34 sap....=mını couper s ==34 sap ıle 34 sus ıkı arkadas anlamları sap plakalı arkadas benle gazlama sap gıbı kalırsın dmek ıcın aldı sus plakalı arkadasta sus fazla konusmad ayoluna bak hersabı aldı:D:D:
34 sus...=mıcnı coupers
34 ah 5517=astra benım plakam hosuma gıdıyor
34 mrv 34 =sanırım x5 galatasaray yonetım kurulundan bırnın aracı arkadasın kız arkadasının adıydı bı ara calamaya karar verdık :D:D:D plakayı tabı arabayı deyıl:D
34 ker = kurtcede esek anlamında bunuda her gordumde gulerım ve bır cok plaka var da aklıma geldıkce yazarım
Bizim 407nin plakası 42 pj 407
Bu plaka bu arabaysa bence onda sağlamda çevre vardır be.
quote:
Orjinalden alıntı: ozcanak
Abi bu ne ya. Böyle bi plaka 98 model pejoda.
34 VJN XXX MARKASI DOGAN SLX
ben de mersinde bi jipte gördüm 33 SÜLÜK.... bi 106'da SİNEK görmüştüm bi arkadaşım subaru aldı plakayı da gidip hususi ankaradan aldı arabayı oraya kaydettirip 06 CAN (tabi çocuğun adı da can)
Bugün gördüm 34 NOS 54
Tuningli bi araca iyi giderdi ama bu kendi halinde beyaz bi broadway...
ev sahibimizin plakası .. VJN 69 halamın plakası 06 VGN XXX okulda bir arkadaşın plakası "06 ZİG XX" idi zigrider derdik kıza, leman okuyanlar daha bir komik bulabilir bunu :) birgün bu arkadaşın arabasının yanında park halinde bir araç vardı aracın markası ve rengide aynıydı ve plakasıda "06 ZİK XX" idi. birde sokakta bir tane audi tt var 06 TT plakalı
34 HRZ 44 ABİMİN arabasinin plakasi peugeot 306
bizim okulun yanındaki apartmann bahçesinde bi vectra duruo plakası 34 gey xx vi lada görmüştüm 34 KEK xx
quote:
Orjinalden alıntı: nipp
hiç unutmam 10-15 sene önce okul servislerinden birisiydi.araç peugeot J9 plakası 34 NAH 47
koptum yaww
benim 2 defa trafikte gördüm bi corolla da plakası ABD idi fakat adam heryerine küçük türk bayrakları yapıştırmış heralde tırsıtmışlardır adamı