Şimdi Ara

Şu an içinde bulunduğumuz hayat ve durum tamamen bizim seçimimiz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu duruma, çevrenin katkısı mı daha fazla yoksa bizim seçimlerimiz ve düşüncelerimiz mi?

• ciddi konulara cevap bulmak zor şu forumda ya
  • Bu ülkede daha iyi standartlarda yaşamayı hakeden çok kişi var, tabiki dış etkenler yüzünden.
    En basitinden bir örnek; Ben matematik ile alakası olmayan bir meslek sahibi olmak istiyorum ve sınavlarda matematiğim kötü olduğu için aç kalıyorum.
    Çok örnekler verebiliriz böyle...

edit: bu ülkede demokrasi var ama belli kimselere.
    seçme hakkımız yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLEKGİBİ -- 29 Aralık 2011; 3:46:33 >
  • çekim yasasıyla ilgili bir şey okudun ya da izledin?
  • Tamamen bizim seçimimiz diyemeyiz. Çünkü her seçimimizi biz yapamıyoruz. Aslında kaderimizdir, bize sunulan hayat.
  • ne yazıkki
  • önemli olan hayatda seçim yapabilmekmi ?
    önemli olan fazlasını istemekmi ?

Biz daha doğmadan hayatımız planlanmıştır biz sadece gelen fırsatları değerlendirerek şekillendirebiliriz.
    Önemli olan sana verilen hayat'ı seçmek değil sana verilen hayatda elinden gelenin en iyisini yapmak.Şunu unutma bu dünyaya hiç gelmemiş var olmamış olabilirdin.Geldiğine göre şükretmek zorundasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç birşey bizim secimimiz değil sadece bizim secimlerimiz gibi görünüyorlar.. Ama yukarıdan ayarlı hersey
  • Yok Dostum, bizim seçimimiz değil, lakin bizim seçme şansımız olsaydı

Şu an;
    Barrack obama ' nın 232353464567 çocuğu vardı ..
  • zor bir soru
  • bence saçma bir soru,dünyaya gelirken seçim gibi bir şansımız var mı,olay en baştan bitiyor bence
  • adam olana bu sozler bu sozler adam adam =noy za
  • Nerede olduğumuz, ne okuduğumuz, ne iş yaptığımız, nasıl yaşadığımız vs konularda çok az söz sahibiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 29 Aralık 2011; 9:41:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.