınızda belirli klasörlere veya dosyalara erişmeye çalıştığınızda "Şu anda bu klasöre erişim izniniz yok" veya "Bu klasöre erişim izniniz yok" gibi bir hata mesajı alabilirsiniz. Bu mesaj, söz konusu klasöre veya dosyaya erişmek için gerekli izinlere sahip olmadığınızı gösterir.

İzin Türleri:

Dosya ve klasörler, farklı kullanıcı türleri için farklı izinlere sahip olabilir. Yaygın izin türleri şunlardır:

• Okuma: Dosyayı veya klasörü görüntüleme
    • Yazma: Dosyayı veya klasörü değiştirme
    • Çalıştırma: Dosyayı veya klasörü açma
    • Erişim Kontrolü: Dosya veya klasör üzerindeki izinleri yönetme

Sorunu Çözme:

"Şu anda bu klasöre erişim izniniz yok" hatasıyla karşılaşırsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• İzinleri Kontrol Edin: Dosya veya klasörün özelliklerini kontrol ederek sizin için hangi izinlerin ayarlandığını görün.
    • Dosyaya Sahipliği Alın: Dosyanın veya klasörün sahibiyseniz, izinleri kendinize verebilirsiniz.
    • Yönetici İzni İsteyin: Şirket ağında çalışıyorsanız, ağ yöneticinizden gerekli izinleri vermesini istemeniz gerekebilir.
    • Devam'ı Tıklatın: Bazı durumlarda, "Bu klasöre kalıcı erişim izni almak için devam'ı tıklatın" gibi bir seçenek görebilirsiniz. Bunu tıklamak, izinlerin kalıcı olarak değiştirilmesine neden olabilir. Ancak, dikkatli olun ve bu seçeneği yalnızca güvendiğiniz kaynaklardan gelen klasörler veya dosyalar için tıklatın.

Ek İpuçları:

• Dosya veya klasörün ağ üzerinden değil yerel olarak erişilebilir olduğundan emin olun.
    • Dosya veya klasörün virüs veya kötü amaçlı yazılım içermediğinden emin olmak için bir antivirüs taraması yapın.
    • Bilgisayarınızı yeniden başlatarak izin sorunlarını gidermeye çalışın.

Hala erişim sorunları yaşıyorsanız, daha fazla yardım için bir BT uzmanı veya ağ yöneticinizle iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • http://support.microsoft.com/kb/810881/tr

anlatılan xp için ama çözüm bölümündeki uygulamayı deneyın sızde ..mantık aynı ..menu yerlerı farklılık gosterebılr sadece ..sonuc alamassanız konuya paylaşın yıne bakalım ..
  • Sürücü üzerine sağ tıkla

sırasıyla şunlara tıkla :

Özellikler
    Güvenlik
    Düzenle
    Ekle
    Gelişmiş
    Şimdi bul
    users üzerine çift tıkla
    users için izinler üzerinden tam denetim kutucuğuna tıkla>uygula>tamam
  • Sürücü üzerine sağ tuşu tıkladım bu hatayı verdi. Ama evet diyerek geçtim ve dediklerini yaptım. Hiç bir şey olmadı.

şu an bu klasöre erişim izniniz yok  !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

Sürücü üzerine sağ tıkla

sırasıyla şunlara tıkla :

Özellikler
    Güvenlik
    Düzenle
    Ekle
    Gelişmiş
    Şimdi bul
    users üzerine çift tıkla
    users için izinler üzerinden tam denetim kutucuğuna tıkla>uygula>tamam

hort olucak ama çok teşekkürler hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.