ARKADASLAR OYUNA YAKLASIK 2 SENEDIR ARA VERDIM AMA OYUN BAYA Bİ DEİŞMİŞ..OYUNU ANLAMAKTA ZORLANDIM ACIKCASI..OYUN UNİQE KESMEK UZERİNEMI YOKSA HALA ESKISI GIBI PWP UZERINE MI OYNANMAKTA??BEN SAHSEN PWP UZERINE OYNAYAN BIR ESKI OYUNCU OLARAK SUAN DA EN KRAL BUILDIN NE OLDUGUNU COZEMEDIM..CHİNA VE EU CHARLARINDAN BUILDI ÖZELLIKLE PWP ICIN İDEAL OLAN BUILD HANGISI MERAK EDIYORUM VE SIZLERE SORMAK ISTEDIM..YORUMLARINIZI MUTLAKA BEKLIYORUM VE 120 LVL EU CHAR (MUMKUNSE EN FULL OLANINDAN,FİYAT ARALIGI 500-1000 TL ARASINDA )SATAN ARKADASLARIMIZ VARSA PM ATSINLAR..SIMDIDEN TESEKKUR EDIYORUM HERKESE..
Benim görebidliğim kadaryla roque yani xbow ve dagger. yanına clericde açsan gidiyor, warriorda warlockda.
Bu benm şahsi fikrim
Warrior-Cleric gene acik ara onde. Ama Rogue-Warlock bir o kadar tehlikeli.
Eşit şartlarda Rogue-Warlock buildinin bir ölüm makinesi olduğunu düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: DaywalkeR2oo6
iSro'da esit sart diye bir sey yok , olmayacak.
quote:
Orijinalden alıntı: -Cronus
quote:
Orijinalden alıntı: DaywalkeR2oo6
iSro'da esit sart diye bir sey yok , olmayacak.
Şu anda var olduğunu düşünüyorum,malum herkeste legend+12 set silah takı,sonuc olarak şartları eşit sayabiliriz neden eşit olmasın.
Bard - Cleric bence 10 numara build 115 level'im , geçen gün 94 level'e iki skill'le yatırdım QanQa öyle böyle değil baba char.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme