Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.254
Cevap
100
Favori
145.388
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uv filtresini firmayla görüşüp iade edebilirsiniz hocam. Suyun kokması durumu ise %90 uv'den kaynaklıdır. Plastik kokusu yapacak başka bir ürün yok cihaz içerisinde. Uv filtre koruma yapması için devamlı devrede kalması gerekiyor. Önceki uv'ler daha küçüktü yenileri büyük ve dış gövdesi metal sanırım ısınan su miktarı daha fazla bu uv setinde. Başta dediğim gibi uv'nin fişini söküp kullanın veya iade edin uv'yi, sorunlarınız ortadan kalkar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ÇöÇan kullanıcısına yanıt

geniz yanması yeni filtrelerde oluyor en az 4 depo su atıldımı acaba kullanılmadan ,tat oturması zaten 1 haftayı+ buluyor.

• 3500 liraya arıtma cihizımı olur pofff!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: tersosmos

Uv filtresini firmayla görüşüp iade edebilirsiniz hocam. Suyun kokması durumu ise %90 uv'den kaynaklıdır. Plastik kokusu yapacak başka bir ürün yok cihaz içerisinde. Uv filtre koruma yapması için devamlı devrede kalması gerekiyor. Önceki uv'ler daha küçüktü yenileri büyük ve dış gövdesi metal sanırım ısınan su miktarı daha fazla bu uv setinde. Başta dediğim gibi uv'nin fişini söküp kullanın veya iade edin uv'yi, sorunlarınız ortadan kalkar.

Hocam ürünün hiçbir yerine servis ile baktırmadan sudaki kokunun sebebini uv filtreye bağlıyorsanız

(ki bende size katılıyorum doğrudur ama..) durum çok vahim, o zaman sizin bu ürünü satmanızda

çok büyük yanlış var.Koku %90 uv filtredense bu cihazı neden uv filtreli olarak satıyorsunuz ? plastik

kokusundan su içilmiyor ve 1 haftadır miğdemiz ağzımıza geldi.

Tamam, diyelim ki sizin dediğiniz gibi olsun.uv filtre koruma yapması için devamlı çalışması gerekiyor!

Tamam o da güzel.öyle de.. cihazın içerisindeki su çok fazla ısınıyor, sonuçta plastiğin suya karışması

bence de normal ama korunması gerekiyo dediğiniz suya uvdan dolayı plastik kokusu karışıyor ise

sağlık hani nerde kalite nerde hocam ? uv filtre+24 saat ısı +koku! e cihazları bu şekilde satıyorsunuz.

Çözüm ne ? bu durumdan rahatsız olanlar varsa çözüm sadece parçanın sökülüp iade edilmesimi ?

Bu mu yani hocam sizin yapmanız gereken ? neyse

Ben uv filtrenin fişini çektim suyuda 1 tank boşalttım gece bakacam dediğiniz gibiyse ki bende o şekilde

tahmin ediyorum zaten ne olduğunu görecez.uv suz düzeliyorsa bile, sadece uv filtre değil komple iade

etmek istiyorum valla cihazdan soğudum arkadaş pişmanım zar zor para biriktiriyoruz iyisi olsun diyoruz

bir su arıtma cihazına 3 küsür para veriyoruz.sonradan sök tak yarım yamalak iş yapmak istemiyorum ben.

lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

geniz yanması yeni filtrelerde oluyor en az 4 depo su atıldımı acaba kullanılmadan ,tat oturması zaten 1 haftayı+ buluyor.

Kerimcem üstad suda ilk başlarda tortu olduğu için 4 yerine 8 tank su boşalttım tam emin olmadan kullanmak istemedim zaten ki evde 10 kişi misafir vardı o yüzdende sorun olmasını istemedim.su bayağı kullanıldı yani ve sadece ben değil sudan misafirlerde rahatsız oldu bide gelenlerde sıkıntıyı görünce onada canımda sıkıldı

Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam istediğiniz zaman komple de iade edebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken firmayı arayıp iade etmek istiyorum demeniz yeterli. Size neden iade ediyorsunuz diye sormazlar, yani işlemleriniz çok kolay olur ve sorun yaşamazsınız.

Sizi mağdur edecek bir konum yok 100/1 bu tür sorunlar olabiliyor. Bizim görevimiz sorunu gidermek. Aynı cihazdan binlerce satıldı. Hepsi aynı olsa ortalık şikayete gitmesi gerekirdi. 3 ay önce uv modülü değiştirildi metal olan gövdeye geçildi.

Bende kullanıyorum uv li model ilk su 1 çay bardağı kadar sıcak akıyor hatta eli yakıyor ben bunu döküyorum haliyle. Ama koku sorunum yok, hiçte olmadı. Sizdeki uv metal gövde ve boyutu büyük bu yüzden o modellerde eskiden de kullanılıyordu böyle sorunlar oluyordu.

Plastik karışımı vermez suya alkali su sıcak olduğunda o tat hissini verir. Çoğu kullanıcı o tadı almıyor daha doğrusu ılık ya da sıcak olarak içmedigin sürece o tadı alamazsınız. Metal gövdeli uv'ler de daha önce buna benzer şikayetler olduğundan konuyu biliyorum.

Cihazda başka sorunlarınız varsa da 4441822 den telefonla arayarak detaylı bilgi dahilinde her zaman yardımcı olurlar, cihazda başka bir sorun varsa beni arayıp bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz de ben direkt arayıp cihazı çek edebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 27 Ağustos 2021; 22:35:20 >

beyazımtrak köpükümsü yapı nerdeyse 2-3 ay sürüyor alkali filtre biocera yapıyor onu,koku midem alt üst olayı ilginç cidden tds kaç görünüyor?

• prof_z P kullanıcısına yanıt
    Hocam şu arıtma arıyorsan yıllardır x marka kullanıyorum baya iyi hatta birkaç arkadaş a da aldım taktım fiyat 550 600 miydi nedo tam emin değilim fakat hepsi aynı mantıkla çalışıyor vede filitre de hepsinin aynı sadece Ahmet değil Mehmet
    Marka istersen PM at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeSmoke -- 28 Ağustos 2021; 20:6:23 >
  • Uzun araştırma sonucu water spring 9 aşamalı arıtma cihazıni 2 sene önce 1500 tlye almıştım. Piyasada muadilleri 900 liralara satılırken almışken iyisi olsun demiştim. 3 ay sonra gelen su faturası ile şok oldum. Sebebi atık su hortumunu sürekli atık su akitmasi olduğunu çok geçmeden anladık. Gelen montaj ustasının muhteşem engin bilgisi sayesinde problem çözülmedi ama firma malının arkasında durup çözüm odaklı olduğu için önce motor gönderdiler çünkü sürekli giderin akitmasinin sebebinin su basıncının düşük olması olduğunu söylediler. Neyse çözüm oldu derken birkaç ay sonra yine aynı problemi yaşadım. Tekrar iletişime geçtiğim firma bu sefer bana makinenin en üst modelini gönderdi hemde hiç ücret almadan. Şuan hiç problemsiz kullanıyorum. Yani özetle diyeceğim odur ki ters ozmos yöntemi kullanan tum makinalar 3 aşağı 5 yukarı aynıdır. Bunun amerikan cinle alakası yoktur. Lg membran filtrelerin kalitesine bakmak lazım ama onu da dediğim gibi her firma orijinal olduğunu iddaa ediyor. Bence markadan çok arkasında duran firmaya bakın. Bu arkadaşlar eğer problem anında çözüm odaklı ise alinir. 👍

• ultrAslanOzZzY kullanıcısına yanıt

karbon kalitesi önemlidir,çin malları kalitesizdir,tayvan üretimi filtreler daha iyi,üstüne + olarak selonoid valfde taksalar çözümün net ulaşırdı kaçırma hiç olmazdı

benim tavsiyem şehrin göbeğinde bile yaşasanız pompalı cihaz alınması şebekenin basıncsına güven olmuyor .

türkiyede arıtma markası diye birşey yok zaten hepsi topalama cihazlar kaliteli toplama var made in china 3.sınıf kalitesiz toplama var.

ayrıca lg membranlarda sahte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Ağustos 2021; 14:11:32 >
  • quote:

Hocam istediğiniz zaman komple de iade edebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken firmayı arayıp iade etmek istiyorum demeniz yeterli. Size neden iade ediyorsunuz diye sormazlar, yani işlemleriniz çok kolay olur ve sorun yaşamazsınız.

Sizi mağdur edecek bir konum yok 100/1 bu tür sorunlar olabiliyor. Bizim görevimiz sorunu gidermek. Aynı cihazdan binlerce satıldı. Hepsi aynı olsa ortalık şikayete gitmesi gerekirdi. 3 ay önce uv modülü değiştirildi metal olan gövdeye geçildi.

Bende kullanıyorum uv li model ilk su 1 çay bardağı kadar sıcak akıyor hatta eli yakıyor ben bunu döküyorum haliyle. Ama koku sorunum yok, hiçte olmadı. Sizdeki uv metal gövde ve boyutu büyük bu yüzden o modellerde eskiden de kullanılıyordu böyle sorunlar oluyordu.

Plastik karışımı vermez suya alkali su sıcak olduğunda o tat hissini verir. Çoğu kullanıcı o tadı almıyor daha doğrusu ılık ya da sıcak olarak içmedigin sürece o tadı alamazsınız. Metal gövdeli uv'ler de daha önce buna benzer şikayetler olduğundan konuyu biliyorum.

Cihazda başka sorunlarınız varsa da 4441822 den telefonla arayarak detaylı bilgi dahilinde her zaman yardımcı olurlar, cihazda başka bir sorun varsa beni arayıp bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz de ben direkt arayıp cihazı çek edebiliriz.

Evet sorun uv filtreden kaynaklı

Uv aktifken ilk çıkan sıcak suyu zaten kullanamıyoruz ama ben denemelerini yaptım..

uv aktif şekildeyken ilk çıkan suyu bırakın 8.Bardakta gelen soğuk suda bile plastik

kokusu var.görünen o ki uv açıkken cihazın iç kısmına iyice siniyor bu koku.

Şimdi dünden beri uv filtreyi açmadan suyu kullandım.Tamam bu su çok güzel içiminde

sorun yok.

uv açıkken şikayet ettiğimiz plastik kokusu sizin o bahsettiğiniz sıcaktan dolayı artan

alkali kokusu olamaz mümkün değil, çünkü uv pasifken son çıkan suyu kendim ısıtıp

denedim öyle bir plastik kokusu yok.tamam alkali kokusu artıyor ama bahsettiğim

plastik kokusu yok.yani uv+ısı vs bir şekilde plastik kokusu karışıyor bu sisteme neyse

Üstad size tavsiyem uv sisteminizi iyi araştırın.Plastiğin olduğu sistemde suyu 24 saat

kızdırıp bekletmek makul değil.  

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

beyazımtrak köpükümsü yapı nerdeyse 2-3 ay sürüyor alkali filtre biocera yapıyor onu,koku midem alt üst olayı ilginç cidden tds kaç görünüyor?

Üstad görüntü ile alakalı bir sıkıntı yok.sıkıntı plastik kokusu ve bu koku miğdeye dokunabilir ki dokundu.

1 hafta bahsettiğim suyu içseydiniz ne demek istediğimi anlardınız.uv filtreyi iptal ettim sorun yok.tds ölçüm

yaptıktan sonra su uv filtreden geçiyor.

Uv filtre de plastik aksam yok hocam, önceki kullandığımız puricom uv'ler plastik misal o da koku yapmıyor. Siz plastik kokusu gibi algılıyorsunuz. Ben 17 yıldır bunlarla uğraşıyorum yüzlerce şikayet ve memnuniyet değerlendirmesi sonucu uv hakkında kesin hüküm veriyorum. Plastik koksa uv'nin elektriği devre dışı kaldığında da kokması gerekli.

Maalesef bu dış gövdesi metal olan uv'lerden ilk şikayetçi olan siz değilsiniz. Daha önce de biz bu şikayetlerden kaynaklı kaldırdık bu uv'leri ve diğer plastik olan puricom uv'lere geçtik. Puricom uv'lerde 1 yıldır gelmiyor. Bunu daha önce firmaya söyledik ama maalesef aynı hataya düştüler. Benim görevim teknik konuda sorunları çözmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 29 Ağustos 2021; 20:59:7 >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

büyük şehir şebekelerinde uv çok şartmı hocam bakteri üreme ve tutma olasılığı keşke rg seçmeli koysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Ağustos 2021; 23:13:19 >
  • quote:

Uv filtre de plastik aksam yok hocam, önceki kullandığımız puricom uv'ler plastik misal o da koku yapmıyor. Siz plastik kokusu gibi algılıyorsunuz. Ben 17 yıldır bunlarla uğraşıyorum yüzlerce şikayet ve memnuniyet değerlendirmesi sonucu uv hakkında kesin hüküm veriyorum. Plastik koksa uv'nin elektriği devre dışı kaldığında da kokması gerekli.

Maalesef bu dış gövdesi metal olan uv'lerden ilk şikayetçi olan siz değilsiniz. Daha önce de biz bu şikayetlerden kaynaklı kaldırdık bu uv'leri ve diğer plastik olan puricom uv'lere geçtik. Puricom uv'lerde 1 yıldır gelmiyor. Bunu daha önce firmaya söyledik ama maalesef aynı hataya düştüler. Benim görevim teknik konuda sorunları çözmek.

Hocam hissedilen plastik yada plastiğe benzer bir koku alkali değil denedik diyoruz.siz ne derseniz deyin kullandığınız uv filtrenin içeriğini bilmiyorum hissedilen kokuyu söylüyorum.bu koku insanı rahatsız ediyor ve mideden genizlere kadar yakıyor.

Problem uv den geçen su değil problem uv çalıştıktan sonra geçen su.çalıştıktan sonra başlıyor koku gelmeye ısınınca daha çok yayılıyor yada ısınıp yayılıyor, bu koku bir şekilde geliyor.benim görüşüm bu.he tahmin edemediğim başka bir problem olur onu bilemem ama çalışmaya başladığı zaman bir problem var işte sizde çok iyi biliyorsunuz zaten kapattırdınız gördük.

Ben şunu anlamıyorum 100/1 bu tür sorunlar olabiliyor ve binlerce satıldı, hepsi aynı olsa ortalık şikayetten geçilmezdi diyorsunuz.. sonra ilk şikayetçi olan siz değilsiniz diyorsunuz, sonrada şikayetlerden kaynaklı bu uv yi kaldırdık diyorsunuz.bir tezat yokmu ? Hem bu sistemi zamanında şikayetlerden kaldırdıysanız şimdi niye ekleyip satıyorsunuz abi ? denekmiyiz biz ?

Problemi anlamayana sat gitsin ? Anlayan olursa sök gelsin ? Bu mu ? 

1 yıldır sorunsuz dediğiniz uv gelmiyorsa banane abi ! Ben uv li varsa satın alırım yoksa almam.puricom uv gelmediği için satamam desen sizin tepenize niye uvli satmadınız diye kimse çökmez ama madem bu uv filtreden şikayet aldın SATMA ABİ YA

SATMA

SATTIRMA 

Biz firmaya söyledik dinlemiyorlar diyorsan neyi savunuyorsun abi 

SAVUNMA YA 

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Uv seçmeli zaten hocam, her cihaza isterse ekleme yapabiliyor, kullanıcılar. Arıtma niteliği ne olursa olsun bakteri üreme riski filtreler de var tabii ki. Cihazın bulunduğu ortama bağlı olarak bu risk artabilir.

piyasanın en pahalı cihazlarından birini alıp sorun yaşamak hoş değil ama yani firma ilgili uv hiç bireşkilde beğenmedim diyin gelsin söküp alsınlar fiyatını farkını iade etsinler.

zaten uv kullanan enderdir ro da piyasada pek rastgelmedim.

tamamen kendi düşüncem o ekranı boşa para zaten dolumu tamamen şebeke kalitesine bağlı bir olay herkesde değişken suyun çamurlu gelir 4-5 aydada tıkanır leş gibi olur ön, yada tüketimim çoktur biocera 1 sene gider ph metre, tds metre alıp kendin denetlemen çok daha sağlıklı.

düz pompalı selonoid valfli modeli yeter artar.

en pahalısını alınca en süperini alıyorum diye birşey yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Ağustos 2021; 1:44:21 >
    O ekran otomatik yıkama modülünü de kumanda ediyor hocam tds göstersin diye cihaza takılmıyor. Aynı zamanda gününü programlama yaparak zamanı geldiğinde cihazı devre dışı bırakıp kullandırmama özelliği verilebiliyor. Aynı zamanda tds özelliği konmuş, esas amacı yıkama ve filtre zaman takibi yapmak. Kireçli olan kısa sürede membranı tıkanan illerde çok fazla işe yarıyor. 5+ yıl bu cihazda Aynı membranı kullanan kişiler var. 5.yılda dahi hala 05ppm alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 30 Ağustos 2021; 13:27:45 >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

valla bana royal vip le gelen filmitek membran 15 ay dayandı tds patladı 14 ayından itibaren sonra içini açtım ve iğrendim yeşilimsi yosun tabakası bile vardı membranın önünde, içi biofilm yağ tabakasıydı, alt setler berbat haldeydi 10 ayında açıkçası pahalısınıda alsan ucuzunuda alsan fizik kuralları gereği leş gibi oluyor,artık membranın daha uygununu al sık sık değiştir at ,hijyen olsun modundayım.

o bakterisel bioflm yağ tabakasını temizleyene kadar bile canı cıkıyor insanın sirkeli suyla sert bulaşık süngeriyle dk larca ovalıyorum anca cıkıyor servise kalanların işi yaş cidden.

şu an royal vip ye pallas membran taktım hem 30 tl maal ettim kuponlaSu Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı  gayet filmitek tadında tds veriyor 0004-0007 arası,max 1 senedede çöpe atarım tutmam artık yani, bir membranı bana artık 5 sene kullandırması için birinin kafama silah dayaması lazım hocamSu Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Ağustos 2021; 14:6:56 >

Sen 15 qy kullanmışsın aynı cihazda 24 ay 36 ay kullananlarda car 8 ay kullananlarda mevcut işte burada dijital ekran flow önünü açarak membrani durulama yapıyor hocam faydası budur. Bir membran düşük tds verdiği sürece değiştirmek israftır. Membranın amacı tds düşürmektir. Dezenfekte etmek istersen membran kabını açar yaparsın Manuel olarak.

Ucuz membran ile filmtec arasında hem üretim farkı var hemde atık su oran farkı var üstüne birde membran ömür farkı vardır. Kullanılan membran plastik kanserojen farklarını saymıyorum bile. Ucuz alırsın zaten piyasada 400 liraya komple arıtma var neden filtre değişimi ile uğraşıyorsun her yıl yenisini tak daha uyguna gelir.

Amaç sadece TDS düşürmek ise suyun hijyenik olması önemli değilse devam edebilirsiniz hocam 4-5 dolarlık membranlar da İstanbul da 03ppm veriyor 1 yılda ömrü var.

Bizim için öncelik su güvenliği, malzeme güvenliğidir. 1 kullanıcı beyanı ile 80 milyon kullanıcı aynı şartlarda değildir. Sen alabilirsin ama başkası aynı sonuçları alacak diye bir kaide yok.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.