Şimdi Ara

SU ARITMA CIHAZI TAVSIYE ( ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Damacana su almaktan inanin biktim, aritma cihazi almaya karar verdim, lakin kafam cok karisik. Bir komsumda 1500tl (waterbox) cihaz var, icimi gayet güzel, diğer komşumuzda 650tl(turksu) cihaz var, kalite olarak bilemem ama( gerci ikiside plastik) içim olarak ucuz olan daha hosuma gitti, benim anlamadigim nokta neden bu kadar fiyat farki var, calisma prespimi farkli,e kalitesimi anlayamadim, ben su anda conax eco marka bir cihaza yoğunlaştım, onunda fiyati 250tl civari alanlarin yorumlarini okudum herkes cok memnun, simdi bununda fiyati cok dusuk, ben bu isden hicbirsey anlamadim, musteri hizmetlerini aramadim urunu şişirir dururlar, sizlerden yorumlarinizi bekliyorum, şimdiden tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• galatasaray1982 G kullanıcısına yanıt
    Ben aldım memnunum montaja 50 lira daha istiyor conax haberin olsun ben kendim yaptım montajı. Bu ürünlerde önemli olan membran filtredir o kadar para verme conax al derim ben de .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: childishfears

Ben aldım memnunum montaja 50 lira daha istiyor conax haberin olsun ben kendim yaptım montajı. Bu ürünlerde önemli olan membran filtredir o kadar para verme conax al derim ben de .

Tam olarak hangi modelini aldiniz,belirtirseniz sevinirim.Filitresi 5-6-7vs. olanlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: galatasaray1982

quote:

Orijinalden alıntı: childishfears

Tam olarak hangi modelini aldiniz,belirtirseniz sevinirim.Filitresi 5-6-7vs. olanlar var.

Conax eco sanırım 250 liraya almıştım en düşük fiyatlısını almıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim babam su arıtmacı sularındanda memnun kalıyorlar. isterseniz internet sitesini verebilirim
  • su anda amway e spring kullaniyorum aiddetletavsiye ederim daha iyisi yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su arıtma cihazı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.