Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.254
Cevap
100
Favori
145.356
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim Kerimcem

Peki alternatifleri varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemcagdas C kullanıcısına yanıt

yok türkiyede ilk o marka hatta dünyada yok benzeri görmedim tek marka zaten..

Miato - Akıllı Su Arıtma Tankları

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Yada sistemi direk akış yapıcaz aga ilerde illa bu tanktan kurtulak dersek 🤩

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt
    Tak 300 lük membran kendi sistemine direkt akış olur zaten. Permeate ve tank boşa çıkar bu sayede.

• quote:

Orijinalden alıntı: tersosmos

Tak 300 lük membran kendi sistemine direkt akış olur zaten. Permeate ve tank boşa çıkar bu sayede.

sağlıklı olurmu hocam valla ciddi ciddi yaparım ilerde millet tankı açınca nette midem bulanıyor çünkü hepsinde biofilmde(bakterisel yağlı yapı) oluyor herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Eylül 2021; 20:40:35 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Belli dönemlerde aslında tankın içini sterilize etmek gerek

• quote:

Hocam daha önceden yazacaktımda vakit bulamadığım için soramadım.royal green elit ilk kurulum yapılacağı zaman baktım cihaz açık geldi.kontrol için açılmıştır neyse dedim sonra baktım cihazın kurulumunda gözümün önünde takılan filtre sadece membran filtreydi.bende o ara dual flow bataryanın bağlantısıyla uğraşıyodum ihtimal çok düşük ama gözümden kaçtı dedim herhalde.

servisteki arkadaş ikinci kez uv filtre için geldiğinde sordum.dedim ya geldiğinde ben membran filtre dışında taktığın bişey görmedim nasıl oluyor diğer filtreler içindemiydi dedim.Arkadaşta biz sadece membran filtreyi takıyoruz diğerleri takılı geliyor dedi bana.

Sizce burda bir sıkıntı yokmu ? Müşteri yeni aldığı bir cihazda filtrelerin gözünün önünde açılmasını yada takılmasını ister bence.yanlışmı düşünüyorum, istemezmi ? Sonuçta biz bunları sağlığımız için satın alıyoruz.takılı gelen filtreler kullanılmışmı kullanılmamışmı biz bunu nerden bilelim..Sizin iyi niyetinize yaptığınız işe kesinlikle lafım yok ama iş verdiğiniz bazı servisler bu işi suistimal edemezmi ? 

• ÇöÇan kullanıcısına yanıt
    Sistemin geneli bu şekilde hocam, filtreler takılı gider. Örnek luxplus modelinde tüm filtreler takılıdır. Montaj esnasında cihazin içi dahi açılmaz sadece 4 hortum bağlar servis. Elit modelide kapsamlı bir cihaz alduğu için bu şekilde nakliye yapılıyor. Kullanılmış bir filtre zaten görüntüsünden ağırlığından belli olur. Ve ilk kullanım suyu genelde siyah akar filtreler sıfır olduğu için.

• uv işini nasıl halletin merakettim?

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

uv işini nasıl halletin merakettim?

Firmaya değiştirttik puricom uv ile

• Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı

@tersosmos Suyun girdiği dirsek parçası kendi kendine çatlamış, su alarmı koymuştum arıtmanın olduğu yere su basmadan fark edebildim sayesinde. Bu parçanın tam adı nedir ve nasıl temin ederiz, Royalgreen Soft model. Dirsek diye aratınca farklı şeyler çıktı, yanlış bir şey almayayım. PM atamadım hata verdi, bu yüzden buraya yazıyorum.

• Hazar kullanıcısına yanıt

cihaz yeniyse garantidiyse bunu firma yollasın boşuna masraf yapmayın acaba basınçtanmı patladı yada birinin elimi çarptı güçlü şekilde, o ilginç olmuş kaçırma şekili, 1/4 quick dişli dirsek diye geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Eylül 2021; 21:7:32 >
  • @kerimcem

Dolap içerisinde duruyor, çarpabilecek bir şey yok. 3 ay önce filtrelerini değiştirmiştim, belki de ben çatlattım zamanla büyüdü. Eceli gelmiş diyelim, 2 yıldır kullanıyorum yeni değil. "1/4 quick dişli dirsek" diye buldum, teşekkürler.

@tersosmos Teşekkürler, Pazartesi stok girerseniz siteden alırım ben (aşağıdaki mesajınıza istinaden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 18 Eylül 2021; 21:26:42 >
  • Hazar kullanıcısına yanıt
    Firma gönderim yapar hocam pazartesi günü. Ben bilgi veririm firmaya.https://royalgreen.com.tr/urun/1-4-inch-quick-dirsek/ parça bu ama stok webde 0 görünüyor. Güncelleme yapmamışlar.

Dirsek kaynak yerinden açılmış darbe değil bu, basınç ile ilgili bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 18 Eylül 2021; 21:23:5 >
  • @tersosmos indirim kodu rica ediyorum

• bmb ro 10 arıtma cihazı su az akıyor diye tankın havasını aldım içindeki suyu boşalttım ancak bisiklet pompası ile hava basamıyorum nedeni nedir bilen varmı ?

• devulations kullanıcısına yanıt
    Tank hava ile çalışır hocam, havasını kacirmasan iyiymiş, tankta su yokken 7psi hava basman gerekli. Tankın hava sibob yerinden eğer su geliyorsa hiç uğraşma yeni tank al. Bisiklet pompası ile hava basamaman pompanla alakalıdır. Sana tavsiye tankı bir benzinlige götür orada havayı 7 ye ayarla be bas kesin olsun diye sen 8psi bas. Eğer tankta su varken Bisiklet pompası ile basıyorsan o pompanin gücü yetmez hocam.

• quote:

Tank hava ile çalışır hocam, havasını kacirmasan iyiymiş, tankta su yokken 7psi hava basman gerekli. Tankın hava sibob yerinden eğer su geliyorsa hiç uğraşma yeni tank al. Bisiklet pompası ile hava basamaman pompanla alakalıdır. Sana tavsiye tankı bir benzinlige götür orada havayı 7 ye ayarla be bas kesin olsun diye sen 8psi bas. Eğer tankta su varken Bisiklet pompası ile basıyorsan o pompanin gücü yetmez hocam.

cevap için teşekkürler iş sonrası yorgunluktan unutup ilk önce hava basmaya çalıştım daha sonra aklıma geldi bmb servisindeki telefonda görüştüğüm kişi suyu boşaltın demişti sonra suyu boşaltıp bir daha denedim olmadı benzinliğe gidicem acaba bir şeyi bozulmuşmudur sibopdan su gelmiyor ama içindeki balon patlamışmıdır ?

• devulations kullanıcısına yanıt
    Balon patlamaz hocam, su yoksa içinde

• quote:

Balon patlamaz hocam, su yoksa içinde

hava dolumu yaptık ancak şimdide tanka su dolmuyor ilginç bir şekilde onun sebebini anlayamadık

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.