Şimdi Ara

Şu an ki iSro ile SroR arasında temel farklar nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık arkadaşlar, gameplay ile alakalı ne gibi bir farklar var, atıyorum mesela SroR'de CHN karakterlerin daha güçlü olması veya buna benzer şeyler. Ve özellikle server farklılıkları neler

• Hocam Sro-R de şuan server bomboş oyunu iyice batırdılar . Birde şöyle bir olayı var sana 8 saatlik bir süre tanıyor . O 8 saatte exp alabiliyorsun ondan sonra alamıyorsun oyun mecburen seni para harcamaya itiyor . Sanırsam 8 saat normal exp , 4 saatte yarısını alıyorsun . Sonraki zaman dilimi boşu boşuna kasmana gerek yok hiçbirşey vermiyordu . Tabi ben sro-r yi en son 1 buçuk yıl önce oynadım yanlış hatırlıyor olabilirim ama her türlü para yatıracaksın yani .
    İsro'ya gelirsek böyle saçma sapan batarya olayı yok . Bu yukarda anlattığım batarya muhabbetiydi . Hemde sro-r'ye göre biraz daha doluluk oranı iyi . Şuan 111 Lv charım var ve party bulabildim mesela . İtem bulma konusundada sıkıntı yaşamadım fakat yine dönüp dolaşıp para harcayacaksın bu iş böyle .
    Bana sorarsan isro oyna . Pvp lere hiç bulaşmaya gerek yok . 2 ay sonra kapanıyorlar . İsro'ya başla yatırımınıda yapıcaksan bu oyundan zevk alıcaksan isro'dan al . Diğerleri yalan .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.