Şimdi Ara

Şu an piyasadaki en güçlü ekran kartı hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ciddi yorum : 4870X2
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy222

quote:

Orjinalden alıntı: emreonal69

En iyi kart demek istisnasız her testde galip gelen kart demek aslında öyle bir kart yok.İki tane en iyi var GTX280 ile HD4870X2.

peki 3 tane gtx 280 triple sli mi iyi 4870 x2 quadmı iyi :D yani 2 tane 4870x2 mi :DD hangisi

Test etmediğim için bilmiyorum ama bazı testlerde GTX280 in 4870x2 yi geçtiğini biliyorum.
  • geforce 4 mx400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark alien -- 16 Ekim 2008; 22:02:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark alien

geforce 4 mx400

yok ya bu kart yavaş kalır en ii si bu GeForce2 MX 200
  • fx5200 gx2 en iyisi bu....
  • quote:

quote:

En iyi kart demek istisnasız her testde galip gelen kart demek aslında öyle bir kart yok.İki tane en iyi var GTX280 ile HD4870X2.

peki 3 tane gtx 280 triple sli mi iyi 4870 x2 quadmı iyi :D yani 2 tane 4870x2 mi :DD hangisi

ozzyy buda sorumu
    incele farkı gör
    http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=609

• Murdoc 361 bu foruma zararsın, mantıklı ve işe yarar tek bir yorumun yok, kirletiyorsun forumu...

kartların performansına gelince, çift gpu veya değil, şu anki en hızlı ekran kartı 4870X2 dir, 4870X2 gtx280a crysis dışında hiçbir oyunda geçilmemekte,onun da sebebi malum, crysisle ve ATI ekran kartlarının yıldızı barışmadı bir türlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Big.Daddy

quote:

quote:

ozzyy buda sorumu
    incele farkı gör

Bu durumda en iyi kart(lar) açık ara GTX280 3 way SLI oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreonal69 -- 16 Ekim 2008; 23:28:52 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Big.Daddy

quote:

quote:

ozzyy buda sorumu
    incele farkı gör

Bu durumda en iyi kart(lar) açık ara GTX280 3 way SLI oluyor.

''Bu durumda en iyi kart(lar) açık ara GTX280 3 way SLI oluyor.''

ben burayı anlayamadım yoksa nvida gtx280 gx3 mü cıkarttı...

baslıkta en iyi kart denmis kartlar degil ki....

nvidia henuz gtx280 tostunu yapamadıgına gore suan en iyi ''kart'' 4870x2 dir...nvidia cılar uzulmesinler yakında nvidia amcaları onlara guzel bir tost hazırlar gine(gtx2!0 gx2 )...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 16 Ekim 2008; 23:52:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CONSTANTİNE_8905

ben burayı anlayamadım yoksa nvida gtx280 gx3 mü cıkarttı...

baslıkta en iyi kart denmis kartlar degil ki....

nvidia henuz gtx280 tostunu yapamadıgına gore suan en iyi ''kart'' 4870x2 dir...nvidia cılar uzulmesinler yakında nvidia amcaları onlara guzel bir tost hazırlar gine(gtx2!0 gx2 )...

off krampTa son nokta

nan birde fanatik değiliz diyorlar adam nvidianın içini biliyo geceğini biliyo helal bilader tostçu seeeniii sen ye tostunu bekle odanda gelir bi nvidiacı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **Stolas** -- 19 Ekim 2008; 1:48:43 >

• bencu bunun en iysinin sınırı yok gibi
    adamlar en baba bilgisayar fiyatında kart çıakrtıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: orc123456

Murdoc 361 bu foruma zararsın, mantıklı ve işe yarar tek bir yorumun yok, kirletiyorsun forumu...

kartların performansına gelince, çift gpu veya değil, şu anki en hızlı ekran kartı 4870X2 dir, 4870X2 gtx280a crysis dışında hiçbir oyunda geçilmemekte,onun da sebebi malum, crysisle ve ATI ekran kartlarının yıldızı barışmadı bir türlü

mantıklı arkadaşların burada bulunması sevindirici gerçekten....konuyu kapatacak bi açıklama olsa gerek!!

HD4870X2

Big.Daddy o sistemi normal bi apartman dairesi kaldırmaz ne yapmışın birader sen.. 1200W

• quote:

Orjinalden alıntı: orc123456

Murdoc 361 bu foruma zararsın, mantıklı ve işe yarar tek bir yorumun yok, kirletiyorsun forumu...

Bence varlık yerine koyup kaale almanda hata Bilirsin her yerde böyle barzo varlıklar mevcut ...Salacaksın suya takılacak yüz bulamayınca zaten susuyorlar otomatik

• En hızlı ekran kartı diye araştırma yapsaydın dh nin içinde sana cevaplar sıralanırdı.Gene milleti dalaştıracak bir konu üretmişsiniz.Tebrikler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hökela

Gayri ciddi bir konu. Sadece kavga edilsin diye açılmış. İyi de reyting alır. Üst seviye kartları olanların yazmamak için kendini zor tutacağı türden.

Amacım kavga çıkarmak değildi önyargılı olmayın lütfen. Üye olduğumdan beri ilk defa donanım bölümüne girdim ve konu açtım. Bunu pahalı bir sistem toplamak isteyen bir arkadaşım bana sordu bende geldim buraya sordum. Burda her konuda bu ekran kartı en büyük benim kartım seninkini döver kavgaları çıkıyorsa bu benim sorunum değil. En üstte 1 cümleyle gerekli cevap verilmiş zaten. Onu okudum ve forumla işim bitmişti. Keşke teşekkürler diyerek cevap verseymişim. Her konuda bu tartışmaların olduğunu nerden bilebilirimki ? Neyse uzatmanın gereği yok. Çoğu yerde olduğu gibi burdada ati-nvidia fanatikleri birbirini yiyor normaldir. Ben cevabımı aldım konu kitlenebilir.

Ayrıca dhnin arama motorunun kendine faydası yok ki bize olsun. 6. sayfaya kadar gidip konulara baktım ama hiçbirinde net bir cevap bulamadım. Burda testlerle karşılaştırmalı anlatmayada gerek yok. En güçlü kart 4870x2'ymiş ama ben onu crossfire 4870 diye biliyordum. Bu konuda da aydınlanmış oldum. Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFence -- 17 Ekim 2008; 19:16:49 >

• Kullandım,test ettim,gezdim,gördüm,araştırdım üstüne bulamadım.Ne mi?hd4870x2
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurmurat360x

Kullandım,test ettim,gezdim,gördüm,araştırdım üstüne bulamadım.Ne mi?hd4870x2

4870X2 ŞUAN EN İYİ EKRAN KARTI BİLADER KULLANIYO GERÇEKTEN TEK SLOTTA HARİKALAR YARATIYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **Stolas** -- 19 Ekim 2008; 1:39:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

en güçlüsü bu

Şu an piyasadaki en güçlü ekran kartı hangisi ?

tnt2

süpersin zmanında bu kart ıcın az mı babamdan dayak yedım yok gıdıp buna paramı verdın dıye...ahahhahaha

• hd 4870x2 tabiki
  • video incelemeye iyi bakın gtx280 4870x2 yi SADECE 1 OYUNDA GEÇEBİLİYOR O DA CRYSİS!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.