Şimdi Ara

Şu an piyasadaki en güçlü ekran kartı hangisi ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

en hızlısı gtx280 gerisi yalan

• kanıtla
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: cenkyyy

kanıtla
    quote:

ATİ göstersin bakalım tek gpu ile aynı başarıyı.Çift gpu desteklemeyen oyunlarda adam ne yapacak 1 kart parası boşa mı gitsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreonal69

quote:

kanıtla
    quote:

ATİ göstersin bakalım tek gpu ile aynı başarıyı.Çift gpu desteklemeyen oyunlarda adam ne yapacak 1 kart parası boşa mı gitsin.

çok biliyosa sıgdırsın çift gpu yu tek karta o zaman gelsin sorunun cevabı hd4870x2 fakat gtx fanatikleri dolmuş tamam tek gpu da başarı var fakat o zaman niye ati ile aynı doğrultuda çift gpu ya geçemiyor bunu bi düşünün sonra gtx280 deyin

• quote:

Orjinalden alıntı: arda1811

quote:

quote:

kanıtla
    quote:

çok biliyosa sıgdırsın çift gpu yu tek karta o zaman gelsin sorunun cevabı hd4870x2 fakat gtx fanatikleri dolmuş tamam tek gpu da başarı var fakat o zaman niye ati ile aynı doğrultuda çift gpu ya geçemiyor bunu bi düşünün sonra gtx280 deyin

Demekki bir bildiği var. yoksa neden atiyle beraber ddr5 e geçmiyor.En azından ddr4 e bile geçebilirdi ama yapmadı.4870x2 diyorsunda çift gpu desteklemeyen oyunlarda ne yapacaksın bana onu söyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreonal69 -- 19 Ekim 2008; 18:38:11 >

• Expertcolor T2000 1 mb bellek. En süperi budur
     Şu an piyasadaki en güçlü ekran kartı hangisi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Temren

Expertcolor T2000 1 mb bellek. En süperi budur

CPU bile bundan daha iyi grafik hesaplar.
  • abi ondan bendede var gerçekten süper
  • quote:

quote:

Demekki bir bildiği var. yoksa neden atiyle beraber ddr5 e geçmiyor.En azından ddr4 e bile geçebilirdi ama yapmadı.4870x2 diyorsunda çift gpu desteklemeyen oyunlarda ne yapacaksın bana onu söyle.

Nvidia yapmadı ve uzunca bir zaman nal topladı

Demek ki ATI'nin de bir bildiği varmış ki, son seride Nvidia'yı şamar oğlanına çevirdi

çift gpu destekleyen oyun sayısı desteklemeyenden daha fazla

destekleyen oyunlar: çok
    desteklemeyen: Crysis

Üstelik 2 kartın fiyatı birbirine yakın, çift gpu desteklemeyen oyunlarda (ki sayısı bir elin parmaklarını geçmez) da en kötü tek HD4870 performansı verir ki bu da gtx 280 den yaklaşık %10 daha az performans demek olur, geri kalanlarda farkı takıyor zaten, şöyle bir kafayı kaldırıp bakarsanız görürsünüz, artık CF veya SLI ile performans kazanımı olmayan oyun çıkacağını da sanmıyorum, bu sistemle artık yaygınlaştı, pek çok kullanıcı CF veya SLI sistem kurabiliyor. Yapımcıların birkaç kodu yazmaya üşeneceğini sanmıyorum.

Hayır anlamadığım şey, kabul etmek niye bu kadar zor? Soru gayet açık: En hızlı kart hangisi? Niye, şöyle olursa böyle olur, böyle olursa şöyle olur diyorsunuz anlamak güç. 2 kartın ortalama performansına bakılır, ortalaması yüksek olan tahta oturtulur, hızlı kartı bulmak için başka birşey yapmaya da gerek olmaz.

• Hocam para tuzağı bunlar zamanında 8800 gt aldık çok deil 6 ay önce piyasada yok satıyodu gitti bizim 450 ytl. benim kanatim şuan cep yakmadan 8800 serisi kullanmak 6 ay sonrada bu modeller alınabilr.parası çok olanlar istisna tabi ama bence en iyi ekran kartı fişi çekilmiş ekran kartı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaanaysel

GTX 280...

• Tek kart >> 4870x2
    Multi Gpu >> GTX280 Triple SLI

Not: İkincisi para tuzağıdır. Boşa harcıcak paranız çoksa tavsiyemdir. F-P olarak kötü olmasına rağmen FPS olarak en performanslısıdır.
  • ya arkadasım sende sürekli nvidia 280gtx diyorsun kaç para veriyorlarsana heralde nvidia seni maasa bağladı
    quote:

Orjinalden alıntı: kaanaysel

GTX 280...
  • biraz araştır siteyi sorunun cevabını bulaşacaksın
  • Oyun tek gpu desteklemiş veya çift gpu desteklemiş ne farkeder ki.Aynı paraya fazladan aksi durumlar için cepte bir gpu fazlam var.Baktım ki oyun çift gpu destekliyor çıkarırım cebimden 4870x2 nin yedekteki beleşe gelen gpusunu uçuşa geçir bu oyunu derim olur biter.Gerçi senin tek gpunda yeter ama şimdi adet yerini bulsun oyun çift gpu destekliyor ne yapalım idare et hem cebimde ağırlık yapıyorsun.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monodes -- 20 Ekim 2008; 3:41:33 >
  • Konuyu amacından saptığı için şikayet ettim bu kadar gereksiz tartışma yeter.
  • tabiki 4870x2 dir
  • CRYSİSDE BİLE GEÇİYORSA NOKTA 4870 X2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyoldas -- 20 Ekim 2008; 4:53:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.