Şimdi Ara

Şu ana kadar Türklerin yönettiği yerlerin toplamı:Harita (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha şu an ki toprakları yönetemiyorlar
    o kadar büyük bir yeri kim yönetebilir.

400 500 sene evvelde yaşamıyoruz

ayrıca devir teknoloji devri çok toprağa sahip olmak değil gelişebilmek öneli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snaqe -- 15 Mayıs 2008; 18:47:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oxside

quote:

Orjinalden alıntı: özzer

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DOGPRO

türkler barışçı bir millettir türkiyenin bir yer işgal etmek için savaş aççanı hiç sannmam

Doğrusu ben devlet büyüğü olsam savaş açarım.Doğanın kanunudur savaş

çok oyun oynuyorsun sen.

oyun değil ideolojiAyrıca gittiğimiz yerlerde barışı sağlamak en büyük görevimizdir....

SAVAŞLA BARIŞ GETİRMEK.YAŞ KAÇ?

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafa2775

Büyük yazınca ne oluyor ?
    Bu kadar insan salak mı normal puntoyla yazarken !
    Fet etmek ne demek !

arkadaş okuma yazmadan etkilenmiş galiba

quote:

Daha şu an ki toprakları yönetemiyorlar
    o kadar büyük bir yeri kim yönetebilir.

400 500 sene evvelde yaşamıyoruz

ayrıca devir teknoloji devri çok toprağa sahip olmak değil gelişebilmek öneli

tarih tekerrurden ibarettir!Tekrar belirtiyorum bir heralde bu kadar toprağı bir anda feth etmek imkansız bu kadar toprağı feth ediyorsak zaten teknolojimiz var demektir.BKNZ amerika şuan bile feth işlemleri yapıyorHemde Osmanlı devletinin politikasıyla

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Yazat

@ oxside

Bak evladım savaş eğer kazanç sağlamayacaksa yapılmaz. (Vatanı savunma amaçlı savaşlar hariç)

Türkiye'nin bu ülkelere savaş açıp 'hakkı' (!) olan bu toprakları işgal etmediği için mi gelişmediğini sanıyorsun?

Hollanda'nın ki yüzölçümü Konya kadar falandır tüm Türkiye'den daha fazla tarım geliri olduğunu biliyor muydun? Yahut coğrafi keşifler çağında o küçücük Hollanda'nın bir yarım yüzyıl Dünya'daki toplam deniz filolarının neredeyse %70'ine sahip olduğunu?

En yakın rakibi olan İngiltere'den 3 kat daha fazla bir filoyu yönettiğini?

-------------------

İsrail'in yüzölçümü kıyaslamasıyla kendisinden onlarca kat büyük arap ülkelerini yendiğini biliyor musun? Peki yüzyıllardır ufacık İsviçre'ye neden kimse ters bakamıyor hiç düşündün mü?

Bence boşuna bilgin olmayan konularda inat etme. Bu söylediğin şey hem ayıp hem de mantıksız. Bir Kazak, bir Rus, bir İranlı, bir Arap, bir Pakistanlı bu haritayı görse ne düşünür sence?

Abicim hiç googleye kürdistan yazdınmı veya ülkemizin bölünmüş haritalarını gördünmü sen neden bişey demiyorsun?Bende tepkimi böyle gösteriyorum.Bir zamanlar ülkemizin haritasını bölme bölme eden adamların dilini öğreniyoruz.Binlerce yıllık ırk olan Türkler bence bu haritadan daha fazlasını hak ediyor.

ÇOK TOPRAKLA BÜYÜKLÜK OLUYORSA...AVRUPA'NIN EN İYİSİYİZ VAY CANINA AMA MOĞOLİSTANDAN GERİYİZ TÜH TÜH

• Bende 8-9 yaşındayken başbakan olsam tüm dünyayı ele geçircem fln diye düşünürdüm.Arkadaşta o yaşlarda sanırım.Çocukluk hevesleri bi başka oluyo.
  • Ülke dar gelmeye mi başladı?
  • Bu kadar toprağım olacağına İsrail kadar teknolojim olsun.

3-4-5 kıta elinde olunca ne olacak kendi ülkendeki insanlara kendi ülkenle hava mı atacaksın?

Ayrıca ABD'nin toprak kazanayım gibi bir düşüncesi yok.Adam paraya bakar kuru toprağı ne yapsın
  • Bu devirde ne fethetmesi ya Toprak almak o kadar önemli olsaydı bize toprak bile kalmazdı emin olun

Ayrıca toprak büyüklüğü veya nüfus değil, yani nicelik değil nitelik önemlidir. Bknz. İsrail
  • quote:

Orjinalden alıntı: MortMorello

Bende 8-9 yaşındayken başbakan olsam tüm dünyayı ele geçircem fln diye düşünürdüm.Arkadaşta o yaşlarda sanırım.Çocukluk hevesleri bi başka oluyo.

Hakkatten öyle çocukken daha iyi düşüncelerim vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa2775

quote:

Orjinalden alıntı: emreturr

Kalem, kılıçtan üstündür.

Bu eskidenden de böyleydi şimdi de öyle.

Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u fet edeceği zaman top teknolojisinden yararlandı. Gemileri karadan yürütme düşüncesini kullandı.

ÖZGÜR DÜŞÜNCE VE EĞİTİME önem vermeliyiz..........

Büyük yazınca ne oluyor ?
    Bu kadar insan salak mı normal puntoyla yazarken !
    Fet etmek ne demek !

Sitenin sahibiymişsin konuşmanı anlayışla karşılıyorum, olabilir.

Fethetmek şeklinde yazıldığını bilmiyordum, sağol.

• Kırmızı yerlerin birleşimi Kurdun başına benziyor.
  • İyi de üstteki harita eksik arkadaş?Gazneliler Hindistan'da imparatorlıklarını idame ettirdiler.Sultan Mahmut halletmişti oraları.

Şu an ütopik ötesi bir olay olur,daha sen kendi Anadolunu ve ülkenin toprak bütünlüğünü sağlamada zorlanıyorsun?
  • BÖYLE HAYAL KURMAKTAN ÖTEYE GİDEMEYEN AZGELİŞMİŞ İNSANLARIMIZ OLDUĞU SÜRECE ANCA 3. DÜNYA ÜLKESİ OLARAK KALIRIZ.

ARAPLAR,İNGİLİZLER DE ELİMİZDE NE VAR NE YOK 3 KURUŞA ALIRLAR.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

BÖYLE HAYAL KURMAKTAN ÖTEYE GİDEMEYEN AZGELİŞMİŞ İNSANLARIMIZ OLDUĞU SÜRECE ANCA 3. DÜNYA ÜLKESİ OLARAK KALIRIZ.

ARAPLAR,İNGİLİZLER DE ELİMİZDE NE VAR NE YOK 3 KURUŞA ALIRLAR.....

babo yemin ett
  • orada geyik kafası var
  • Bir Japonya olsak yeter...
  • Böyle olmasini istemem , misaki milli sınırlarimiz suanki gibi kalmali. Başka milletlerin özgürlüklerine ve toprak bütünlüğüne saygili olmaliyiz.Onlarin vatanlari göz diktiğiniz yerler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Bir Japonya olsak yeter...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.