rejkard.ın bu sisteminde servet gibi ağır oyuncular zor oynar birde milli maçlar sakatlıkları falan derken baya yıprandı.... bence gsnin en zayıf noktası orası hele de çok hızlı çıkabilen rakiplere karşı çok çok zorlanırlar....
Bazıları genel olarak beğendiklerini yazmış ama ben 3 büyük takımdaki oyuncuların göstermiş oldukları performansa göre kadro yapıcam.
Aslında Ernstin yerine Nonda olmalıydı ama o zaman düzgün bir kadro olmuyordu. Mecburen Nonda-Baros arasında genel performansı dikkate alarak Barosu koydum.
Kewell bazen tutuk oynuyor ama performansa bakarsak 4 gol atmış 2 asist yapmış.
Sol bekte ise 3 takımdaki oyuncular kötü ama kötünün iyisi Hakanı koymak zorunda kaldım.
Bu kadro beğendiklerim değil, sadece performansları dikkate alarak yazdım.
Volkan
Sabri - Ferrari - Servet - Hakan (?)
Ernst
Keita - Alex - Arda - Kewell
Baros
quote:
Orijinalden alıntı: Méxes
mikro vız vız vız
microda olabilir postbitte.,,
postbit sınırsız çizilmiş ama bu micro.
Volkan
Sabri-Lugano-Servet-İsmail
Ernst-Ayhan
Keita-Alex-Arda
Baros
Volkan Gökhan Gönül - Lugano - Sivok - Hakan Balta Ernst - Emre Keita Alanzinho Alex Baros
4 büyük ağırlıklı oldu ama, idare edin.
quote:
Orijinalden alıntı: Chevher
Belki 3 de olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Belki 3 de olabilir.
3 ü 1 arada diyosun
quote:
Orijinalden alıntı: Méxes
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Belki 3 de olabilir.
3 ü 1 arada diyosun
Ya 4 ise
quote:
Orijinalden alıntı: Taşkıran`
Nonda Kewell Arda Keita Ernst Hakan Balta Lugano Ferrari Gökhan Gönül Volkan
Ernst'in yanına Emre'yi ekledik mi tamamdır.
Volkan Gökhan - Zapo - Lugano - Wederson Ayhan - Ernst Keita - Alex - Arda Makakula
quote:
Orijinalden alıntı: senfield25
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
NONDA
ARDA - ALEX - KEİTA
EMRE - ERNST
İ.KÖYBAŞI - LUGANO - SERVET - G.GÖNÜL
VOLKAN
böyle bir kadro ile oynayabilseydik keşke .... lugano değilde gökhanla alex i acaba fener satmazmı ki bize beşiktaştan da ernst i aldık mı tamamdır
Ernst ve Gökhan Gönül bizde olsa yeter harika bir kadro olurdu. Alex de çok iyi ama bizim takımın hücum fonksiyonları iyi olduğundan Alex'i aratmıyorlar
------------------------- J. Cesar -------------- ------------- Makukula
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Bazıları genel olarak beğendiklerini yazmış ama ben 3 büyük takımdaki oyuncuların göstermiş oldukları performansa göre kadro yapıcam.
Aslında Ernstin yerine Nonda olmalıydı ama o zaman düzgün bir kadro olmuyordu. Mecburen Nonda-Baros arasında genel performansı dikkate alarak Barosu koydum.
Kewell bazen tutuk oynuyor ama performansa bakarsak 4 gol atmış 2 asist yapmış.
Sol bekte ise 3 takımdaki oyuncular kötü ama kötünün iyisi Hakanı koymak zorunda kaldım.
Bu kadro beğendiklerim değil, sadece performansları dikkate alarak yazdım.
Volkan
Sabri - Ferrari - Servet - Hakan (?)
Ernst
Keita - Alex - Arda - Kewell
Baros
tarafsız yazdım diyorsunuz ama bana inandırıcı gelmedi çünkü servetin kötü bir dönemde gün gibi ortada sabri ben buna da karşıyım çünkü performans olarak gökhan daha iyi şuan hakan ve ferrari doğru ernst doğru ama şu kadroda emre yoksa buna tarafsızlık diyemez kimse keitanın yerine emre diyorum arda alex kewell baros veya nonda
quote:
Orijinalden alıntı: senfield25
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
NONDA
ARDA - ALEX - KEİTA
EMRE - ERNST
İ.KÖYBAŞI - LUGANO - SERVET - G.GÖNÜL
VOLKAN
böyle bir kadro ile oynayabilseydik keşke .... lugano değilde gökhanla alex i acaba fener satmazmı ki bize beşiktaştan da ernst i aldık mı tamamdır
bende izden arda aydın hakn balta ve nondayı isterdim kesinlkle