Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.254
Cevap
100
Favori
145.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Royalgreen den orjinal omnipure k5633 tatlandırıcı filtreyide temin ettim tşk .👍 Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 16 Temmuz 2021; 17:18:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tersosmos kullanıcısına yanıt

hocam bişey daha sorcaktım size royal greenin pompası ara sıra sesli ara sırada oldukça sessiz çalışıyor anladığım kadarıyla bu anlık basınca gore oluşan brişey, sesli çlaıştığında cıt cıt cıt diye sesi daha fazla duyuyoruz bunun nedeni nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Temmuz 2021; 17:53:58 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Giriş basınından kaynaklıdır hocam, basınç düşük olunca sesli çalışır tak tak diye bir ses yapar ama çıt çıt sesleri basınçla alakalı değil, kömürlerle alakalıdır. Yani çıt sesi pompadan değil motor kısmından gelir yüksek ihtimal. Komple söküp tenizleyebilirsin ama alet edevatın yoksa çokta girme o işe, baya karışık çok parçası olan bir ürün bu pompalar.

atıyorum hocam evdeki çeşmeleri açınca haliyle evde basınç düşüyor ozaman yapıyor osesi haliyle hani boyle çat çat diye daha çok yani tam tarif edermiyorum sesi :) aldığımdan beri 3 seneden beri var zaten aynı ses.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Temmuz 2021; 18:24:24 >
  • @tersosmos merhaba,

Konuyu okudum ve cihazlarla ilgileniyorum, DH üyeleri için indirim kodunu göndermenizi rica ederim.

• Merhabalar 6 ay önce sizden elit serisi cihaz aldım gayet memnunuz. Bu filtre değişim süreleri hakkında sorum olacak. Tüm filtre seti yaklaşık 2 yıl gidebilir deniyor fakat biocera alkali filtresi ömrü 1 yıl yada 6 ton su olarak resmi sitesinde mevcut . Ayrıca cihazdaki tds değeri kaç olmalı sıkıntısız su içtiğimizi anlamamız açısından. Teşekkürler şimdiden.

• kaanasoglu K kullanıcısına yanıt
    Tds değeri şebeke girişi tds değerine göre değişir, Biocera tds değerini yükselttiği için tam bir değer verilmesi uygun olmaz, TDS üst sınır 1500 dür. Çok düşük olursa 10 ve altı suyun saflığa yakın olduğunu gösterir. Türkiye ortalamasında elit cihazı 20-120 ppm arasında bir değer verir. Öncelikle şebeke suyu TDS değerini bilirsek daha düzgün bir oran verebilirim hocam.

Biocera değişim 6 ton su kullanımında dolar yaklaşık olarak bu oran 2 yıla yakın yapıyor %80 kullanıcılarda. Ph değeri 7 ve altına düştüğünde değişim yapabilirsiniz Biocera filtreyi. Ayrıca her filtrede genel de 1 yıl yazar ve kullanım su miktarını da yazar. Galon cinsini baz aldığımız için 2 yıl kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 28 Temmuz 2021; 22:36:14 >
  • Bilgilendirme için çok teşekkürler. 👍

• takip

• Merhaba arkadaşlar bende bi su arıtma cihazı almak istiyorum ve sizlerden de bu konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum. Sabahtan beridir bir o marka bir bu markaya bakınıp duruyorum. Malumunuz onlarca hatta belki de yüzlerce marka var. Fiyat konusunda 2500 tl ye kadar bi bütçe ayırdım bunun için. Ve kendimce de 2 markanın cihazını belirledim gibi ama tabi aynı şekilde daha iyi ve kaliteli cihazlar varsa tavsiyelerinize açığım ve bu aşağıda linkini attığım cihazlarda sizce nasıldır şimdiden teşekkür ederim.

1.

https://www.buzsu.com.tr/code-su-aritma-cihazi

2.

https://www.dmo.gov.tr/Kobi/Urun/Detay/872455_890691

• serdoan kullanıcısına yanıt
    DMO'dan nasıl satın almayı planlıyorsunuz hocam peki. NSF 58 onayı olan ürünü tercih ederseniz doğru ürüne ulaşırsınız hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 1 Ağustos 2021; 22:11:26 >
  • İyi günler, bizim ev en az 25 yıllık bir apartman dairesi ve 3.katında oturuyoruz.Su tesisatı hiç değişmemiş.Bulunduğumuz yerde sular kireçli.Hangi ürünü tavsiye edersiniz.Teşekkürler. @tersosmos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanhak -- 4 Ağustos 2021; 17:50:34 >
  • hasanhak H kullanıcısına yanıt
    Royal Green Elit modelini kullanmanızı tavsiye ederim. Her tür zorlu sularda yüksek performans sağlar.

https://royalgreen.com.tr/urun/elit-plus-ultra-alkali-su-aritma-cihazi/

Merhaba. Elit modeli için foruma özel fiyatı şu an için nedir acaba?

• eXPLoSioN26 kullanıcısına yanıt
    3400₺'den %10 indirim yapılıyor.
    İndirimle 3060₺ 12 ay taksitli fiyatı
    İndirimle 2754₺ nakit fiyatı

Hocam Aquatec permeate erp 1000 ürün geldi mi

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam, şuanda gelecek bir planda yok maalesef.

• İndirim kodu hala veriyormusunuz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MhmtbkmZ M kullanıcısına yanıt
    Evet arıtma cihazı modelleri için veriliyor, pm atıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tersosmos

Royal Green Elit modelini kullanmanızı tavsiye ederim. Her tür zorlu sularda yüksek performans sağlar.

https://royalgreen.com.tr/urun/elit-plus-ultra-alkali-su-aritma-cihazi/

Hocam sizden satın aldığım ve geçen hafta montajı yapılan elit plus uv modelinde sorun var.Biraz daha bekleyeyim dedim ama suyu içemiyorum plastik kokuyor.genzimizide miğdemizide yakıyor bizi mahfetti.Böyle bir durumu başka yaşayan varmı acaba onuda merak ediyorum bu yüzden herkese açık alana yazdım.

Birde cihazın açıklamalarında uv filtrenin 24 saat çalıştığı ile ilgili bilgi gözükmüyor.Ben bunu montajı yapmaya gelen arkadaştan öğreniyorum.Yazık günah değilmi hocam bu ışık ısı üretiyor enerji harcıyor.Musluktan ilk gelen 2-3 bardak su sıcak geliyor.ilk çıkan sıcak suyu biyerde saklayım deseniz yer arıyorsunuz.gidere dökseniz 2 bardak suya birde atık harcıyosunuz.Bu cihaza akışa duyarlı bir enerji aç kapa sistemi yapılamazmıydı ? çok mu zor ? hiç olmazsa açıklamalarda belirtilseydi sırf şu olaydan dolayı bile cihazı satın almazdım.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.