Şimdi Ara

Şu anki hayatım (CİDDİ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
4
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Csb degil ise sunu cok icten soleyebilirim yazdiklarinin aynisini ben yasiyorum hemde her seyi lol de kotu oynayinca gozumde dolmalar sozel dersler vahim yani her seyi ayni yasiyorum. 1.82 boyum var basketi beceremem hayatim muzikle geciyor suan bu mesaji yazarken bile bos dersimiz vardi muzik dinliyorum kimse benle muhattap olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nacho_EU

Csb degil ise sunu cok icten soleyebilirim yazdiklarinin aynisini ben yasiyorum hemde her seyi lol de kotu oynayinca gozumde dolmalar sozel dersler vahim yani her seyi ayni yasiyorum. 1.82 boyum var basketi beceremem hayatim muzikle geciyor suan bu mesaji yazarken bile bos dersimiz vardi muzik dinliyorum kimse benle muhattap olmuyor.

Şu konuya CSB diyenler gerçekten üzdü beni. O kadar çok benziyoruz ki kendi mesajım sandım.benimde boy 1.82
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertamus

quote:

Orijinalden alıntı: Nacho_EU

Şu konuya CSB diyenler gerçekten üzdü beni. O kadar çok benziyoruz ki kendi mesajım sandım.benimde boy 1.82

Evet tamamen ayniyiz anladigim kadariyla benim belki tek farkim aile kavgasanin fazla olmamasidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• burda olsan yardim ederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herkese Merhaba. Bu konuyu açmayı aylardır düşünüyordum ama nereden başlayacağımı bilemedim bir türlü. Aileyle başlayalım.

Ailem kendimi bildim bileli sürekli kavga eder.Kavgasız art arda 3 gün geçmez.Küçüklüğümden beri bu beni oldukça üzdü. Elimden de hiçbir şey gelmiyordu bu konuda. Hayatımın yarısında okuldan geldiğimde babam küfürler savuruyor annemi ağlıyor şekilde buldum hep. Şimdilerde ise ikisiyle de muhatap olmam.

Okula gelirsek derslerim iyi. İyi bir Anadolu lisesinde yüksek notlar alıyorum. Dışarıdan bakan bir öğrencinin imreneceği türden... Tabi matematik,fizik,kimya... için geçerli bu durum sözellerde durum vahim. Onun dışında okulda çok çocuksu davranırım.Sanırım evde hiçbir insanla konuşmadığım için sürekli konuşurum.Ota b.ka gülerim. Çok mutlu biri gibi görünüyorum herkese ama gerçekle hiç alakası yok.Eve adım attığım anda sıkkınlık çöker. Kavga olsun olmasın artık psikolojik olmuş. Hiçkimseyle konuşmaz geçer odama otururum.
    Okuldaki arkadaşlarım için ise bir nebze değerim yok.Sadece onları güldürüyorum.Onun dışında ölsem umurlarında olmaz.Buna örnek vermek istemiyorum

Ve asıl soruna gelelim. Hiçbir işte başarılı olamama durumu. Denediğim her şeyde başarısız oldum. Berbat futbol oynarım. Boyum uzun basketbolu beceremem. Masa tenisinde rezilden biraz iyiyim.Sporla ilgim bu kadar işte. Rubik küpüdür, yoyodur, pen-spinning dir... bu tarz hobilerin hepsini elime yüzüme bulaştırdım. Artık en ufak başarısızlık koymaya başlıyor.
    LoL de kötü oynadığım her oyundan sonra gözlerim doluyor. Zaten artık beden dersinde falan da spor yapmıyorum. Varsa yoksa müzik. Derdimi anlattığım insanlar bir bir uzaklaştı benden hep. Haklılar da bu denli değersiz biriyle arkadaş olmaya çalışıyorsun bir de bir ton dert dinliyorsun her Allah'ın günü.Eski bir arkadaşım mesaj atmıştı geçenlerde dediğim ilk laf şu oldu:"benle konuşma sonunda pişman olursun." Öyle de oldu artık ayda bir konuşuruz, o da LoL de. Başka biri ise can yoldaşım dediğim biri.Artık ona intihar edecem dediğimde katıla katıla güldüğüne eminim.Doğru bir de intihar etmek istiyorum.İnanan biri olmanın getirilerinden biri de bu yaşamak zorundayım.

Alay edecekler pm atarlarsa daha can yakıcı olabilir akıllarında bulunsun. Okumanız ne kadar sürdü bilmiyorum ama siz bile bu sürede benden nefret etmişsinizdir.

Kardeşim benim de annem babam sürekli kavga ediyordu benim de huzurum yoktu ama ben senin gibi LoL oynayamıyorum ühüüü kimse beni sevmiyor ühüü gibi tavırlara girmiyordum.. Sen işi kafada bitirmişsin başka birşey değil.. Yoksa hayatın berbat değil ben ne insanlar tanıyorum annesi küçükken ölmüş babası sokağa atmış yurtta büyüyen çocuklar ama onlar bile yaşama tutunuyorlar ama sen sadece mızmızlanıyorsun..

• Bende konyadayım kardeşim bi gün konuşmak dertleşmek istersen pm atabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaiken

Bende konyadayım kardeşim bi gün konuşmak dertleşmek istersen pm atabilirsin

Aklımda tutarım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertamus -- 2 Mayıs 2014; 12:01:35 >
  • ozaman kendıne yenı hobıler bul. en azından stresı uzak tutar kendınede zaman ayırmıs olursun.

Fıtness yapabılırsın, boks vs ogrenebılırsın.
  • Insanlari kendinden cok onemseme senin ilacin bu. Nabza gore serbet takilmak yerine niye her seferde milleti guldurmek icin cabaliyorsun. Herseyin yeri var. Sporda basarisiz olman normal ben suana kadar hic yapmadığım bir sporu birden yapmaya kalksam ben de basarisiz olurum. Spora kucuk yastan baslanir calisinir, yetenek ile pekistirilir. Kendinin ustune cok gitme. Herkesin ama herkesin iyi oldugu bir konu mutlak olur. Belki simdi degil belki 2 gun sonra anlarsin. Derslerinin iyi olmasını degerlendir. O ben de dahi olmayan bir ozelligin. Bu yuzden kendini sansli hissetmelisin ki becerebiliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: xx-lord

ozaman kendıne yenı hobıler bul. en azından stresı uzak tutar kendınede zaman ayırmıs olursun.

Fıtness yapabılırsın, boks vs ogrenebılırsın.

Yeni bir şeyler denemekten korkuyorum açıkçası.

@Johnny Sins ders mevzusuna herkes çok takılıyor.Halbuki ben lanet ediyorum.
  • bu yaşam tarzı senin tercin değil,hiç bir çocuk ailesini seçme hakkına sahip değildir.Allah kolaylık versin.aile de huzur olmazsa çocukların ruh ve beden sağlığı da bozuk olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravelli76

bu yaşam tarzı senin tercin değil,hiç bir çocuk ailesini seçme hakkına sahip değildir.Allah kolaylık versin.aile de huzur olmazsa çocukların ruh ve beden sağlığı da bozuk olur.

Oldukça haklısın

• Ağır ol gereksiz şeylere gulme saçma espri yapma değiş saçını yap cildine bak dişlerini fırçala spor yapmaya başla vücud yap

bu dediklerimin hepsini yap insanlar zaten dış görunuşe bakar yalnız hissetmessin hemde kendine guvenirsin özguvenin olur.
    iç guzelliğine bakan biriside senden etkilenir zaten merak etme dostum :)
  • Dostum sakın uzulme bak yetenekler dağılmıştır . Yeteneğin hangi konuda bulmak asıl olan mesele. Demek istediğim şu zürafalar yüzemez ama koşabilir , yunuslar yuzebilir ama yuruyemez . Yani bir insanın yetenekli olup olmaması bazı alanlardaki başarısına göre sınıflandırılamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

Ağır ol gereksiz şeylere gulme saçma espri yapma değiş saçını yap cildine bak dişlerini fırçala spor yapmaya başla vücud yap

bu dediklerimin hepsini yap insanlar zaten dış görunuşe bakar yalnız hissetmessin hemde kendine guvenirsin özguvenin olur.

Hocam sporda yeteneksiz olduğumu söylemiştim. Diğer yandan dedikleriniz bende zaten var olan şeyler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

Ağır ol gereksiz şeylere gulme saçma espri yapma değiş saçını yap cildine bak dişlerini fırçala spor yapmaya başla vücud yap

Hocam sporda yeteneksiz olduğumu söylemiştim. Diğer yandan dedikleriniz bende zaten var olan şeyler

Bro sana sadece şunu söyliyim futbol , basketbol yetenek ister ama vücud yapmak çalışmak , azim ister kendini çalışma ve azim isteyen sporlara yönelt ama kesinlikle vücud yap bu arada dövuşlu sporlara yönelebilirsin içindeki nefreti dövuşerek kusabilirsin.

• daha önünde koca bir hayat var olumlu ol herkesin hayatında sorunlar var..
  • toplansak dünyanın en sağlam tarikatını kurarız yemin ederim.

indigo dinle.
  • Teşhis koydum kendini beğenmeme sendromu.
    Böyle bir sendrom olmayadabilir ama varsa teşhis bu, git psikoloğa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Durumumuz yoktu, okuyamadım.

Bunu başka bi konuyada demiştin. Hayır yani okumayacaksan yorum atma. Çocuğun okuması yok yazması var sanki.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.