Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.254
Cevap
100
Favori
145.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackheart

Merhabalar, indirip kuponu hala geçerliyse alabilir miyiz, herkes faydalansın, teşekkürler.
    ben de merak ediyorum
  • 1. Arıtmalı su sebili için biocera bağlantısı nasıl olmalı?
    2. Depo dolmasına yakın shut off valf tiz bir ses çıkartıyor. Değişim yapıldığında 1-2 hafta bu sesi yapmıyor. Basıncı 3,5 bara düşüren parça takıldı ama sorun hala devam ediyor. Çözümü ne olabilir?
    3. Hb mağazanıza biocera yı ekler misiniz ya da indirim kodu var mı?
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Galip Bey'in yardımlarıyla ben de lüx plus modelinden satın aldım. Ürünün adresime gönderilmesi ve montaj çok hızlı oldu. Yaptığım TDS ölçümleri ve su tadı açısından herhangi bir sorunumuz yok. Hatta hanım normal bulsa da ben tadını epey beğendim. Su arıtma cihazına geçiş kararımdan, marka-model seçimimden ve aldığım hizmetten oldukça memnunum. Sağlıklı su içtiğini bilmek ve içimin rahat olması, beni resmen daha fazla su içmeye teşvik etti. (Reklam gibi algılanmasın, sadece kullanıcı olarak geri dönüş yapmak istedim.)

Son olarak Galip Bey'e verdiği bilgiler ve her aşamadaki yardım ve ilgisi nedeniyle teşekkür ediyorum.
  • hektor20tr H kullanıcısına yanıt
    Hepsi burada mağazasının komisyon oranları yüksek olduğu için ekleme yapılamıyor ekleme yapılsa da fiyatı yüksek eklenmesi gerekiyor. Gittigidiyor yada rosuaritma.com da 250 lira üzerinden ekli şuan
    Sebil için Biocera en son çıkışa post karbondan sonra eklemeniz yeterli başka türlü eklenmez sebilin kendi deposuna tüm filtrelerden geçip gidiyor zaten diğer tezgah altı cihazlar gibi değil.

Shut ses yapması ikinci takılan da arızalı olabilir yada shut sabitlememiş olabilir tis tis ses genelde çekvalf yapar shut titreşim gibi bir ses yapar tırıltı gibi.

Sebillerde şamandıra olduğu için arıtma cihazları gibi bir anda kesme şamandıra en son damla damla da depoya son dolma noktasında ac kapa aç kapa yaparak normal arıtma cihazlarında 1000 defa ac kapa yaparsa shut ömrü boyunca sebillerde bu oran defalarca yaptığı için erken bozulma yada ses yapma olaylarının yüksek olması normal. Bunu biraz zor engellersiniz. Bunun için bir çözüm yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,

Ben de eve su arıtma sistemi taktırmak istiyorum, şu aralar biraz araştırıyorum.
    Bir konuyu anlamadım, mesela OMNİPURE K5605JJ, 5628JJ, 5615JJ, 5633JJ DOW FİLMTEC FİLTRE SETİ internette 350 tl ye satılıyor,
    ancak bu filtrelerin olduğu su arıtma sistemleri 2000 tl ye satılıyor, sistemde fitre haricinde musluk, tank, pompa, kasa, vanalar, bağlantı aparatı var görünüyor, ancak bunların fiyatı 1650 tl midir? bilgim olmadığı için sorguluyorum, yorumlarsanız çok sevinirim.
  • sailor24 S kullanıcısına yanıt
    JJ serilerinde sahte olma ihtimali yüksek ama ss serilerinin şekli itibari ile sahte olma ihtimali çok zayıf bugün senin bahsettigin filtrelerin Tr ye maliyeti omnipure jj ler 7+7+7+7 filmtec 15 usd total 28+15=43 usd+kdv 373 tl 350 liraya satılan sette kesinlikle bir sorun vardir neden dersen %17 ye yakın satıcı site komisyonu var kargosu var hesaplarsan zararına mi satıyorlar. Yoksa ürünler sahtemi araştırmak gerekiyor.

• tersosmos kullanıcısına yanıt
    Hocam aşağıdaki firmada gördüm, n11 de de satıyordu, emin olamadım sen öyle söyleyince..
    Latifoğlu Su Arıtma ve Mühendislik
    Omnipure K5605JJ, 5628JJ, 5615JJ, 5633JJ Dow Filmtec Filtre Seti
    https://www.latifoglusuaritma.com/omnipure-k5605jj-5628jj-5615jj-5633jj-dow-filmtec-filtre-seti.html

• sailor24 S kullanıcısına yanıt
    Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı

JJ serisi orjinal görüntüsü bu hocam

• Galip bey'in de yardımlarıyla bir adet Lux Plus siparişi verdik.
    Yorumlarımı montajdan sonra eklerim.

edit. önce süreci anlatayım: siparişten 48 saat sonra pazar günü bir usta geldi, yaklaşık 30dk içinde mutfak lavabosunun altına montajını yaptı, musluğunu taktı..ustanın da talimatlarıyla, ilk 3 seferde suyu boşa akıttık. dördüncü seferde de ilk açılışta bir ya da iki saniye boyunca siyah bi sıvı geldikten sonra, nolur nolmaz dördüncü tankı da boşa akıttık.

kullanıma gelince, iki gündür kullanıyoruz. gayet memnunuz. sistem düzgün çalışıyor. usta "2 sene sonra filtre değişiminde görüşmek üzere" dedi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wm1tr -- 20 Mart 2019; 14:59:50 >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt
    Amerikan olunca bencede sıkıntı var gibi geliyor haklısınız
  • Selamlar, ürünleriniz ile ilgileniyorum sorularım

1-Soft modeli ile lux plus arasındaki filtre ve lezzet farkı belirgin midir. Önceki bir mesajda lux plus modelde lezzet filtesinin daha büyük olduğunu söylemişsiniz.

2-Soft modeli alınırsa ileride lux plus modelindeki filtreler de kullanılabilir mi?

3- Soft modelde tezgah altında boru kalabalığı oluyor mu?

4- Yine önceki bir mesajda soft modelini tercih ettiğinizi belirmişsiniz. Sebepleri nedir?

5- Sanırım combi batarya deniyor, hem normal hem arıtılmış suyun aktığı musluktan mevcut mu?

6- Forum indirimi sitedeki %12 havale indiriminin üzerine ilave mi?

Teşekkürler..
  • gravesdh G kullanıcısına yanıt
    1-Soft modeli ile lux plus arasındaki filtre ve lezzet farkı belirgin midir. Önceki bir mesajda lux plus modelde lezzet filtesinin daha büyük olduğunu söylemişsiniz.
    **lux plus modelimizde son aşama tat filtresi olarak büyük boyutta omnipure flitre kullanıldığı için tat anlamında lux plus bir adım daha öne çıkar.

2-Soft modeli alınırsa ileride lux plus modelindeki filtreler de kullanılabilir mi?
    **filtre boyut ve tipleri farklı olduğu için malesef.

**kalabalık demeyelim ama neticede 4 adet hortum var
    kapalı kasadada 3 adet var neticede
    yani bu bir ayrım olmasın sizin için

4- Yine önceki bir mesajda soft modelini tercih ettiğinizi belirmişsiniz. Sebepleri nedir?
    **soft modelin ön filtreleri boyut olarak daha büyüktür
    rezerv tankıda 2-3 litre civarında fazla su alır
    ekstraları bunlardır.

5- Sanırım combi batarya deniyor, hem normal hem arıtılmış suyun aktığı musluktan mevcut mu?
    **bu ürünü bizler satmıyoruz ancak piyasadan eca nınkini almayı düşünebilirsiniz kalite olarak iyidir takribi olarak 700 tl civarında bir fiyatı vardır.

**hangi ürünü tercih ederseniz önce sepete eklediğinizde indirim kodunu yazın %10 dh indirimini alıcaksınız
    bunun üzerine ödeme yöntemini havale olarak işaretlerseniz ilave olarak %12 daha indirim alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: tersosmos

**lux plus modelimizde son aşama tat filtresi olarak büyük boyutta omnipure flitre kullanıldığı için tat anlamında lux plus bir adım daha öne çıkar.

**filtre boyut ve tipleri farklı olduğu için malesef.

**kalabalık demeyelim ama neticede 4 adet hortum var
    kapalı kasadada 3 adet var neticede
    yani bu bir ayrım olmasın sizin için

**soft modelin ön filtreleri boyut olarak daha büyüktür
    rezerv tankıda 2-3 litre civarında fazla su alır
    ekstraları bunlardır.

**bu ürünü bizler satmıyoruz ancak piyasadan eca nınkini almayı düşünebilirsiniz kalite olarak iyidir takribi olarak 700 tl civarında bir fiyatı vardır.

**hangi ürünü tercih ederseniz önce sepete eklediğinizde indirim kodunu yazın %10 dh indirimini alıcaksınız
    bunun üzerine ödeme yöntemini havale olarak işaretlerseniz ilave olarak %12 daha indirim alırsınız.
    Teşekkürler, elit model için indirim kodu rica ediyorum.

• merhaba plus modeli fiyatı nedir foruma ben balıkesirde oturuyorum montaj hizmeti nasıl olacak birde kredi kartı taksit nasıl olur bilgi almak isiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: digichaos

merhaba plus modeli fiyatı nedir foruma ben balıkesirde oturuyorum montaj hizmeti nasıl olacak birde kredi kartı taksit nasıl olur bilgi almak isiyorum
    2200 lira fiyatı foruma özel indirimle 1980 liraya 12 ay taksitli olarak 1742.4 liraya da nakit havale sistemi ile alabilirsiniz gerekli ındirim kodunu pm olarak atacağım size.

Kurulumu bulunduğunuz ildeki yani balıkesir deki servis ücretsiz olarak kurulumunu yapacaktır.

Ürünüwww.rosuaritma.com sen sitesinden siapris geçebilir siniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tersosmos

2200 lira fiyatı foruma özel indirimle 1980 liraya 12 ay taksitli olarak 1742.4 liraya da nakit havale sistemi ile alabilirsiniz gerekli ındirim kodunu pm olarak atacağım size.

Kurulumu bulunduğunuz ildeki yani balıkesir deki servis ücretsiz olarak kurulumunu yapacaktır.

Ürünüwww.rosuaritma.com sen sitesinden siapris geçebilir siniz.

Alıntıları Göster
    hocam balıkesir için pompasız model yeterli olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: digichaos

hocam balıkesir için pompasız model yeterli olurmu

Alıntıları Göster
    Balıkesir merkez ise pompasız sorun olmaz ilçeleri ise pompalı olması gerekiyor.

• Royal green etiketli housing ici filtreler kimin uretimi? Etiketler sizin (ayrica Amerika markalarinda FDA logosu olmuyor), Model isimleri Pentek ile ayni ama renkler farkli sorayim dedim.

Filtre degisimi servisinde servisleriniz membran takarken eldiven kullaniyor mu, pre-filtreleri membrana baglamadan once bose akitip membran degisiminde yeni post takmadan once bekleme yapiyorlar mi yoksa bu tarz titiz degisim icin illaha kendimiz mi yapmak durumundayiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostbite -- 4 Mayıs 2019; 17:30:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostbite

Royal green etiketli housing ici filtreler kimin uretimi? Etiketler sizin (ayrica Amerika markalarinda FDA logosu olmuyor), Model isimleri Pentek ile ayni ama renkler farkli sorayim dedim.

Filtre degisimi servisinde servisleriniz membran takarken eldiven kullaniyor mu, pre-filtreleri membrana baglamadan once bose akitip membran degisiminde yeni post takmadan once bekleme yapiyorlar mi yoksa bu tarz titiz degisim icin illaha kendimiz mi yapmak durumundayiz?
    **mevcutta incelediğiniz ürün royal green lux plus modelimizdir ve bu modelde omnipure K56 serisi inline kampül filtreler kullanılmaktadır amerikadan ithaldir ve orjinal üründür

**membran filtre değişiminde eldiven kullanılmamaktadır

ön filtrelerde boşa akıtıp membran filtreye bağlantı vermeye bu ürünlerimizde gerek yoktur çünkü filtrelerimiz carbon kaçırmazlar ancak montaj esnasında servisi uyarıp ben böyle bir uygulama yapmanızı istiyorjm dediğinizdede arkadaşlarımız isteğinizi geri çevirmezler

**hassaiyet be beklentinin bu tarz maksimumda olduğu bir durumda kendinizin filtre değişimini yapmanızı öneririz üstelik bu durumda 50₺ indirim de almaktasınız bu işlem için aşağıdaki linkten destekte alabilirsiniz
    Royal Green Su Arıtma Cihazları
    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı - Royal Green Su Arıtma Cihazları
    https://www.rosuaritma.com/urun/ro-lux-plus-su-aritma-cihazi/?tab=filtre-deiimi

Fda onayı Biocera filtrenin vardır kurumsal/belgelerimiz linkinden tüm belgeleri inceleyebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.