Şimdi Ara

su anki jungler fiddle ve ww hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ww de sadece ulti ile yakaliyorsun adami sonra bi skille kacip kitenin babasini yapiyorlar tamam 1v1 lerde mele lere karsi guzel de range lere karsi kiteleniyorum btor bas randuin bas yine eninde sonunda kaciyorlar. 6 lwlden once duzgun gank atmak zor zaten. Smite slowluyor o belki ise yariyor

Fiddleyle de hicbirsey yapamiyorum. Op diye banlayanlar gordum nasil oluyor. W atsam ya kaciyorlar ya bozuyorlar bi e si damage atiyo iyi o da slience var q hakkinda bisi demicem. Manasi cabucak bitiyor. Ulti de acilana kadar bozan bozana kacan kacana. Bi ulti zhonya keyfini yasayamadim

Tecrubede lazim tabi de siz biraz taktik verin build verin filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up yardimci olacak?

• Hiç gank atamıyorsan q fulle lanerları sinir edersin. Ultiyi de görünmeyen bi yerde at zahmet olmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: epikx

Up yardimci olacak?

Ultiyi atarken rakibin seni görmezse her türlü alırsın. Rakiplerini ormanda yalnız yakalamaya çalış. Bildiğim her şey bu konun tusun diye yazıyorum zaten
  • Fiddle icin atalarin buyrugu nasil olur

• Cheddar Bob kullanıcısına yanıt
    Sorun ultiyi nerden attigim degil adam mobil olunca her turlu kaciyor yapcak bisi kalmiyor flash da her zaman olmayabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: epikx

Sorun ultiyi nerden attigim degil adam mobil olunca her turlu kaciyor yapcak bisi kalmiyor flash da her zaman olmayabiliyor

Benim gördüğüm her fiddle q-e-w yapıyor ulti atınca sen neden yapamıyorsun

• Cheddar Bob kullanıcısına yanıt
    Toplam damagenin yarisi bosa gidiyor belki benim sanssizligimdir ama tecrube de lazim tabi

• ikisinde de 6 ya rushlayıp gank atıyon işte kanki buildlerede probuildsten felan bakarsın yani
  • Ww ile challenging smite al carrylere ulti at skilleri boşalt,kill

• Fiddle ile yandan bir yerlerden girmen lazım ortama. Girdiğinde kızlar ben geldim diyim e atıyorsun hepsinde bir sessizlik oluyor, adc'ye bir bakış atıp q'nun yardımı ile korkutuyorsun üstüne tamamlamışsan bir de zhonya bas gözünde parlarsın herkesin. Bu arada altından kargalar falan dönecek takılma sen onlara.
  • Warwick yerine Udyr oyna. Earlyde zaten kimse kitelayamaz seni. Mid/Late gamede Randuin çıkarsın Vayne , Kalista falan sökmez sana.
  • Sanırım sen w fulledikten sonra e maxlıyorsun. W maxladıktan sonra Q maxla.
  • Sailyn S kullanıcısına yanıt
    Fiddle icin diyorsan evet w dan sonra e maxliyorum alisicam artik yeni jungler alana kadar

• Anonymusadamus kullanıcısına yanıt
    Randuin e vayne ye nasil sokmicak true atiyor yavaalatmasi da bir yere kadar. ? E skiliyle durdurabilirsek anca

• hocam oyundaki nick ini özel mesajla yolla beraber girelim fiddle tecrubelerimi aktaracagim sana

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    mükemmel bir İtem fiddle için

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Westtemisin?

• dostum sen tek başına adam alamazsın orası doğru kaçıyorlar ama zaten kimse senden bunu istemiyor. w 3 tane verdikten sonra qya yüklen fearın süresi uzasın sen adamı 2 sn korkutuyorsun atman gereken damge atıp üstüne susturuyorsun lanedeki adam bunu kille çeviremezse onun sorunu.
  • W-Q-E maxlaman lazım sırasıyla. Fear'ın süresini artırmazsan adam yürüye yürüye kaçar senden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.