Şimdi Ara

Şu an hangi kitabı okuyorsunuz? (750. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.363
Cevap
109
Favori
446.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

konuyla ilgisiz olacak ama yatakta kitap okurken kullanabileceğim mandallı lamba tavsiyesi isteyecektim.

40 lirayada var 140 liraya da. Amacım en uygun olanını almak tabi sonradan çöp olmasını da istemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerem5466

Yıllardır kitap okumuyorum halbuki çocukken çok severdim. Tekrardan kitap okuma zevki alacağım öneriler verebilir misiniz ? Elimde Hayvan Çiftliği , 1984 , Otomatik Portakal var. En son Kürk Mantolu Madonnayı okudum çok beğenmiştim.

Okuduğum kitaplar içerisinden sıkılmadan, akıcı bir şekilde okuyacağınız kitap önerebilirim. Ben kitap okumaya yeni başladığım zamanlarda bir çırpıda okumuştum.

Kelebek - Henri Charrière

Olasılıksız - Bir dönem çok popülerdi ama gerçekten akıcı.

Hayvan Çiftliği güzel ve kısa bir kitap ondan başlayabilirsiniz.

Ve çok sevdiğim bir kitap olan İnce Memed okuyabilirsiniz. Zaten biraz alıştıktan sonra kendi zevkinize göre kitap seçimi yaparsınız.

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Ernest Hemingway
    İhtiyar Balıkçı

Çok arzu ettiğimiz hayallerimize ulaştığımızda,bunun talih mi talihsizlik mi olduğunun muhakemesinin yapıldığı çok iyi bir roman, tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harry Potter Melez Prens

Kısa bir Stephen King arasından sonra Harry Potter'a geri dönüş yaptım bu kitabı her okuduğumda içinde yazık edilen hikayeye bakar bakar üzülür David Yates'e bol bol söverim yine aynı sinir duygularla okumaya başladım

• Stephen King - Enstitü'ye başlıyorum.

• Stefan Zweig - Değişim Rüzgarı
    Ustanın her eseri gibi bu da dönemin baskılarını ve zorluklarını çok güzel anlatmış , yüksek ihtimal bugün bitecek ve herkese okumasını öneririm
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Ben aldım onu geçen hafta ama beklentim yüksek ve sevdiğim kitapları biraz bekletmek gibi bir hastalığım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky bayboğa

Ben aldım onu geçen hafta ama beklentim yüksek ve sevdiğim kitapları biraz bekletmek gibi bir hastalığım var

Ben de alalı 1 ay oldu, sırası yeni geldi. Şu an hangi kitabı okuyorsunuz? 

• Oğuz Atay | Tutunamayanlar ilk 70 sayfa bitti koca bir zaman kaybı şişirilmiş bir balon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Oğuz Atay | Tutunamayanlar ilk 70 sayfa bitti koca bir zaman kaybı şişirilmiş bir balon

Üniversite 1de zorla aldırılmıştı. Cebimdeki son parayı bu kitaba vermiştim. Aldım madem okuyayım dedim. İlk 50 sayfaya belki 4 günde geldim. Ne anlatıyor neler oluyor ne diyor hiçbir şey çözemedim. Edebiyat hocasına sordum neden aldırdın diye? Not verebilmek için demişti. Kontrol etti tamam dedi. Eee ne olacak şimdi dedim bir şey demedi. Sonra aldığım fiyatın biraz altına bir kıza sattım. O da haftalarca elinde taşıyıp durdu. Sonra ortadan kayboldu kitap.

Bu kitapla böyle bir anım vardı. Anlatayım dedim. Hala aklımda o günler.

Ezberci ve notçu eğitim sisteminin canı cehenneme !

• Jack London- Büyük Sorgu

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Oğuz Atay | Tutunamayanlar ilk 70 sayfa bitti koca bir zaman kaybı şişirilmiş bir balon

Bence Türk edebiyatının açık ara en iyi kitabı. Ama bitirmek gerekiyor, ben yazlıkta bitirmiştim, söz konusu kitap Türk edebiyatının ''Ulysess'i'' bana göre.

• Şu an hangi kitabı okuyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED4010EAB -- 10 Mart 2021; 8:46:55 >
  • Ahmet Altan - Kılıç Yarası Gibi

J.R.R Tolkien - Yüzüklerin Efendisi

Yüzüklerin Efendisi tek cilt yavaş yavaş okuyorum. Yanında da çerezlik kitaplar ile devam ediyorum

Hekate’nin Kızları - Ekin S. Koch

Yerli bir yazardan fantastik olsun dedim bu seferde Şu an hangi kitabı okuyorsunuz? okumaya yeni başladım şimdilik akıcı ve harry potter tadında. Ama yorumlarda ve incelemelerde çok beğenilmiş

2. Dünya Savaşı'nın en büyük komutanlarından Guderian'in analizlerini, cephelerdeki başarıların ve başarısızlıkların sebeplerini anlattığı bu muhteşem eserini 2. Dünya Savaşı meraklısı olan herkese tavsiye ederim.
    (Kendisi Nazi partisi üyesi olmayan nadir komutanlardan birisi)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kafamda Bir Tuhaflık'a başladım. En geç Pazartesi yazarın yeni romanı olan Veba Geceleri'ne başlayacağım

• bir idam mahkumunun son günü-victor hugo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.