Bu haritadaki Türkiye gibi olmak istermisiniz?İsterseniz sebebi nedir? Yorumlarınızı bekliyorum
Bence bunun için sadece 5 yıl gerek "Az zamanda çok işler yapabiliriz"
ziya derim başka birşey demem :)
DOSTUM BU ÇOK AMA ÇOK DERİN MEVZULAR. ÇOK KELİMESİNİN ANLATMAYA YETMEYECEĞİ KADAR ÇOK UZUN.
KİMSE BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİ AMA İLLA ORTALIK KARIŞIYOR. ÇÜNKÜ. NERDE ÇOKLUK ORDA P.KLUK
Ey be ceddime bak hele..
Allah büyük, gün gelir genişletiriz inşallah!
türkler barışçı bir millettir türkiyenin bir yer işgal etmek için savaş aççanı hiç sannmam
quote:
Orjinalden alıntı: DOGPRO
türkler barışçı bir millettir türkiyenin bir yer işgal etmek için savaş aççanı hiç sannmam
Doğrusu ben devlet büyüğü olsam savaş açarım.Doğanın kanunudur savaş
Önce o gösterdiğiniz haritanın beşte biri olan bugünkü Türkiye'yi düze ve feraha çıkarın sonra daha ilerisini düşünürüz. Ne kadar meraklıyız geçmişimizle övünüp, gelecek adına bir şey yapmamaya. Hoş, güzel ama sadece %70'i okuma-yazma bilen, ortalama eğitim düzeyi ilkokul üç olan bir medeniyetle düşlerin ötesine geçemezsiniz. Herkes önce birey olarak üstüne düşeni yapsın.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
geçmişi bir yana bırak geleceğe kucak aç..hava soğuk yağmurlu lalalala olala
sanmam ki bir daha Türkiye o denli genişlesin yada Türkler ve hepimizin bildiği bir şeyde mühim olan ekonomi toprakların genişiği pek bir şey ifade etmiyor bu devirde galiba sanırsam öyle yanılıyor yada yamuluyorda olabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: oxside
quote:
çok oyun oynuyorsun sen.
quote:
Orjinalden alıntı: özzer
quote:
quote:
çok oyun oynuyorsun sen.
oyun değil ideolojiAyrıca gittiğimiz yerlerde barışı sağlamak en büyük görevimizdir....
Napacaksınız o kadar toprağı? Devir ekonomik devir..toprak değil..ne kadar ekonomin güçlü olursa bu devirde o kadar iyisin..bakın israile 6milyonluk israil ortadoğuyu yönetiyor..
+1 Ne güzel dedin be!
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_
Ey be ceddime bak hele..
Allah büyük, gün gelir genişletiriz inşallah!
Savaş zaruri ve hayati olmalıdır. Milletin hayatı tehlikeye maruz kalmadıkça savaş bir cinayettir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
O kadar toprağa ihtiyacımız yok ihtiyacımız olan herşey bu topraklarda mevcut . Önemli olan elimizdekini korumak ve geliştirmek .
quote:
Orjinalden alıntı: Shadow_Shooter
Önce o gösterdiğiniz haritanın beşte biri olan bugünkü Türkiye'yi düze ve feraha çıkarın sonra daha ilerisini düşünürüz. Ne kadar meraklıyız geçmişimizle övünüp, gelecek adına bir şey yapmamaya. Hoş, güzel ama sadece %70'i okuma-yazma bilen, ortalama eğitim düzeyi ilkokul üç olan bir medeniyetle düşlerin ötesine geçemezsiniz. Herkes önce birey olarak üstüne düşeni yapsın.
quote:
Orjinalden alıntı: abduaty
ziya derim başka birşey demem :)
komik
quote:
GEÇMİŞİMİZLE ELBETTE Kİ ÖVÜNECEĞİZ.TÜRKİYENŞN %70 DEĞİL %88'İ OKUMA YAZMAYI BİLİYOR(-ki bu 2000 yılı sonuçları.şimdi 90küsür olmuştur.)AMA SENİNDE DEDİĞİN GİBİ HERKES ÖNCE KENDİ ÜSTÜNE DÜŞEN GÖREVİ YAPMALI.
HERŞEYİN BAŞI EĞİTİM
quote:
4 yılda insanlar ülkelerini süper güç yapabiliyorlarsa biz neden yapmayalım.Ayrıca şimdiki ferahsızlık hepimizin yüzünden
Tarihimlede grur duyuyorum....
Bu ne saçma bir şey böyle Başka devletlerin toprak bütünlügüne saygı gösterme sonra kendi devletinin ki için saygı bekle... Bu mudur yani mantık?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: özzer
quote:
quote:
çok oyun oynuyorsun sen.
oyun değil ideolojiAyrıca gittiğimiz yerlerde barışı sağlamak en büyük görevimizdir....