Şimdi bu 3 oyuncuya göre karşılaştırma yaparsak Vederson seçimi dışında bi seçim yapmak gerçekten fanatiklik olur.gerek hakan balta gerek de ismailin performansları ortada.
NOT.Anadolu takımlarının Sol Beklerinin bu 3 takımın sol bekinden iyi olduğuna inanmadığım için o listeye katmadım.
Şimdi burada Lugano konusunda hemfikir olmalıyız adam ligimizin en iyi stoperi.Geri kalanlardan Bilica ve Servet göze çarpıyor ama Servet gerçekten geçen seneki Servet değil,performans olarak bu sene bence çok kötü.ki bunu gsnin yediği gollerden anlayabiliriz.Bilica Lugano ikilisi sayesinde tabi önlerindeki Emre Cristian ikilisini de hesaba katarsak toplam 5 gol yedik şu ana dek.gs ise 12 gol ile en çok gol yiyen 8.takım. İstatistikler ortada PERFORMANSA bakılırsa Bilica Servetten iyi bi sezon geçiriyor.
Emre'yi kafadan yazarım,herkes de yazmalı zaten :) Geri kalan oyunculardan Cristianla karşılaştırılacak tek kişi Ernst'tir.Ama o da geçen seneki performansında değil.Cristian inanılmaz oynuyor.Herkesin vasat dediği adam inanılmaz bir etki yarattı FB'ye... Cristianı görmezden gelmek futbola ihanettir arkadaşlar o kadar diyeyim :)
Bu arada @Ne[M]esis kadro güzel ama Kewell ve Nonda o pozisyonları haketmiyor bence.Hele Alex'in ultra performans gösterdiği bu sezonda kadrona girmemesi olmamış :) Kewell vasat oynuyor arkadaşlar bu yıl.Nonda da 6 gol attı ama Julio Cesar'la kıyaslayınca Julio Cesar demek daha mantıklı gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
NONDA
ARDA - ALEX - KEİTA
EMRE - ERNST
İ.KÖYBAŞI - LUGANO - SERVET - G.GÖNÜL
VOLKAN
Ernst in yerine M. Sarp daha iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: Hayk-er
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
NONDA
ARDA - ALEX - KEİTA
EMRE - ERNST
İ.KÖYBAŞI - LUGANO - SERVET - G.GÖNÜL
VOLKAN
Ernst in yerine M. Sarp daha iyi olur
Rüştü
Gökhan Gönül---Ferrari---Lugano---Hakan Balta
Ernst
Keita---Alex---Santos
Nonda---J.Cesar
Baros 5 gol 2 asist yapmış Kewell 4 gol 2 asist yapmış Keita 0 gol 5 asist Alex 3 gol 3 asist
Enterasan kadrolar yapmışsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: West Blood
Rüştü
Ernst
Keita---Alex---Santos
Nonda---J.Cesar
rüştü yourockemotion.gif diyorum sana
quote:
Orijinalden alıntı: Error 404
quote:
Rüştü
Ernst
Keita---Alex---Santos
Nonda---J.Cesar
Ohaaa ben ne zaman yazdım Rüştü'yü lan Okul çok yoruyor beni anlaşılan herhalde önce Bjk kadrosunu yazıyorum sandım
Rüştü yerine Volkan olacak o
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Baros 5 gol 2 asist yapmış Kewell 4 gol 2 asist yapmış Keita 0 gol 5 asist Alex 3 gol 3 asist
Hocam senin de kadronu bekliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: karamazovkardesler
quote:
Hocam senin de kadronu bekliyoruz.
Alıntıları Göster
---------Volkan GG Servet Lugano Balta -------Ernst Sarp Keita-----Alex-----Arda ---------Baros
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Error 404
quote:
Rüştü
Ernst
Keita---Alex---Santos
Nonda---J.Cesar
Ohaaa ben ne zaman yazdım Rüştü'yü lan Okul çok yoruyor beni anlaşılan herhalde önce Bjk kadrosunu yazıyorum sandım
Rüştü yerine Volkan olacak o
herhalde öyledir dostum yoksa diyorum ne diyor bu
benim çıkaracağım kadroda arkadaşlarınkine benzer olur.
FORVET ve ORTA SAHA HÜCUM HATTI: Galatasaray'dan ki bunlar Baros keita arda ve kewell DEFANS ve KALECİ: Fenerbahçe'den. Beşiktaş'tan alıcağım tek isim tartışmasız Ernst olur.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Elessar Fefalas
Vederson kim, Bilica kim, Baroni kim? Bunların ne işi var listede. Çok daha kaliteli isimler varken bunları koymanın amacı aşırı fanatiklik mi?
Olaya mevki mevki bakalım. Ve bu mevkideki oyuncuları Performanslarına göre değerlendirelim...
Şimdi bu 3 oyuncuya göre karşılaştırma yaparsak Vederson seçimi dışında bi seçim yapmak gerçekten fanatiklik olur.gerek hakan balta gerek de ismailin performansları ortada.
NOT.Anadolu takımlarının Sol Beklerinin bu 3 takımın sol bekinden iyi olduğuna inanmadığım için o listeye katmadım.
Şimdi burada Lugano konusunda hemfikir olmalıyız adam ligimizin en iyi stoperi.Geri kalanlardan Bilica ve Servet göze çarpıyor ama Servet gerçekten geçen seneki Servet değil,performans olarak bu sene bence çok kötü.ki bunu gsnin yediği gollerden anlayabiliriz.Bilica Lugano ikilisi sayesinde tabi önlerindeki Emre Cristian ikilisini de hesaba katarsak toplam 5 gol yedik şu ana dek.gs ise 12 gol ile en çok gol yiyen 8.takım. İstatistikler ortada PERFORMANSA bakılırsa Bilica Servetten iyi bi sezon geçiriyor.
Emre'yi kafadan yazarım,herkes de yazmalı zaten :) Geri kalan oyunculardan Cristianla karşılaştırılacak tek kişi Ernst'tir.Ama o da geçen seneki performansında değil.Cristian inanılmaz oynuyor.Herkesin vasat dediği adam inanılmaz bir etki yarattı FB'ye... Cristianı görmezden gelmek futbola ihanettir arkadaşlar o kadar diyeyim :)
Bu arada @Ne[M]esis kadro güzel ama Kewell ve Nonda o pozisyonları haketmiyor bence.Hele Alex'in ultra performans gösterdiği bu sezonda kadrona girmemesi olmamış :) Kewell vasat oynuyor arkadaşlar bu yıl.Nonda da 6 gol attı ama Julio Cesar'la kıyaslayınca Julio Cesar demek daha mantıklı gibi.
micro senmisin koçum.
quote:
quote: