Şimdi Ara

Şu anki hayatım (CİDDİ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
4
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O özgüven problemi acayip gıcık bir şey yine başaramazsam korkusu falan benimde problemim.İntiharı aklından bile geçirme bir kurtuluş değildir intihar.
  • Ertamus kullanıcısına yanıt
    Adasim canyoldasim sen gelvbana 1 ton derdini anlat ben seni dinlerim sıkılmam merakliyim gel benle arkadas ol zaten 2 mizde ayni durumdayiz sanki dunyada

HERKEZ ZOMBİ Bİ TEK BİZ SAGLAM KALMISİZ HERKEZ BİZLE DALGA GECİYOR

seni ekliyorum ozele gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş olabilirz

• Kardeşim bende senin yaşlarındayken aynı sıkıntıları çekiyordum. Aile kavgaları hariç. Okulda sadece 1 arkadaşım vardı. Ve o şuan benim için canını verebilecek kadar değerli biri.En az 5 defa intihar etmeye kalkıştım. Camdan atlamaya çalıştım. Babamın arabasını kaçırıp hız yapıp tümseklere frensiz girip kontrolü kaybedip ölmeyi istedim. İçki içtim ot kullandım sigara içtim. Şuan üniversitedeyim. Ülkenin en bok üniversitesi kampüsü berbat binaları berbat. Tüm kızlar sanki sapıkmışız gibi bakıyor. Bunları hep içime attım attım attım hala patlamadım. Ve kimsenin yaşamasını istemediğim çok berbat bir olay yaşadım. Çok çok iyi durumdayken krizde battık. Elde avuçta ne varsa haciz geldi. Bu daha lisenin başındayken oldu düşün. Bunları hep içime attım. İçtim deli gibi içtim eve gelmedim sokakta yattım annemlere yalan söyledim arkadaştayım diye. Başkalarının sorunlarını dinleyip çözmeye odaklandım ondan sonra. Herkesin sorununu tek tek dinleyip çözüm yolu bulmaya. Böyle böyle bir sürü arkadaş edindim. Rehberimde 20 kişi vardı sadece ailemden ve yakın çevremizden. Sonra bunlar olmaya başladı şuan rehberimde 280 kişi var. Hepsiyle zamanı geldiğinde konuşurum. 2000 dk lık red tarifesi kullanıyorum genelde ay sonuna kadar yetmiyor. Telefonda konuştuğumun belki 5 katı kadar dışarda takılıyorum. Mutlu muyum hala değilim. 20 yaşına geldim. İlk kız arkadaşım böyle oldu. Hala bir sevgilim yok. Okulda konuştuğum kimse yok. İstanbulda birlikte takıldığım kişi sayısı bir elin parmağını geçmez.Ama inan herşeyin daha iyi ve daha güzel olacağına inan ben böyle yapıyorum yoksa yaşayamam zaten. Hayata sıkı sıkıya bağlan. Ben böyle olmasam belki tek başıma kaldığım bir gün ölümü hemen aklıma getirip intihar edebilirim. Ama bunları şimdi yaşadım ileride olsa bile üstesinden çok rahat bir şekilde gelebilirim artık. Artık hayat bana gülecek inanıyorum. Bu biraz polyannacılık oynamaya benziyor. Unutma mutlu olmaya hayattan her koşulda zevk almaya bak. İntihar kurtuluş sayarsın belki ama ailen sen gidince dayanabilir mi? Onlarda arkandan gelirse? Bunlar olabilir bunları düşünerek hayatı yaşamaya bak.

Uzun oldu ama olması gerekiyordu. Eğer istanbul'daysan pm at buluşalım konuşalım :)

• Dostum sende açık şekilde aşağılık kompleksi oluşmuş. Çok basit bir şey aslında, neden basit? Çünkü seni bu hale getiren şeyin farkındasın. Sana tavsiyem bak gerçekten öylesine laf olsun diye söylemiyorum. En yakın devlet hastanesinin psikoloji veya okulundaki psikoloji hocan iyiyse gidip yardım alman. Yardım almaktan da utanma, kimse mükemmel değil bu hayatta. Umarım aşarsız bazı şeyleri, çok istersen ben de dinlerim seni kendimce de nasihat verebilirim, PM at istersen.
  • Chaplin in bi lafi vardir 'gulucukler, acilarimi ortmeye calisan agir iscilerdir' diye
    Kendine guvenmezsen boyle yasamaya devam edersin, bizim soylememizle degismez sadece yol gosteririz, tercihleri sen secersin

Sana tavsiyem eger aile icinde sadece sozlu tartisma varsa pek bulasma, evden okula, okuldan eve yasa en azindan lise bitene kadar
    Ama cebinde paran varsa mutlaka disari cik gez eglen insanlari gorerek tani, arkadaslarin yoksa bile tek basina cik bi kahve ic
    Spora git, kesin git hatta

Intihar falan bunlari gec, ac degilsin acikta degilsin
    Universiteye kadar sık disini sonra hersey simdikinden cok daha iyi olacak

• Yak bi cigara, boşver be 3 günlük dünya..
    Kimseye ne acıdım, ne güldüm, yeri geldi aynı dertleri bende yaşadım ama inanki dünya umurumda değil.
    Amaçsızca takılıyorum, ve çok ciddiyim hiçbirşeyin değeri yok şuan gözümde.
    Baban öldü dediler gülüp geçdim, cidden takmadım ölümlü dünya acı çekmeye gerek yok.

Kendini kurtar, bırak onlar senin peşinden koşsun, ama unutma benim gibi bir amaçsızsan bir hiçsin şu dünyada. Hayatına biraz dinlenip çeki düzen ver.
    Ama ne önemi varki, milletin sana nasıl bakdığı önemli değil. Önemli olan senin onlara nasıl bakdığındır dostum..
    Kendini kurtarmaya bak, derdin paraysa ve birazcık kafayı kullanabiliyorsan burs'u cebinde say, derdin sevgiyse boşver gitsin..
    Kim sevgiyle karın doyurabilmiş ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 2 Mayıs 2014; 5:49:34 >
  • Normalde herkese cevap verirdim ama gececi tayfa buna imkan bırakmamış

Gececilerden genelen yorumlar da gerçekten güzeldi.Çok teşekkür ediyorum desteğiniz için.Bir şeyleri değiştirmeye hayatımı güzelleştirmeye çabalayacam.Bu konuyu açyığıma pişman olurum diyordum ama şu an oldukça mutluyum.Bu kadar kişinin yardım etmesi, bir şeyler yazması gerçekten iyi geldi. Benle LoL e girenler oldu
    1 gece olsun dertlerimi düşünmeden uyudum:Gerçekten konuya cevap atan herkese sonsuz teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertamus -- 2 Mayıs 2014; 7:30:20 >
  • evde bunlar kavga ediyoken not birak biktim lan diye bagir carp kapiyi cik 1 2 gun gelme gerekirse sokakta yat eve geldiginde kuzuya donecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maktusso

evde bunlar kavga ediyoken not birak biktim lan diye bagir carp kapiyi cik 1 2 gun gelme gerekirse sokakta yat eve geldiginde kuzuya donecekler.

Bağırıp çağırıp bunlara lanet okudum bir kere ama eve gelmemek falan lüzumsuz olur.Onlar için rahatımı bozmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertamus

quote:

evde bunlar kavga ediyoken not birak biktim lan diye bagir carp kapiyi cik 1 2 gun gelme gerekirse sokakta yat eve geldiginde kuzuya donecekler.

Bağırıp çağırıp bunlara lanet okudum bir kere ama eve gelmemek falan lüzumsuz olur.Onlar için rahatımı bozmam.

evet ama bagirip cagirirsan derler cocuk asi genc ama eger bi evi terkediyo numarasi yaparsan varyaa

acikcasi bizimkilerde cok kavga ediyodu kucukken bi carptim kapiyi aksamina dondum ikisi barismis bidahada kavga etmeyiz diyolardi yani

• quote:

quote:

quote:

evet ama bagirip cagirirsan derler cocuk asi genc ama eger bi evi terkediyo numarasi yaparsan varyaa

acikcasi bizimkilerde cok kavga ediyodu kucukken bi carptim kapiyi aksamina dondum ikisi barismis bidahada kavga etmeyiz diyolardi yani

Bizimkilere tutmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bizimkilere tutmaz.

pmden nickini ver lol atalim aksama o zaman

• Hocam sizin yaşadıklarınızın çoğunu yaşadım hala da yaşıyorum. Ve ilk sayfadaki bir arkadaşın da dediği gibi konu kendine güvenmeme. Bunun akabinde olayları çok kafaya takma herşeyi gözde büyütme falan filan. Ben de kurtulmaya çalışıyorum bu durumdan. İnşallah başaracağım. Senin yaşın da küçükmüş. Benim yaş 27

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enessezgin

Hocam sizin yaşadıklarınızın çoğunu yaşadım hala da yaşıyorum. Ve ilk sayfadaki bir arkadaşın da dediği gibi konu kendine güvenmeme. Bunun akabinde olayları çok kafaya takma herşeyi gözde büyütme falan filan. Ben de kurtulmaya çalışıyorum bu durumdan. İnşallah başaracağım. Senin yaşın da küçükmüş. Benim yaş 27

Bu durumda olan herkes kurtulur İnşallah
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enessezgin

Hocam sizin yaşadıklarınızın çoğunu yaşadım hala da yaşıyorum. Ve ilk sayfadaki bir arkadaşın da dediği gibi konu kendine güvenmeme. Bunun akabinde olayları çok kafaya takma herşeyi gözde büyütme falan filan. Ben de kurtulmaya çalışıyorum bu durumdan. İnşallah başaracağım. Senin yaşın da küçükmüş. Benim yaş 27

Bu durumda olan herkes kurtulur İnşallah

İnşallah hocam...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailene ayrılmalarını öner. Benim ailemde böyleydi sonunda ayrıldılar. Daha mutluyum ancak bu sefer daha yalnız hissetmen mümkün. Eğer babanda kalırsan 1 hafta aralıksız İnegöl köfte yiyeceksin ama rahat edeceksin. Annende kalırsan anne yüreği dayanamayacak ve sana yemek yapacak ama sürekli "Dersini yap! Kalk o seyin basından! Yine mi o turuncu site?" gibi seyler söyleyecek. Uzun lafın kısası gulu seven dikenine katlanacak. Babamla yasıyorum normal bir bekar evinin 3 katı büyüklükte evimiz var. Okulda ki aynı durum yüzünden arkadasım yok. Sporda berbatim ancak LoL cevresinde topladığım arkadaslarım var onlarda iyi bir support oldugum Icin seviyorlar beni galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: FlameWind6

Ailene ayrılmalarını öner. Benim ailemde böyleydi sonunda ayrıldılar. Daha mutluyum ancak bu sefer daha yalnız hissetmen mümkün. Eğer babanda kalırsan 1 hafta aralıksız İnegöl köfte yiyeceksin ama rahat edeceksin. Annende kalırsan anne yüreği dayanamayacak ve sana yemek yapacak ama sürekli "Dersini yap! Kalk o seyin basından! Yine mi o turuncu site?" gibi seyler söyleyecek. Uzun lafın kısası gulu seven dikenine katlanacak. Babamla yasıyorum normal bir bekar evinin 3 katı büyüklükte evimiz var. Okulda ki aynı durum yüzünden arkadasım yok. Sporda berbatim ancak LoL cevresinde topladığım arkadaslarım var onlarda iyi bir support oldugum Icin seviyorlar beni galiba.

Boşanmaları konusnuda dediğim gibi açıklamayacağım bir durum söz konusu. Bu arada main im adc İyi sup gördüm mü kaçırmam

• quote:

Herkese Merhaba. Bu konuyu açmayı aylardır düşünüyordum ama nereden başlayacağımı bilemedim bir türlü. Aileyle başlayalım.

Ailem kendimi bildim bileli sürekli kavga eder.Kavgasız art arda 3 gün geçmez.Küçüklüğümden beri bu beni oldukça üzdü. Elimden de hiçbir şey gelmiyordu bu konuda. Hayatımın yarısında okuldan geldiğimde babam küfürler savuruyor annemi ağlıyor şekilde buldum hep. Şimdilerde ise ikisiyle de muhatap olmam.

Okula gelirsek derslerim iyi. İyi bir Anadolu lisesinde yüksek notlar alıyorum. Dışarıdan bakan bir öğrencinin imreneceği türden... Tabi matematik,fizik,kimya... için geçerli bu durum sözellerde durum vahim. Onun dışında okulda çok çocuksu davranırım.Sanırım evde hiçbir insanla konuşmadığım için sürekli konuşurum.Ota b.ka gülerim. Çok mutlu biri gibi görünüyorum herkese ama gerçekle hiç alakası yok.Eve adım attığım anda sıkkınlık çöker. Kavga olsun olmasın artık psikolojik olmuş. Hiçkimseyle konuşmaz geçer odama otururum.
    Okuldaki arkadaşlarım için ise bir nebze değerim yok.Sadece onları güldürüyorum.Onun dışında ölsem umurlarında olmaz.Buna örnek vermek istemiyorum

Ve asıl soruna gelelim. Hiçbir işte başarılı olamama durumu. Denediğim her şeyde başarısız oldum. Berbat futbol oynarım. Boyum uzun basketbolu beceremem. Masa tenisinde rezilden biraz iyiyim.Sporla ilgim bu kadar işte. Rubik küpüdür, yoyodur, pen-spinning dir... bu tarz hobilerin hepsini elime yüzüme bulaştırdım. Artık en ufak başarısızlık koymaya başlıyor.
    LoL de kötü oynadığım her oyundan sonra gözlerim doluyor. Zaten artık beden dersinde falan da spor yapmıyorum. Varsa yoksa müzik. Derdimi anlattığım insanlar bir bir uzaklaştı benden hep. Haklılar da bu denli değersiz biriyle arkadaş olmaya çalışıyorsun bir de bir ton dert dinliyorsun her Allah'ın günü.Eski bir arkadaşım mesaj atmıştı geçenlerde dediğim ilk laf şu oldu:"benle konuşma sonunda pişman olursun." Öyle de oldu artık ayda bir konuşuruz, o da LoL de. Başka biri ise can yoldaşım dediğim biri.Artık ona intihar edecem dediğimde katıla katıla güldüğüne eminim.Doğru bir de intihar etmek istiyorum.İnanan biri olmanın getirilerinden biri de bu yaşamak zorundayım.

Alay edecekler pm atarlarsa daha can yakıcı olabilir akıllarında bulunsun. Okumanız ne kadar sürdü bilmiyorum ama siz bile bu sürede benden nefret etmişsinizdir.

bende çok aşırı olan borçlarımdan dolayı konu açmıştım. baya dalga geçen oldu. kendini as kurtul diyen bile oldu. o yüzden bu siteye sırrımı vermiyorum artık. adam gibi adam var tabi ama beyni ilkokul seviyesinde olan ergende çok fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnmklvym

quote:

Herkese Merhaba. Bu konuyu açmayı aylardır düşünüyordum ama nereden başlayacağımı bilemedim bir türlü. Aileyle başlayalım.

Ailem kendimi bildim bileli sürekli kavga eder.Kavgasız art arda 3 gün geçmez.Küçüklüğümden beri bu beni oldukça üzdü. Elimden de hiçbir şey gelmiyordu bu konuda. Hayatımın yarısında okuldan geldiğimde babam küfürler savuruyor annemi ağlıyor şekilde buldum hep. Şimdilerde ise ikisiyle de muhatap olmam.

Okula gelirsek derslerim iyi. İyi bir Anadolu lisesinde yüksek notlar alıyorum. Dışarıdan bakan bir öğrencinin imreneceği türden... Tabi matematik,fizik,kimya... için geçerli bu durum sözellerde durum vahim. Onun dışında okulda çok çocuksu davranırım.Sanırım evde hiçbir insanla konuşmadığım için sürekli konuşurum.Ota b.ka gülerim. Çok mutlu biri gibi görünüyorum herkese ama gerçekle hiç alakası yok.Eve adım attığım anda sıkkınlık çöker. Kavga olsun olmasın artık psikolojik olmuş. Hiçkimseyle konuşmaz geçer odama otururum.
    Okuldaki arkadaşlarım için ise bir nebze değerim yok.Sadece onları güldürüyorum.Onun dışında ölsem umurlarında olmaz.Buna örnek vermek istemiyorum

Ve asıl soruna gelelim. Hiçbir işte başarılı olamama durumu. Denediğim her şeyde başarısız oldum. Berbat futbol oynarım. Boyum uzun basketbolu beceremem. Masa tenisinde rezilden biraz iyiyim.Sporla ilgim bu kadar işte. Rubik küpüdür, yoyodur, pen-spinning dir... bu tarz hobilerin hepsini elime yüzüme bulaştırdım. Artık en ufak başarısızlık koymaya başlıyor.
    LoL de kötü oynadığım her oyundan sonra gözlerim doluyor. Zaten artık beden dersinde falan da spor yapmıyorum. Varsa yoksa müzik. Derdimi anlattığım insanlar bir bir uzaklaştı benden hep. Haklılar da bu denli değersiz biriyle arkadaş olmaya çalışıyorsun bir de bir ton dert dinliyorsun her Allah'ın günü.Eski bir arkadaşım mesaj atmıştı geçenlerde dediğim ilk laf şu oldu:"benle konuşma sonunda pişman olursun." Öyle de oldu artık ayda bir konuşuruz, o da LoL de. Başka biri ise can yoldaşım dediğim biri.Artık ona intihar edecem dediğimde katıla katıla güldüğüne eminim.Doğru bir de intihar etmek istiyorum.İnanan biri olmanın getirilerinden biri de bu yaşamak zorundayım.

Alay edecekler pm atarlarsa daha can yakıcı olabilir akıllarında bulunsun. Okumanız ne kadar sürdü bilmiyorum ama siz bile bu sürede benden nefret etmişsinizdir.

bende çok aşırı olan borçlarımdan dolayı konu açmıştım. baya dalga geçen oldu. kendini as kurtul diyen bile oldu. o yüzden bu siteye sırrımı vermiyorum artık. adam gibi adam var tabi ama beyni ilkokul seviyesinde olan ergende çok fazla.

Katılıyorum.Bu konuyu açmak için aylarca bekledim.Bu konunda "öl işte napacan" diyenlerle dolmasını bekliyordum.Bir iki okuyamadmcı dışında sıkıntı çıkmadı Allah'tan.Daha da önemlisi buradan önemli tavsiyler ve birkaç arkadaş edindim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.