arkadaşlar yeni bi ekran kartı alamak üzereyim ve mümkünse şu an ki en iyi agp kartı almak istiyorum ve bildiğim kartlar 6600gt ve x1600pro bunun dışında versa eğer bunlar gibi kartlar bi karşılaştırma bi performans sırasına göre sıralama yapabilirmisiniz bana
7800gs falan var 1950pro ama onlar türkiyede yok benim bildigim hepsiburada.com x1650pro ddr3 var...
Türkiye de bulabileceğin kart 1650 pro
7800gs'DE BULURSUN TR'DE AMA F/P olarak 1650Pro (eskiden X800GTO AGP idi, o da artık zor bulunan kartlar ordusuna katıldı)
x1600pro ile 1650 pro arasında çok fark varmı peki performans olarak?
x1650 pro agp 8x i bi turlu bulamadım ya her dukkanı gezdim adamların haberi bile yok bu arada bahsettiğim yer tekirdağ-çorlu
quote:
Orjinalden alıntı: goldenflame
x1600pro ile 1650 pro arasında çok fark varmı peki performans olarak?
DDR3 ramleri olanı alırsan arada fark olduğunu mutlaka anlarsın
cevap verme nezaketini gösteren TRQX,ilker_inside, darkswordman ve zed çok teşekkür ederim şimdi hepsi_burda dan x1650pro siparişi verdim inşallah ddr3 ramli olanı gelir ve en önemlisi 10.12.2006da stoklara girecek demişler sitelerinde inşallah bi aksilik olmaz da gelir o zamana kadar bene oyun toparlayım piyasadan
quote:
cevap verme nezaketini gösteren TRQX,ilker_inside, darkswordman ve zed çok teşekkür ederim şimdi hepsi_burda dan x1650pro siparişi verdim inşallah ddr3 ramli olanı gelir ve en önemlisi 10.12.2006da stoklara girecek demişler sitelerinde inşallah bi aksilik olmaz da gelir o zamana kadar bene oyun toparlayım piyasadan
DDR3 olmasını neden şansa bağlıyorsun ki, bunu garanti et, ondan sonra al bu kartı
SAPPHIRE ATI X1600PRO(128Bit) 256MB AVIVO 8X yer t.dağ/ çorlu 180 usd kdv dahil
quote:
Orjinalden alıntı: zed
x1650 pro agp 8x i bi turlu bulamadım ya her dukkanı gezdim adamların haberi bile yok bu arada bahsettiğim yer tekirdağ-çorlu
inventus'ta msi x800xt var 212$
nası garanti ettirebilirim ki ddr2 ve ya ddr3 olduğu yazıyomu kutunun üstünde (benzer bir olay bi arkadaşa asus 9550 alırken eksende olmuştuda kartın ramlerine bakmak istemiştik baktırmamışlardı) eğer kutu üzerinde yazıyorsa yada anlaşılabilinecek birşeyse siparişi iptal edip ddr3 lü yollatın bana diyeyim
quote:
Orjinalden alıntı: TRQX
quote:
DDR3 olmasını neden şansa bağlıyorsun ki, bunu garanti et, ondan sonra al bu kartı
kutunun üzerinde yazıyor tabi, ona bakıp alıyorsun hatta kartın özellikleri arasından da görebilirsin bunu özellikle ddr2 ya da ddr3 diye yazar
mail atıp soracaksın o zaman (ya da tel aç) 256MB GDDR memory yazması hayra alamet değil, mutlaka bu işin peşine düş
ok ok sorun çözüldü kısmen SAPPHIRE RADEON X1650PRO 256MB DDR3 AGP 8X-4X EKRAN KARTI (11090-00-20R) sipariş ettiğim ürün bu ayrın ilk işim arıyorum hepsi_buradayı tam bilgi alıyorum verdiğin bilgiler için teşekkürler TRQX
quote:
Orjinalden alıntı: solar_apex
aman diyim bu arkadaşa uymayın..
quote:
Orjinalden alıntı: solar_apex
tavsiye diye bunu veriyorsun ama aynı fiyata alabileceğin kart (7900GS) bunu 4e katlar haberin var mı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme