Bildirim
şu ana kadar gördüğünüz ilginç plakalar (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
İŞTE BU BOMBA
quote:
Orjinalden alıntı: Woodpecker
Konuya biraz yeşillik
http://urun.gittigidiyor.com/34-GEY-16-PLAKASINI-SATIYORUM-TURKIYE-DE-TEK_W0QQidZZ2767296
-
34 DUA xx
güzeldi -
quote:
Orjinalden alıntı: Woodpecker
Konuya biraz yeşillik
http://urun.gittigidiyor.com/34-GEY-16-PLAKASINI-SATIYORUM-TURKIYE-DE-TEK_W0QQidZZ2767296
harbi bomba
-
Bir motosikletin plakasında gördüm. 34 PZV .... Önce yanlış mı gördüm dedim ama doğruydu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 9 Ekim 2006; 10:28:08 > -
quote:
Orjinalden alıntı: demirkanat
olabilseydi en güzeli 34 FB 1907 olurdu herhalde...
bu dedigin plaka fenerbahce yöneticisi hakan bilal kutlualp'a ait aracta bmw m6 -
34 LAZ 61
34 DUR 34 -
Yeni Kasa E 200 Kompressor plaka 35 BNE...
-
06 BZJ 93 -
valla bizim şirketin kamyonunun plakası .. VJN ... her görüşümde gülmekten yarılıyorum... -
Denizli'de SL 350'de Sadece ALKAN yazıyor. (konsolosluk diyorda... yersen :D)
Ben 20 SA 331 alacaktım internette boş gözüküyordu ama listede yokmuş
SA 926 Aldım (SA dık's)
bence en güzeli
20 CC 206
206 CC için. -
JAGUARDA GÖRDÜM 34 JAG XX
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikitilkitr -- 9 Ekim 2006; 14:06:56 > -
Cook temiz bakılmış bir peugeot 405 SR plakası 34 SR 405 çok şaşırmıştm..
siyah m6 yı biliyorsunuz zaten 34 FB 1907
ve en çok beğendiğim seri ise 34 EZG xx serisi... -
34 VBR ....
ve
34 VAJ .... Gordugum ilginc plakalar arasindaydi.
ha unutmadan 06 KUS 34 Bu da gordugum igrenc plakalardan biri :) -
quote:
Orjinalden alıntı: avdr
Yaprak diye bi doktor hanım hanım vardı, bir de opel omegası vardı, şoförü falan vardı. Plaka 06 YRK 06.
Bu baya ilgincmiş YRK -
benim en çok dikkatimi çeken 91 model olan serçemiz vardı uzun bi süre önce...plakasını siyah bi X5 te gördüm... bu benim için büyük bi şeref... -
Bu nası lbi plaka.Bu plakayı alan herhalde kasıtlı almıştır böylede denk gelmezki
quote:
Orjinalden alıntı: cilikka
34 GAY 34
fiat daydi
-
34 SLH 34
Çok merak ediyodum böyle bi plaka var mı diye..Plaka sorgulamasında sadece BMW yazıyor ama modeli yazmıyor..Geçenlerde Etiler'de gördüm bu plakayı..Araba siyah 6.45'di..
Böyle işte.. -
Abi bu ne ya. Böyle bi plaka 98 model pejoda.
-
benim gördüğüm en bomba plaka 34 ABZ xx (58 fln dı heralde ) arkadaşlarla öğle arası görmüştük 5 dk fln güldük plakaya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X