Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.254
Cevap
100
Favori
145.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10pH yüksek ama reel olarak 9.5 max ancadır. Normalde biocera 9.5 üstünü hiç geçmedi pro ölçümlerde. Biocerayı hızlı akış sistemine çevirebilirsiniz hocam olmadı. Pm atarsanız size tarif edebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

Şu an 9.9 hocam.9.8-10-10.3 o aralarda gidiyor bu cihaz.normal Bağlantıda bu şekilde bir değer veriyorsa filtrelerde bir sıkıntı var diyemiyormuyuz.sistemi neden değiştirelim? Ph cihazı yeni bu arada kalibre geliyomuş zaten

Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam 1000 tl civarı bütçem var ne önerirsin sizde bu bütçeye uygun ürün var mı

Hocam değerli bilgilerinizi bizimle paylastiginiz için tşk ederim .nevsehirdeyim şebeke suyumuz çok kireçli sertlik derecesi bayağı yüksek.forumu okudum ama kafam çorba oldu..asgari olarak NFS Fda onaylı olarak güzel şu içelim derken sağlığımızı bozmayacak bir cohaz alalım istiyoruz. Butcemiz asgari ne olmalı.burada 500 TL'ye aquadokya markasını takalım deyip duruyor.kapadokya su arıtma diye geçiyor sanırım.nhf var diyor ama bulamadım sitede ..n11 den falan baktım bir sürü marka var vs var tankı filitresi falan vallahi iyice kafam karıştı ..siz filitre iyi olsun cihaz önemli değil demiştiniz bize asgari şunu alın dediğiniz bir ürün varmı ?hani bunun altı yaramaz bulaşmayın dediğiniz filitreler ciha vs. Ne önerirsiniz kardeşime annemlere felan ben kefil olup tabsiye edecem.saygilar

• arborvita-31 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam NSF standartlarında bir ürün pahalı oluyor genelde, üstüne birde kireçli sularda pompalı versiyonu kullanmak gerekiyor, daha kaliteli su Arıtımı için, bulunduğunuz bölge için nsf'li ürün olarak Royal Green Luxplus dijital göstergeli modeli tavsiye ederim, bunun haricindeki nsf li cihazlara kefil olamam, dijital olan modelde kireçli sularda filtreler erken tıkanmasın ve her daim ayni kalitede suyu almanız için filtre yıkama prosedürü otomatik olarak yapılıyor, ekranın ana amacı budur. Ürün fiyatı olarak bu linkten bakabilirsiniz. Dh üyelerine %10 indirim uygulanıyor.https://royalgreen.com.tr/urun/ro-lux-plus-su-aritma-cihazi/

Merhaba acaba alınan su arıtma cihazının montajını firmamı yapıyor yoksa bizim mi yapmamız gerekiyor

• AirJET A kullanıcısına yanıt
    Firma ücretsiz olarak yapıyor hocam.

• cevabınız için tşk ederim ama maksimum 1500 tl bütçemiz var?buna göre bir şey tavsiye edemezmisiniz.sadece içme suyu olarak kullanacaz?

Hocam size pm attım bakarsanız sevinirim.

• arborvita-50 A kullanıcısına yanıt
    O fiyatlara maalesef yok hocam en yakın fiyat indirimle birlikte soft modeli olur oda 1863₺ olur. (Tek çekim fiyatı) taksitli isterseniz 12 ay taksitli 2070₺

• Royal Green Luxplus dijital göstergeli cihazım bugün geldi ve kurulumu yapıldı şuan arıtıcının çeşmesinden depodaki suyu 3 kere sıfırlayıp yeniden tahliye ettim acaba daha yapmam gereken bir şey varmı.

• AirJET A kullanıcısına yanıt
    Yeterlidir hocam, başka birşey yapmanıza gerek yok.

Saolun hocam.

• Galip bey merhabalar
    Toplamış olduğumuz sistemi uzun süredir sıkıntısız kullanıyorum çok memnun kaldık
    Son zamanlarda musluğu ilk açtığımda sistemden kuvvetli bir tırlama sesi geliyor, şimdi dikkatlice baktığımda %100 emin olmamakla beraber elimle dokunduğumda shut off un yaptığını farkettim ne yapmam gerekir
    Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayıboyu11 -- 25 Kasım 2021; 8:45:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kayıboyu11 kullanıcısına yanıt
    Shutoff valf zaman zaman böyle sesler yapar, genelde su basıncından veya şatof üzerindeki (içindeki) plastik zarın kirlenmesinden kaynaklı da yapıyor. Bu bir arıza değildir. Birşey yapmanıza gerek yok.

Yapabilecekleriniz.

1. Cihaz çalışırken cihazin giriş suyunu kapatıp 1 dakika sonra tekrar açmak (bu filtre de bir hava varsa kesilmesine sebep olacaktır) bazen sesi kese biliyor.

2. Şatof valfin 4 vidasını açıp içindeki plastik malzemeleri temizleyip geri takmak.

3. Şatof valfi değiştirmek.

Şatofun genel ses yapma sorunları bunlar oluyor genelde hocam.

Hızlı dönüş için çok teşekkür ederim
    Sıradan denerim hocam, olmadı değiştiririm

Hocam daha sökülüp bakılacak parçası yok gibi, sıkıntı görünmüyor contalar sağlam, pislik yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayıboyu11 -- 25 Kasım 2021; 10:33:23 >

• kayıboyu11 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam doğrudur, bir kaç parça var, komple çıkarıp temizleyin ve geri takın, düzelme ihtimali yüksek.

Evet düzeldi hocam teşekkürler 🙏🏻

Merhaba hocam. Bu vermiş olduğunuz fiyat güncel mi? Tekrar foruma özel fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.